|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem z wyplata kasy mianowicie chodzi o to że gdy próbuje zlecić wypłatę, wpisuje kwote wyplaty i wybieram opcje wyplaty to wyskakuje mi kolejny krok w ktorym pisze zebym wpisal swoj pin szescio znakowy pin z czego 4 sa zablokowane i trzeba dopisac dwa brakujace znaki. O co w tym chodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam takie pytanie... warunki obrotu to obrót 8x bonus 100 po kursie min 2.0.... ok ale czy można zagrać za 800 raz po kursie min 2.0 i obrót również będzie zaliczony???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie jestem na 100 % pewny , ale chyba nie , więc doklej 7 x 1 euro i będzie na pewno ok. pozdro
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie chcę zapeszać, ale zaczęli odpisywać na maile... wcześniej pisałem po kilka razy. Żadnych gróźb jednak z mojej strony nie było. Kilka wykrzykników i znaków zapytania. Tym razem odpisali. Dokumenty są ok i tylko wstrzymane mają wypłaty. Może hurtem obsługują wszystko?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam problem z wyplata kasy mianowicie chodzi o to że gdy próbuje zlecić wypłatę, wpisuje kwote wyplaty i wybieram opcje wyplaty to wyskakuje mi kolejny krok w ktorym pisze zebym wpisal swoj pin szescio znakowy pin z czego 4 sa zablokowane i trzeba dopisac dwa brakujace znaki. O co w tym chodzi? No jak masz pin który dostałeś w mailu o potwierdzeniu rejestracji to wpisujesz tylko te jego cyfry, które są dostępne na ekranie np. pierwszą i trzecią. Ciekawe zabezpieczenie, miało chyba robić wrażenie ogólnego profesjonalizmu tego buka. Tymczasem ciekawostka... próbowałem wejść przed chwilą na stronę, nie działa (nie mam czasu sprawdzać czy wszyscy tak mają). p.s. miejmy nadzieję, że jeszcze dla nas starczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Działa wam ich strona? Bo u mnie od piątku kaplica
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Teraz działa...
Nie chciałem zapeszać, ale napisali o tym, że wypłacili mi kasę na kartę. Sprawdziłem i doszła właśnie, straciłem coprawda na kursie przez ten chyba prawie miesiąc ale tak naprawdę to zwątpiłem dawno w to, że kasa dojdzie. A jednak się udało. Odradzam jednak każdemu tego buka, szkoda nerwów i spora szansa na to, że prędzej czy później jednak padnie na amen skoro teraz tak "skokowo" raz na tydzień czy dwa wypłacają ludziom kasę a w międzyczasie potrafią np. nie reagować na maile...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zatem ostatni czas aby wkroczyć do szalupy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy próbie wypłaty na MB, odejmuje z konta kase i pisze "communication problem" i za chwile z powrotem dodaje, miał ktoś tak? o co cammon?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
przy próbie wypłaty na MB, odejmuje z konta kase i pisze "communication problem" i za chwile z powrotem dodaje, miał ktoś tak? o co cammon? Przy pierwszej wypłacie zawsze wyskakuje ten komunikat. Musisz wysłać do supportu prośbę o wypłatę: podać kwotę wypłaty, PIN,metodę wypłaty i dołączyć scan dowodu + rachunku... pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy ktoś ostatnio (oprócz Loony'ego) wypłacał na Moneybookers. Ile obecnie trwa wypłata na MB ?
z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy ktoś ostatnio (oprócz Loony'ego) wypłacał na Moneybookers. Ile obecnie trwa wypłata na MB ?
z góry dzięki za odpowiedź. Ja wypłaciłem a trwało to około 4 dni od momentu zakończenia weryfikacji bo pomyłkowo wysłałem im ksero prawa jazdy a przy rejestracji podałem paszport i był problem w postaci przedłużania czasu wypłaty!!!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
z góry dzięki za odpowiedź. Ja wypłaciłem a trwało to około 4 dni od momentu zakończenia weryfikacji bo pomyłkowo wysłałem im ksero prawa jazdy a przy rejestracji podałem paszport i był problem w postaci przedłużania czasu wypłaty!!! ok, rozumiem, dzięki za odpowiedź. 4 dni to całkiem niezły wynik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja czekam 3ci tydzien i caly czas ta sama gadaka supportu, ze as soon as possible, don't worry itp:-/
|
|
|
Link skopiowany do schowka