panowie, nie wypowiadam się w temacie, gdyż nie planowałem wyjazdu. będzie to prawdopodobnie pierwszy od kilku lat zlot bez mojej osoby. smutno mi troszkę gdyż wiele znajomych i bardzo pozytywnych osób się pojawi.
przede mną bardzo ważne decyzje życiowe i po prostu nie mogę sobie pozwolić na kilka dni swawoli i zapomnienia . możliwe również, że w okresie zlotu będę już za granicą.
jednakże nie mówię ostatecznie nie. jak mi się uda to może będę coś kombinował. na razie po prostu za dużo mam na głowie.
bo jakos zlotu sobie nie wyobrażam bez pęku szczypiora i przeźroczystej ukraińskiej vódeczki
1. Haku - wpłata jest 2. ArtekPotito - wpłata jest 3. Gnacik - wpłata jest 4. Siwy - wpłata jest 5. Dewoj - wpłata jest 6. Cobra - wpłata jest 7. Skorpion BB - wpłata jest 8. Leon - wpłata jest 9-10. Czubek z damą serca -domek 2 osobowy - wpłata jest 11. Maxxey - wpłata jest 12. Piostar - wpłata jest
w tym hotelu(pierwsza klasa,trzeba przyznać) nocowałem ładnych parę lat temu,2 tygodnie po oddaniu go do użytku,melanż był ostry,latanie po dachu (dach do skosu)kąpiele w fontannie na rynku była jedna mała knajpa/klub gdzie grali muzę trochę głośniej i tańce,dziewczyny znajdziecie bez problemu,ale wtedy mało było miejsc gdzie można było uderzyć,pewnie po tylu latach się zmieniło na lepsze udanej
1. Haku - wpłata jest 2. ArtekPotito - wpłata jest 3. Gnacik - wpłata jest 4. Siwy - wpłata jest 5. Dewoj - wpłata jest 6. Cobra - wpłata jest 7. Skorpion BB - wpłata jest 8. Leon - wpłata jest 9-10. Czubek z damą serca -domek 2 osobowy - wpłata jest 11. Maxxey - wpłata jest 12. Piostar - wpłata jest 13. Conrad-Szef wszystkich szefów
no właśnie myślę czy jest sens teraz robić zrzutę, czy po prostu po przyjeździe zakupić. jak sądzi większośc? ja jestem za tym, aby zakupić wszystko po przyjeździe całej wiary, to nam zajmie maks godzinkę.