|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, przejrzałem forum i nie znalazłem tematu o tym buku.Czy ktoś u nich grał? Jakie macie doświadczenia z tym bukiem ? Mają teraz promocję ( 100% Sign up Bonus max. 100 euro) dla nowych graczy. Niestety na ich stronie nie mogę znaleźć warunków tego bonusa - napisałem do supportu, jak tylko się odezwą napiszę. Wszelkie opinie o tym buku mile widziane... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co to jeszcze nikt nie skusił się na 100 funtów bonusu .......może ktoś podzieli się wrażeniami z gry u nich ?
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Bonus może i ciekawy, ale kursy tragiczne  Marża przeogromna (przynajmniej w tenisie).
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
buk wypłacalny (tzn. mi wypłacili), niezłe kursy na baseball
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak idzie gra u tego buka ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
wszystko OK, do wypłaty konieczne skany dwóch rachunków i dowodu (lub prawa jazdy, paszportu itp)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzieki za odp, jak wypłacałeś, jak sprawnie im to idzie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzieki za odp, jak wypłacałeś, jak sprawnie im to idzie ? pytanie nie było do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć :): wypłaty przez MB realizowane trwają około 4-5 dni roboczych. Ja swoją zleciłem w Niedzielę wieczorem a w czwartek po południu miałem kasę na MB.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wystawiają oni w ogóle NHL? 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dzieki za odp, jak wypłacałeś, jak sprawnie im to idzie ? pytanie nie było do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć :): wypłaty przez MB realizowane trwają około 4-5 dni roboczych. Ja swoją zleciłem w Niedzielę wieczorem a w czwartek po południu miałem kasę na MB.  Generalnie potwierdzam, moze nawet troche szybciej. W weekendy chyba nie wypłacają.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No i nie ma nic na DET-PIT... Jakies jaja, czy jak? Utrudnia to - przynajmniej w moim przypadku - obrót kasą. Trzeba będzie normalnie kombinować;)
Z innej beczki - na kartę nie wypłacaliście? Wymagają wtedy jakichś skanów w tym skanów karty?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wow, właśnie wystawili... [ Linked Image] Chyba postawię over... 10/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystko OK, do wypłaty konieczne skany dwóch rachunków i dowodu (lub prawa jazdy, paszportu itp) 2 rachunki ? a konkretniej o co chodzi ? mam np za telefon i za internet przeslac ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
sorry jeśli wyraziłem sie niejasno, 2 różne rachunki (np. jeden za prąd drugi za telefon). Oczywiście tak jak wszedzie z widocznym nazwiskiem i adresem. Ewentualnie mogą być zastąpione przez wyciągi bankowe ( też z adresem i nazwiskiem)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wyplacają bezproblemowo, a do wypłaty potrzeba skanu dowodu bądz prawka i wystarczy jeden rachunek(może być potwierdzenie wykonania przelewu z banku). Kośmy ich póki są na rynku  Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda, ze jeszcze nikt nie napisal jakie sa warunki obrotu tym bonusem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Szkoda, ze jeszcze nikt nie napisal jakie sa warunki obrotu tym bonusem  Obrót 8x bonus zakłady tylko single kurs2.0 lub wyżej a Ja mam pytanie chodzi wam ich strona bo nie wiem czy to u mnie problem czy z ich serwerem coś jest??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
^Czy aby na pewno ? Ja obróciłem narazie raz czy dwa, a już mi się pojawiło w środkach dostępnych- inna sprawa że u nich moneybookers coś niedziała i trzeba mailowo załatwiać
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
wyplacają bezproblemowo, a do wypłaty potrzeba skanu dowodu bądz prawka i wystarczy jeden rachunek(może być potwierdzenie wykonania przelewu z banku). Kośmy ich póki są na rynku  Pozdro W moim przypadku (i wiem że nie tylko w moim) wymagali 2 rachunków), być może jest to zależne od rodzaju wpłaty. Ja wpłacałem przez moneybookers. Obrót na pewno 8xbonus.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gryppa - nie chce sie sprzeczac, moze im sie cos system myli, bo jak byk u mnie stoi :
Withdraw Current withdrawable credit is XXX EUR
Chyba moge smieało probowac u nich wyplacac ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka