|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogniska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybiera się ktoś na ME kobiet w siatkówce?
Jutro rusza sprzedaż biletów na ticketpro. Orientuje się ktoś o której godzinie? Jak dostanę bilety to ja będę na pewno w Łodzi. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogniska  ognisko trzeba rozpalić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do tego forum chyba lepiej pasowaloby jakbym zamiast ogniska napisal grilla  nie mozna tluc butelek i koniec zabawy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wybiera się ktoś na ME kobiet w siatkówce?
Jutro rusza sprzedaż biletów na ticketpro. Orientuje się ktoś o której godzinie? Jak dostanę bilety to ja będę na pewno w Łodzi.  Ty kupiłeś jakieś bilety? Orientujesz się czy można zmienić zamówienie, tzn. dodałem kilka biletów do koszyka i czy można je usunąć i wybrać inne? Znalazłem dużo lepsze miejsca, ale jakoś nie mogę się na tej stronie zbytnio połapać... Nie mówiąc już o tym, że serwer co jakiś nie wytrzymuje i pada 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
w "Faktach" na tvn będą mówić komu zawdzięczamy grilla, a ja nic o tym nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver miałem kupić, ale po tym jak nie mogłem wybrać sobie miejsca w Łodzi dałem spokój. (jest w ogóle taka opcja?- logowałem się w godzinę, kiedy zaczęła się sprzedaż i nie mogłem sobie poradzić) Kupowanie kota w worku mnie nie bawi. Dystrybucja na EuroBasket o dużo lepsza... (bilet już mam w domu  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można wybierać ręcznie miejsca, przynajmniej od dzisiaj jest taka opcja  Zakupione bilety na 2. rundę w Łodzi, 30. września i 1. października - wtedy będę. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to jednym z meczów będzie spotkanie Polska - Rosja 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Pora się kimnąć trochę, wczoraj walczyłem do 4 nad ranem spałem w sumie do 7 i dzisiaj już zasypiam na retransmisji Lakersów... Dobrej nocy życzę 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jechalem autem i w RMF-ie leciały akurat wiadomości o 15. Nie sluchalem jednak uważnie tylko coś wylapałem, że jakiś projekt/reklama w W-wie jest by zostawiać na schodach w metrze lewą strone wolna ? Dobrze zrozumialem ? :> Jeśli tak to czy aż taka 'śmietana' w stolyyycy mieszka, że nawet tego nie wie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jechalem autem i w RMF-ie leciały akurat wiadomości o 15. Nie sluchalem jednak uważnie tylko coś wylapałem, że jakiś projekt/reklama w W-wie jest by zostawiać na schodach w metrze lewą strone wolna ? Dobrze zrozumialem ? :> Jeśli tak to czy aż taka 'śmietana' w stolyyycy mieszka, że nawet tego nie wie ?  w londynie np jest takie coś przyjęte po prostu, że staje się po prawej stronie zawsze na ruchomych schodać, zeby zostawic lewą stronę tym osobom które się spieszą i czasem nią biegną - ale nie wiem czy tam jest jakas ustawa, myslalem ze to rodzaj swego rodzaju uprzejmosci czy umowy w stosunkach międzyludzkich... tak notabene 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie tak jak Baqu pisze. Tez mi sie to przypomnialo jak stalem w kolejce po prawej jak bylo kilka minut do roboty jeszcze... albo jak zapieprzalem po lweej jak bylem juz spozniony ;)) Ale podejrzewam ze wszedize tak jest gdzie metro ma wiecej niz jedna linie ;]. W polsce niestety kazdy staje chyba jak sobie chce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Mediolanie z tego co wiem to jak nie stoisz po prawej stronie to nawet jak nikt nie leci w doł to ty mozesz wygarnac mandacik  nie wiem jakie sumy ale pewnie minimum 50eurasków 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Baqu i społka  Mi tego nie musicie tłumaczyc  Sam będą w Paryżu o tym doskonale wiem i wiele razy na własnej skórze sie o tym przekonałem biegnąc po schodach. Tylko nie wiedzialem, że w naszym kraju trzeba jakieś kampanie robić by lud uswiadomić o czymś co powinno byc oczywiste 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TVN - Cobra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale Cobra jeżdzić nie potrafi auto rozwalił własnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie działa. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6636054,Padlo_Gadu___Gadu__Informatycy_nie_znaja_przyczyny.html?skad=rss
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po pierwsze Jestem jaki jestem to fakt Po drugie Lubie kiedy buja sie mój świat Po trzecie Poruszam sie raz w przód raz w tył Po czwarte Ja piłem, pije i będę pił Po piąte Historii mojej nie pozna nikt Po szóste Znów świat się buja a ja z nim Po siódme To nie jest wyścig , to nie próba sił Po ósme Ja piłem, pije i będę pił…
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Co jest nie tak z tym zdjeciem? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|