Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 15 1 2 6 7 8 9 10 14 15
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
kursy na Mszczonowianke cały czas rosną, czyżby szykował się jakiś mały handelek punktami...??!! oby nie...

Bonus: Unibet
The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by john
kursy na Mszczonowianke cały czas rosną, czyżby szykował się jakiś mały handelek punktami...??!! oby nie...

W środowym meczu z Piastowem wpierw było 4,0 na Skre a spadło aż do 2,85 bodajże wink

The Famous McD
The Famous McD
zresztą w Oborach nie ma pieniędzy na takie rzeczy wink jeszcze kilka lat temu w 5ej lidze trzeba było te dwa tysie wyjąć ze świnki skarbonki żeby kupić mecz wink

BKS Sparta
BKS Sparta
Na dzis polecam kuj-pom 4 liga
Pogoń Mogilno-Sparta Brodnica 2 kurs 2,4
Pogoń juz nie gra o nic spadla do 5 ligi a Brodnicka Sparta jeszcze walczy o ligowy byt bedzie to bardzo wazny mecz dla graczy z Brodnicy jesli zagraja z taka determinacja i wola walki jak w ostatnim meczu przeciwko Lubaniu to mysle ze 3 pkt pojada do Brodnicy

Kolejny mecz to
Ziemowit Oswieciny -Gwiazda Bydgoszcz x2 1,65 2- 3,1
Jesli Gwiazda wyjedzie z Oswiecin z chocby jednym punktem to gracze beda mieli pewnie utrzymanie i ja w to wierze bo maja mlody perspektywiczny zespol z wielką wolą walki na boisku co potwierdzili w tej rundzie grajac juz bardzo dobre spotkania przedewszystkim z silnym druzynami z czolowki.

BKS Sparta
BKS Sparta
Sparta Brodnica prowadzila juz 2:0 w 75min i 91 min stracili bramke laugh i tym samym jest duze prawdopodobienstwo ze spadna

The Famous McD
The Famous McD
Skra-Mszczonowianka 1:0 gry w piłke nożną dzisiaj było mało , głównie królowała piłka wodna , w pierwszej połowie chyba Skra nawet nie oddała celnego strzału na bramkę. W 2ej części gry obraz niewiele się zmienił , mało klarownych sytuacji , ze strony Mszczonowa sporo wrzutek w pole karne i dośrodkowań , mecz ogółem bezbarwny głównie za sprawą kiepskiej aury i niezłego basenu na murawie , w końcówce Mszczonowianka kilka świetnych 100%-owych sytuacji zmarnowała , gdy już wszyscy czekali na końcowy gwizdek arbitra Skra w 94ej minucie meczu ma karnego , bramkarz wyczuwa intencje strzelca i prawie broni jedenstke ale piłka jak zaczarowana po jego palcach ląduje w siatce...

The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by Betonowy
bedzie jakis lajwscor do hutnika warszawa, albo stream w necie ?

tu masz relacje live nie spodziewałem się że takowa jest wink [celticglasgow.ovh.org]

5:2 dla Hutnika piwo

BKS Sparta
BKS Sparta
Ziemowit Osieciny-Gwiazda Bygodszcz 0:7 kurs 3,1 izii laugh

The Famous McD
The Famous McD
Tak padła bardzo szczęśliwa bramka dla Skry wink

[Linked Image]

dająca miejmy nadzieje utrzymanie w lidze smile

[Linked Image]

The Famous McD
The Famous McD
jak macie jakieś dobre informacje z niższych lig co do ustawionych/odpuszczonych meczów czy o odpowiednio umotywowanych to piszcie na PM to się wymienimy spostrzeżeniami/informacjami ja mam jeden mecz z IV ligi , o takich rzeczach lepiej na forum nie pisać wiadomo skońćzyłoby się to wycofaniem meczu z oferty i niepotrzebną masówką...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no to masz teraz 100 PW wyslanych smile

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
dzisiaj tyle spotkan, a tu widze cisza. Macie cos godnego polecenia. Ja polecam remis Pogoni za 4, 25 w Tobet.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by luki75
dzisiaj tyle spotkan, a tu widze cisza. Macie cos godnego polecenia. Ja polecam remis Pogoni za 4, 25 w Tobet.

a to niby czemu?

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
z prostej przyczyny, pogoni wystarcza remis, unia bezpieczna. ja rozumiem ze w zapowiedziach pogon gra o zwyciestwo, ale z tym zespolem bardzo czesto bywa tak, ze wymarzone zwyciestwo konczy sie remisem a w tym przypadku i kurs wysoki i remis wystarcza do awansu. komentarz zbyteczny. pozdrawiam

L
enthusiast
enthusiast
L Offline
jak widac john, remis wszedl, pzdr opolszczyzne

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by luki75
jak widac john, remis wszedl, pzdr opolszczyzne

piwo graty za niezłego nosa

The Famous McD
The Famous McD
Zastanawia mnie fakt dlaczego Betsafe nie wystawił w ofercie meczu...

Szydłowianka Szydłowiec - Skra Konstancin...

SKANDAL !!! wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by McDziarz
Zastanawia mnie fakt dlaczego Betsafe nie wystawił w ofercie meczu...

Szydłowianka Szydłowiec - Skra Konstancin...

SKANDAL !!! wink
sugerujesz pewne win gospod. ? grin

The Famous McD
The Famous McD
widze że mecz już zdjęty i z Tobet...to będzie ciężki mecz , nic nie jest przesądzone do drużyny powróciło 2óch ważnych zawodników którzy byli kontuzjowani i ostatnio dłuższy rozbrat mieli z piłką , jeżeli Skra wygra to przybliży się do utrzymania ... jako jedyni urwali punkty Radomiakowi w tej rundzie , ostatnie zwycięstwo w ostatniej minucie meczu po karnym też podniosło bardzo morale i wiarę we własne umiejętności więc napewno Skra bardzo zmobilizowana podejdzie do tego meczu o zostawi sporo zdrowia na boisku a Szydłowianka już o nic nie gra...ponadto w Skrze premie za ligowe punkty będą wypłacane tylko w przypadku utrzymania więc każdy z piłkarzy też ma świadomość że walczy o sporą gażę...

myślę że jeżeli Skra zagra z taką determinacją i wolą walki jak z Radomiakiem to tego meczu nie przegra conajmniej

tak więc proponuje x2 jeżeli będzie ponownie w ofercie

BKS Sparta
BKS Sparta
Dzis jeden z meczy 4 ligii kuj-pom
Sparta Brodnica-Notecianka Pakość typ 2 kurs 1,65
Sparta bardzo oslabiona nie wiadomo czy beda mieli choc jednego rezerwowego mozliwe ze jedynie bedzie to drugi bramkarz dodatkowo jeszcze najlepszy stoper Brodnickiej druzyny nie gra duze ubytki wprawdzie walczą o ligowy byt i kibice beda dopingowac swoja druzyne caly czas ale to nie starczy niestety jak dla mnie do wywalczenia nawet remisu dlatego sklaniabym sie ku graniu na druzyne z Pakości ktora gra jeszcze o awans do 3 ligii.

Pozdro:)

Strona 8 z 15 1 2 6 7 8 9 10 14 15

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, forty, alfa, latajaca_holenderka, Lukasz111, rafal08, Szuman, $-man, Jajo, Sensei, bukma, wHiTe_StAr), 3,168 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,872
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025