|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piostar ależ oczywiscie.Piwka nie pożałuje.A tak wogóle to w samym Żywcu jest super knajpka przy samej rozlewni.Piwko bardzo tanie,knajpka całkiem miła.Nawet kiedys były wycieczki po browarze wraz z degustacja ale to najelpeij zapytać kogoś z Żywca czy dalej to jest.Jakoś było wymagane min 10 osób.Wiec jak będziecie mieli ochote i coś takiego bedzie to mozna się po browarze przejść.Zawsze to jakaś wycieczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czeka czlowiek zeby sobie wyremontowac pokoj.. taki niewielki ale jest plan zeby rozdupcyc jedna ze scian to kilka metrow2 bedzie ekstra.. Spoko, szkoda, ze okazuje sie, ze to bardzo mozliwe, jest to sciana nosna :/. Chce zrobic sobie sufit z halogenami to kuuR(_ nieeeeeeeeeeee bo nie moge az tyle opuscic sufitu zeby sie tam nie kotlowalo za bardzo. Ja jebie, az sie boje panele klasc... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piostar ależ oczywiscie.Piwka nie pożałuje.A tak wogóle to w samym Żywcu jest super knajpka przy samej rozlewni.Piwko bardzo tanie,knajpka całkiem miła.Nawet kiedys były wycieczki po browarze wraz z degustacja ale to najelpeij zapytać kogoś z Żywca czy dalej to jest.Jakoś było wymagane min 10 osób.Wiec jak będziecie mieli ochote i coś takiego bedzie to mozna się po browarze przejść.Zawsze to jakaś wycieczka  z tego co wiem to są degustacje ale przysługuje tylko jedno piwo na głowe  kiedyś podobno nie było ograniczeń i delikwenci w "różnym" stanie wychodzili 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
juz ja bym znalazl sposob zeby tam wypic wiecej niz jedno piwo - gwarantuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wódka Kapusta Schabowy Sałatki śledzie Wódka gołąbki ciasto wódka i  się chce ojjj za duzo % Czas spać
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Spadek Newcastle capy z Hull zostały w Premiership 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie to, że kibice drużyny, która właśnie awansowała, nie potrafią się z tego faktu cieszyć. Przekształcają to od razu w nienawiść do drugiego klubu. Brak mi słów...
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Fakt, że od soboty na baaaardzo długi czas muszę się prawie całkowicie rozstac z alkoholem  a niedługo potem zapewne z fajkami też  Normalnie asceta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od 8 rano do 21.30 na nogach remontujac pokoj, w pizdu ledwo zyje  No i do tego pewna dziewczyna. jak ja kur#*$ nielubie niezdecydowanych osob i takich ktore duzo gadaja a malo robia :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Popsuła mi się lampa błyskowa w aparacie.  Mam nadzieję, że gwarancja zapewni jej naprawienie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwa dni ustawiania anten, złączek, dekoderów, stojaków, uchwytów itp. i wychodzi na to, że po prostu nie ma zasięgu satelity 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dwa dni ustawiania anten, złączek, dekoderów, stojaków, uchwytów itp. i wychodzi na to, że po prostu nie ma zasięgu satelity  Jaką masz satelitę ? Podobny problem miałem z Cyfrą + w końcu zawołałem serwis i okazało się że jedną śrubkę źle przykręciłem przy uchwycie anteny i dlatego nie mogłem złapać sygnału. Za cały montaż biorą 150 złotych a Ja im tylko 20 złotych na piwo dałem. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dwa dni ustawiania anten, złączek, dekoderów, stojaków, uchwytów itp. i wychodzi na to, że po prostu nie ma zasięgu satelity  Jaką masz satelitę ? Podobny problem miałem z Cyfrą + w końcu zawołałem serwis i okazało się że jedną śrubkę źle przykręciłem przy uchwycie anteny i dlatego nie mogłem złapać sygnału. Za cały montaż biorą 150 złotych a Ja im tylko 20 złotych na piwo dałem.  a kasety VHS mieli ?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ty się śmiej z cudzego nie szczęścia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką masz satelitę ? Podobny problem miałem z Cyfrą + w końcu zawołałem serwis i okazało się że jedną śrubkę źle przykręciłem przy uchwycie anteny i dlatego nie mogłem złapać sygnału. Za cały montaż biorą 150 złotych a Ja im tylko 20 złotych na piwo dałem.  Próbowałem dwie - 100tkę i 60tkę, dwa różne konwertery, dwa różne dekodery. Nic nie działa. Ale nie chce mi się z tym je*ać, bo jutro finał i lepszy obraz na antenie analogowej złapię.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiem komu sie umyslalo zeby robic remont wogociagow i odciac wode po godzinie 15 w Lublinie na jednej z glownych ulic  akurat przy tej na której stoi kamienica w której mieszkam... takie rzeczy robi sie w godzinach porannych! a nie jak ludzie z zajec badz pracy wracaja do domu... qrwa... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hyh polska wschodnia panie ;))
ontopic, remont doprowadza mnie do skraju wytrzymalosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiałem się między Almagro a Jużnym...wiadomo kogo wybrałem,ale nawet nie to mnie denerwuje...Gdyby on chociaż przegrał po sportowej walce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lelu Ty nie strasz że jest tak źle bo mnie też czeka remont.Tylko nie wiem kiedy się do niego zabiore.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jebane kur%y zwane la fortezza
i 12 punktow w 4q
600 poszlo sie jebac :rzygi: kur wa!