Chłopak się chwali że zrujnuje związek a nastpnie sam będzie z taką idiotką laugh
Kolejny to gnacior który chcwali się że miał sex laugh
Niech zgadne - zdawaliście nową mature laugh
mój kumpel posuwa ostanio mężatkę 27lat Ona Go wyrwała ma męża i córke i co jest w tym najśmieszniejsze ze ostanio jak był u niej to aż łóżko połamali tak zasuwał i aż córka zapukała do pokoju zapytać czy sie nic nie stało. Najwyraźniej nie wiedziała ze mama ma gościa
i teraz moje zdanie : ) PROSTE.
S***a nie da Pies nie weźmie. Może i przykre ale PRAWDZIWE.
Chłopak się chwali że zrujnuje związek a nastpnie sam będzie z taką idiotką laugh
Kolejny to gnacior który chcwali się że miał sex laugh
Niech zgadne - zdawaliście nową mature laugh
mój kumpel posuwa ostanio mężatkę 27lat Ona Go wyrwała ma męża i córke i co jest w tym najśmieszniejsze ze ostanio jak był u niej to aż łóżko połamali tak zasuwał i aż córka zapukała do pokoju zapytać czy sie nic nie stało. Najwyraźniej nie wiedziała ze mama ma gościa
i teraz moje zdanie : ) PROSTE.
S***a nie da Pies nie weźmie. Może i przykre ale PRAWDZIWE.
Bardzo śmieszne . Jak kiedyś będziesz miał zonę i wywinie ci taki numer jak ta dziwka swojemu mężowi to liczę, że tu wpadniesz, opiszesz sprawę i też wstawisz ze dwadzieścia
Ja pierdole, jak mnie wkurza, że niektórzy cieszą się z cudzego nieszczęścia i dramatów innych ludzi
widze ze na mecz.pl sami świeci i IDEALIŚCI cieszy mnie to bardzo! Tylko dlaczego z życiu nie spotyka sie takich ludzi jak na forum? Bo wiekszość jest taka madra pisząc posta. Ciekawi mnie to ze jak ktoś z tych IDEALISTÓW miałby okazje na extra sex z extra laską czy by wtedy zapytał sie czy ma męża?
Nie mam żony wiec nie mam tego problemu ale pracowałem w koroporacji i jezdziłem na rożne dziwne zjazdy i wyjazdy. Ze świeca szukać takich jak wy!!
Może jestem małolatem dla was ale to co widziałem bardzo zmienilo moje podejscie do IDEAŁóW
widze ze na mecz.pl sami świeci i IDEALIŚCI cieszy mnie to bardzo! Tylko dlaczego z życiu nie spotyka sie takich ludzi jak na forum? Bo wiekszość jest taka madra pisząc posta. Ciekawi mnie to ze jak ktoś z tych IDEALISTÓW miałby okazje na extra sex z extra laską czy by wtedy zapytał sie czy ma męża?
Odpowiem Ci w swoim imieniu, może nie uwierzysz ale trudno.. Nie pytałbym się czy ma męża, bo nawet by mi to do głowy nie wpadło mając narzeczoną..
Odpowiem Ci w swoim imieniu, może nie uwierzysz ale trudno.. Nie pytałbym się czy ma męża, bo nawet by mi to do głowy nie wpadło mając narzeczoną..
Wczesniej się chyba niejasno wyraziłem.. Oczywiście do głowy nie wpadła by mi myśl że mógłbym się z nią przespać gdy jestem zaręczony* a nie to czy pytać
ale wojne na forum wywolalem... ludzie skonczmy temat, nikt nie zna sytuacji a kazdy chce byc najmadrzejszy kazalem gosciowi sie ogarnac i traktowac ja lepiej dla waszej wiadomosci, tez jestem przeciwko rozbijaniu zwiazkow, jak na razie sie nic nie zmienilo. I zapewniam ze zaden z was nie chcialby byc w takim zwiazku w jakim sa oni. Z mojej strony to tyle i zakonczmy juz ten smieszny watek...
Ojro sam wiesz ze na pecha nie ma rady. Ostatnio poszedlem do tesco, godzina 22:03 i zamkniete. Patrze wielkie info TESCO CZYNNE 24H NA DOBRE, malymi literami: oprocz soboty gdzie czynne do 10pm