Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 15 1 2 3 4 5 6 14 15
Pooh-Bah
Pooh-Bah
"w brytyjskiej telewizji Sky1, w następną niedzielę zostaną pokazane jeszcze dwa odcinki o ogólnym tytule "The Final Break", w których (prawdopodobnie) zobaczymy co się działo z bohaterami po zniszczeniu firmy, aż do śmierci Michaela."

04x23 "The Old Ball and Chain[20]"
04x24 "Free[20]"

...tylko po co to? :/

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Witam, Poszukuję odcinków specjalnych z różnych sezonów Chirurgów (Greys anatomy)
Oto lista tych odcinków:

- Straight to the Heart
- Under Pressure
- Complications of the Heart
- Every Moment Counts
- Come Rain or Shine: From Grey's Anatomy To Private Practice

Z lektorem bądź z napisami.. Czy mógłby mi ktoś pomóc? BO szukam od rana i nic nie znalazłem frown

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Mi się drugi podobał. Mahone kapitalnie zagrał jak ich ścigał.

aka Schranzer
aka Schranzer
Originally Posted by Szypii
Mi się drugi podobał. Mahone kapitalnie zagrał jak ich ścigał.
No co do Mahone'a nie mogę mieć zarzutów, racja. Obejrzałem tylko 2 serie i na więcej się nie odważyłem. IMO dopiero 2 sezon pokazał jak miernymi aktorami są bracia Scofield

P
veteran
veteran
P Offline
Nie wiem czy to odpowiedni temat ale ostatnio w ogóle nie mam czasu co by obejrzec Klan więc mam pytanie czy poziom patologii w tym serialu maleje czy wzrasta ????? laugh laugh

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Maciek spotyka się z Martynką nową dziewczyną .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Prison Break chociaż zakończenie jest na całkiem niezłym poziomie.

Szkoda, że nie będzie 5 sezonu wink

addict
addict
Prisona będzie mi brakować. Pamiętam jak dorwałem pierwszy sezon w trakcie WM Deutschland 2006 i obejrzałem pierwszy odcinek w trakcie meczu Trynidadu i Tobago ze Szwecją. A teraz... pewna część mojego serialowego życia wink przechodzi do historii. Zakończenie naprawdę fajne, chociaż akcja z Christiną mocno naciągana, ale cóż, wybaczam.
W ogóle, to teraz nie ma czego oglądać: skończył się House, Supernatural no i Prison, a na nowe True Blood trzeba trochę poczekać...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
MICHAEL frown wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Nickel
W ogóle, to teraz nie ma czego oglądać: skończył się House, Supernatural no i Prison, a na nowe True Blood trzeba trochę poczekać...

Poprobuj nowe seriale: Life, Mentalist, Lie to me, Sons of anarchy itd.
Cos napewno znajdziesz.

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Najlepszy pomysł na finał jaki mogli zrealizować smile Przez to trzeba wybaczyć twórcom, za zaniżenie poziomu po I i II sezonie. wink Tak czy inaczej, godziny z PB nie były godzinami straconymi.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
i takie cos jak PB ciagna do 5 sezonu, a Kroniki Sary Connor sciagneli heh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by agr1
Poprobuj nowe seriale: Life, [...]
Cos napewno znajdziesz.

Life się już skończył.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja jestem na 10 odc. 4. serii PB tongue Lost rządzi!
Pora przejrzeć polskie seriale, jeżeli amerykańskie hity się pokończyły.
Zmiennicy, Daleko od szosy, Alternatywy 4 chociazby laugh

Ana <3
Ana <3
Nadrobiłem małe zaległości.

PB - dokończyłem z ciekawości, nie powiem ostatnie 5 minut serialu może być. Po fenomenalnym 1 sezonie równia pochyła z trupem na końcu.

House - jestem pod wrażeniem, bałem się, że pomysły się skończyły, a tu proszę, ciekawy wątek odlotów doktorka ze startem nowego sezonu w psychiatryku.

Supernatural - moja koncepcja na kolejny sezon -> anioły ścigają braci, lucek jakoś będzie chciał wynagrodzić braciom ich zasługi, (jeden zaczął a drugi skończył dzieła uwolnienia) oczywiście oni będą chcieli go wykończyć, ale się okaże, że oni nie mogą go dziabnąć, a lucek nie może ich bo coś tam, bo ta sama krew bo <ostry stuff scenarzystów>. ciekawe czy ostatni nie spartolą całej akcji.

Lost - mam już dość, zakończony sezon był naprawdę niezły, ale mój łeb nie tyle nie ogarnia akcji, co nie ogarnia fantazji twórców, dlatego jakiekolwiek przewidywania są nie na miejscu.

aka Schranzer
aka Schranzer
Zacząłem oglądać House'a. Sama postać doktora ciekawa, zaś serial dość schematyczny. Mam nadzieje, że się rozkręci. Bo zassałem 4 serie.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Llama
Supernatural - moja koncepcja na kolejny sezon -> anioły ścigają braci, lucek jakoś będzie chciał wynagrodzić braciom ich zasługi, (jeden zaczął a drugi skończył dzieła uwolnienia) oczywiście oni będą chcieli go wykończyć, ale się okaże, że oni nie mogą go dziabnąć, a lucek nie może ich bo coś tam, bo ta sama krew bo <ostry stuff scenarzystów>. ciekawe czy ostatni nie spartolą całej akcji.

dobre to ? bo nie mam co oglądać frown generation kill też już skonczylem :/ house, lost, desperatki i dexter odpadaja z góry...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama

A dlaczego mieliby ścigać ? Przecież aniołom właśnie chodziło o uwolnienie Lucyfera. Jedynie Castiel się na końcu wyłamał.

Ana <3
Ana <3
@Baqu, dobre z wyłączeniem pierwszej połówki drugiego sezonu. niezła akcja, dobry humor, gorące laseczki, wciąga.

@Szewa, widzę, nie czaisz serialu. Anioły i Bóg przedstawione tu są jak armia poddanych z bezwzględnym generałem na czele, sprzeciwisz się, to wypad. Dean złożył przysięgę, ale ją złamał. Wyrocznia dostała info, że idzie apokalipsa, ale nagle zmieniamy coś czego podobno nie można zmienić. Sam jest praktycznie demonem(oczka mu się zrobiły coś mocno czarne).
Aniołom nie chodziło o zabicie lucka, tylko o oczyszczenie świata. o ostateczną wojnę.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Baqu
dobre to ? bo nie mam co oglądać frown generation kill też już skonczylem :/ house, lost, desperatki i dexter odpadaja z góry...

Damages - serial prawniczo-kryminalny. Dwie serie dopiero wyszly i obie trzymaja taki sam wysoki poziom.
The Shield - o tym serialu bylo tu juz mowione wiele wiec jesli nie ogladales to zasysaj bo jest 7 swietnych serii.

Strona 4 z 15 1 2 3 4 5 6 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, rafal08, latajaca_holenderka, kamel), 1,789 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,811
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025