|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Panowie macie cos skutecznego na ból zeba, w zasadzie dziąsła... od wczoraj napiernicza, noc zwalona... moze ktos zna jakies skuteczne domowe panaceum poza dentysta ? pzdr 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Płucz szałwią i kup Żel SACHOL-pomoże.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dla mnie pomagało płukanie lodowatą wodą. Ibupromy, apapy zjadałem ogromne ilości jednak bez rezultatu. Pomaga tramal ale uzależnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ketanol - mocny lek przeciwbolowy, ktory w szybkim czasie wyszukuje miejsce bolu i znieczula. Nie wiem przypadkiem czy teraz nie jest na recepte.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie macie cos skutecznego na ból zeba, w zasadzie dziąsła... od wczoraj napiernicza, noc zwalona... moze ktos zna jakies skuteczne domowe panaceum poza dentysta ? pzdr  Mój osobisty wynalazek  na wszelkie dolegliwosci dziaseł o charakterze zapalnym. Tantum Verde
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
szałwia troche pomogła, do tego 2 ibupromy i taka masc na dziasła od mojej Karolki ... jakos to bedzie, dzieki.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ketanol - mocny lek przeciwbolowy, ktory w szybkim czasie wyszukuje miejsce bolu i znieczula. Nie wiem przypadkiem czy teraz nie jest na recepte. Popieram ostatnimi czasy czesto mnie bolal, jedna (nawet pol, bo sa mocne) wystarcza i po kilkunastu, kilkudziesieciu minutach po bolu 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ketanol - mocny lek przeciwbolowy, ktory w szybkim czasie wyszukuje miejsce bolu i znieczula. Nie wiem przypadkiem czy teraz nie jest na recepte. Popieram ostatnimi czasy czesto mnie bolal, jedna (nawet pol, bo sa mocne) wystarcza i po kilkunastu, kilkudziesieciu minutach po bolu  Tak tylko na marginesie ketanol jeden z najmocniejszych ale tez jeden z najbardziej szkodliwych dla organizmu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak tylko na marginesie ketanol jeden z najmocniejszych ale tez jeden z najbardziej szkodliwych dla organizmu Dokładnie, ale....tu mamy do czynienia z hardkorami, im nie szkodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ketanol - mocny lek przeciwbolowy, ktory w szybkim czasie wyszukuje miejsce bolu i znieczula. Nie wiem przypadkiem czy teraz nie jest na recepte. Popieram ostatnimi czasy czesto mnie bolal, jedna (nawet pol, bo sa mocne) wystarcza i po kilkunastu, kilkudziesieciu minutach po bolu  Tak tylko na marginesie ketanol jeden z najmocniejszych ale tez jeden z najbardziej szkodliwych dla organizmu Szkodliwy ketanol to fakt, ale ile osob zazywa morfine to jest dopiero `czad` 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobrym środkiem, naprawdę mocnym jest Nefopam. Nawet pooperacynie się go stosuje. Tylko jedna uwaga, niestety polowa stosujących łapie jakieś skutki uboczne... w postaci nudności, jakiegoś tam poccenia się, różnie Ja kiedyś brałem, właśnie z powodu zęba. Nic nie pomagało łącznie z ketonalem, tego wziąłem 1 tabletke i ból minął po 20 minutach. Niestetty po kolejnych 20 było mi niedobrze, no i troszkę mnie trzęsło i takie tam ....  no ale ból znika...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak najszybciej <najlepiej jutro z rańca> nalezy udac sie do dentysty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedyś zaczął boleć mnie ząb w czasie imprezy, to uwziąłem się i postanowiłem przepić ból, wypiłem flaszeczkę czystej sam i niestety przegrałem, na następny dzień z pięknym oddechem do dentystki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna spróbować na "Maratończyka" tam o ile dobrze pamiętam to po kuracjach Hoffmanowi zalecili olejek goździkowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
twardym trzeba być nie mientkim
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Polecam Ketonal razy trzy i zapomnisz że w ogóle masz zęby  (najlepiej setki)
|
|
|
|
|
|
|
kiedyś zaczął boleć mnie ząb w czasie imprezy, to uwziąłem się i postanowiłem przepić ból, wypiłem flaszeczkę czystej sam i niestety przegrałem, na następny dzień z pięknym oddechem do dentystki  Jerome,jak postanowiłeś zawalczyć w ten sposób,to byłeś trzeżwy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedyś zaczął boleć mnie ząb w czasie imprezy, to uwziąłem się i postanowiłem przepić ból, wypiłem flaszeczkę czystej sam i niestety przegrałem, na następny dzień z pięknym oddechem do dentystki  Jerome,jak postanowiłeś zawalczyć w ten sposób,to byłeś trzeżwy?  jak powiedziałem W CZASIE imprezy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cobra daj sobie spokoj. jedz do dentysty i zalatw sprawe, czym dluzej bedziesz czekal tym gorzej,
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|