|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do Cool Water ja osobiście mam mieszane uczucie. Faktem jest ze zapach ten utrzymuje się naprawdę bardzo długo. Zauważyłem, ze wielu forumowiczów go lubi, dla mnie jednak jest to zapach "bez rewelacji". Używam go od czasu do czasu, ale kojarzy mi się z zapachem "mydła" (może to głupie, ale ten zapach właśnie takie skojarzenie u mnie wywołuje, mydło = świeżość, czystość, ale nic więcej...) a konkretniej czystej skóry. Ja od swoich wód toaletowych oczekuje zwykle czegoś innego, ale o gustach się podobno nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie i mi cool water srednio pasuje  Mysle nad Kenzo L'eau par kenzo, C. Herrera 212 i ew Clinique Happy . Ciezki wybor ale cos sie poradzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie zapachy mozecie polecic, ktore dlugo utrzymuja sie na skorze i sa dosc intensywne  pozdr Davidoff Cool Water Man  zgadzam sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Cool Water ja osobiście mam mieszane uczucie. Faktem jest ze zapach ten utrzymuje się naprawdę bardzo długo. Zauważyłem, ze wielu forumowiczów go lubi, dla mnie jednak jest to zapach "bez rewelacji". Używam go od czasu do czasu, ale kojarzy mi się z zapachem "mydła" dokładnie  Poza tym z mydłem zawsze kojarzy mi się D&G Pour Homme  @lelu ---> z tych co wymieniłeś zdecydowanie polecam od siebie CH 212 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś reflektuje? Jean Paul Gaultier "Le Male" EDT 75 ml Oczywiście oryginał, zakupiony w sklepie we Francji, dostałem w prezencie, ale ten zapach to kompletnie nie moja bajka  W związku z tym nieużywany. Wiem jednak, że ma on swoich amatorów  Na allegro ceny od 150 zł w górę. U mnie taniej  Zainteresowanych zapraszam na priv. [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio Armani Diamonds używam i Zegna Intenso wręcz mega zapachy ;-) a kobiety mdleją  Do tego ostatnio skonczył mi się Chanel Homme Allure, który również polecam (sam skorzystałem z opinii z forum  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś reflektuje? Jean Paul Gaultier "Le Male" EDT 75 ml Oczywiście oryginał, zakupiony w sklepie we Francji, dostałem w prezencie, ale ten zapach to kompletnie nie moja bajka  W związku z tym nieużywany. Wiem jednak, że ma on swoich amatorów  Na allegro ceny od 150 zł w górę. U mnie taniej  Zainteresowanych zapraszam na priv. [Linked Image] [ fotosik.pl] ojciec uzywa, jak sie bede z nim widzial to podpytam  mi ostatnio przypadl do gustu CK Euphoria Intense  zastanawiam sie nad kupnem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korzystał może ktoś kiedyś? bo mają bardzo atrakcyjne ceny (rzekłbym że podejrzanie) http://www.perfumy-perfumeria.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze dlatego, ze to zagraniczny serwisik ? Znaczy tak wnioskuje po:
"El nino parfum s.r.o. Foersterova 686 50 901 Nova Paka"
nip regon jest, jak daja jeszcze paragon albo fakture vat to wydaje mi sie, ze zakup bezpieczniejszy niz na allegro gdzie tez daja vat/fakturke pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak dla mnie ten sklepik ma najlepsze ceny http://www.redomcosmetics.pl/ja zadowolony, kobieta tez, przesyłka szybka, bezpiecznie zapakowane żeby nic się nie stało w podróży no i zawsze jakieś gratisy w postaci próbek, mogę polecić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do perfumy-perfumeria,perfumy z tego co rozumiem to sciagaja z tej hurtownii: http://www.perfumy-hurtownia.pl/Maja jakis certyfikat APEK, generalnie zachecaja. Ale niektore perfumy mozna znalezc gdzies indziej odrobine taniej (rowniez sklepy internetowe) pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
one million paco rabanne[ Linked Image] zamierzam sobie sprawic na urodzinki, jak dla mnie spoko, dziewczynie sie na maksa podoba i o to chodzi 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy może mi ktoś wyjaśnić bo tego nie rozumiem, dlaczego ceny w naziemnymch perfumeriach (Rossman, Sephora, Douglas) są dużo wyższe od cen np. w www.perfumeria.pl [ perfumeria.pl] ? Czy z towarem z perfumeria.pl jest coś nie tak? Nie oryginalny ? Bo różnica cen szokująca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koszta utrzymania podejrzewam. Trzeba zaplacic za utrzymanie sklepu, ochrone, osoby zatrudnione, zachowac troche dla siebie itd itp 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki lelu, ale nie ma obaw co do oryginalności perfum na www.perfumeria.pl [ perfumeria.pl] ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie znalazłem zbyt wielu opinii o tym serwisie, ale sklep http://www.kokai.pl/ poleca z kolei bardzo wiele osób.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwi mnie na kokai.pl że np. cena za 50ml jest taka sama jak za 100ml(z napisem promocja).. jaki to ma sens  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siergiej tego nie wiem. http://www.perfumy-perfumeria.pl/ tutaj kiedys o tym pisalem (nie mam zadnego zwiazku z ta dzialanoscia:P). Wydaja sie byc dosc wiarygodni, jak poczytasz troche na stronie Ja jednak nigdy nie kupuje w perfumeriach, tak sie sklada, ze zawsze jakos ktos z wolnoclowki przywiezie. cena ok, pewny jestem, ze sa oryginalne  zastanawiam sie czy nie kupic lanych perfum oc sa dostepne na allegro, smieszne pieniadze, ciekawe jak z zapachami i jakoscia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
100% oryginalne, czytalem o nich dosc duzo, wiele prestizowych nagrod, sam zamawilem w wielu perfumeriach, w Sephorze, Douglasie, w 100% te same zapachy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|