Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W umowie masz karę za zerwanie umowy.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pescar
Czy jak mam telefon w plusie i jak kupię starter 36.6 to karta ta będzie działać mi na moim telefonie. Korzysta ktoś z neta w telefonie? Czy 500mb wystarczy mi na 2 tygodnie swobodnego serfowania po necie?

A co ty chcesz sciągać filmy rmvb laugh ?

mam taryfę plus IV i ra wykupiłem neta 60mb za 10zl na miesiąc i nie wykorzystałem tego smile ,a codziennie siedziałem ~20 minut w necie . teraz kupuję za 5zl 20mb w prawdzie brakuje te 5mb do pełni szczęscia ale starcza w zupełności .

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
wyjeżdżam na praktyki i potrzebny mi net na 2 tygodnie. Chciałem podłączy telefon kablem do laptopa i przez to mieć internet na laptopie. 500mb powinno na 2 tygodnie wystarczyć gdybym siedział koło 2 tygodni po 2-3 h na necie przeglądając strony.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak masz telefon z funkcja modemu to kup sobie starter Playonline za 19 zeta i tam masz 1GB

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Ciekawa oferta. Tylko mam simlocka w telefonie na plusa. Musiałbym go zdjąć. Czy jak zdejmę go w jakimś serwisie to czy stracę gwarancję? ile może to kosztować w salonie plusa, żeby nie przepadła gwarancja? Miało kiedyś wchodzić zdejmowanie simlocka za darmo z telefonów, orientuje się ktoś czy to już weszło czy na obiecankach się skończyło?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ERA i Play sciagaja za darmo bez utraty gwarancji, Plus chyba nie. Jak sciagniesz w jakims serwisie albo samodzielnie kodem to stracisz gwarancje

Profesor
Profesor
Nokia 6210 Navigator

Ma ktoś ? warto? nie warto ? ... specjalisci od telefonów kilka zdan prosze smile

old hand
old hand
Cześć.
Przymierzam sie do zakupu Nokii 5800, mam pytanie do uzytkownikow tego aparatu, czy sprawnie mozna sie dzieki niemu poruszac po necie, chodzi mi głownie o obstawianie u buków internetowych(w tym livebetting), przegladanie forum mecz.pl i odpisywanie na wiadomosci.....mam troche watpliwosci co do paneli dotykowych, aktualnie uzywam SE660i. Dzieki z góry za odpowiedzi:)

pozdr.
Style

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
podpisywal ktos moze umowe w erze (rady z innych sieci tez sie przydadza)i sprzedawal pozniej telefon. co teraz najlepiej wziasc by pozniej sprzedac z najwiekszym zyskiem...

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Mam do sprzedania telefon Samsung OMNIA i900,
może ktoś szuka,
telefon ma 2 tygodnie, użyty praktycznie raz, w celu sprawdzenia co i jak.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy ktoś używa ERA G1?

Bo kusi mnie, zwłaszcza stosunek cena/wydajność w nowej promocji Ery.

Zdaję sobie sprawę, że Android to raczej system dla "kombinatorów" i to mi się w nim podoba, ponadto ma to być tel do korzystania z netu i jako taki mnie interesuje.

Ktoś używa? Nie proszę o prównania z iPhone, czy X'ami bo to zdecydowanie nie ten przedział cenowy.

Czyli w skrócie, ma ktoś, jest zadowolony?

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by Coronach
Czy ktoś używa ERA G1?

Zdaję sobie sprawę, że Android to raczej system dla "kombinatorów" i to mi się w nim podoba, ponadto ma to być tel do korzystania z netu i jako taki mnie interesuje.

Ktoś używa? Nie proszę o prównania z iPhone, czy X'ami bo to zdecydowanie nie ten przedział cenowy.

nie posiadam era g1 ale wiem że bateria trzyma dosłownie kilka godzin...

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Nie jestem ostatnio w temacie telefonów a własnie będe przedłużał umowę z ORANGE. Stąd dwa pytania:

1. Jeśli wybiore sobie jako prezent PAKIET ORANGE WORLD(nielimitowany dostęp do orange world przez telefon) to ten pakiet tyczy się tylko strony orange czy wszystkich stron(sprawdzanie livescore itp itd.. ) ?
2. Jaki telefon opłaca się wziąć najbardziej (które jest aktualnie naaaj...) tak by przy abonamenie 75zł zapłacić za niego mac 150zł.

Bardzo proszę o pomoc.

V
addict
addict
V Offline
Originally Posted by urit
Originally Posted by Coronach
Czy ktoś używa ERA G1?

nie posiadam era g1 ale wiem że bateria trzyma dosłownie kilka godzin...

bateria po miesiacu uzywania trzyma 2dni bez zabaw [wylaczone wifi, gps] tylko dzwonienie+internet, wiec jest to dosc krotko, na poczatku trzyma niecaly dzien to prawda. System posiada bardzo stabilny, w ogole sie nie wiesza, bardzo przyjazny interfejs choc jeszcze ma duzy potencjal jesli chodzi o rozwoj, nie polecam uzywac gps z google maps, po warszawie idzie sie zgubic;)

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Daramanian
Nie jestem ostatnio w temacie telefonów a własnie będe przedłużał umowę z ORANGE. Stąd dwa pytania:

1. Jeśli wybiore sobie jako prezent PAKIET ORANGE WORLD(nielimitowany dostęp do orange world przez telefon) to ten pakiet tyczy się tylko strony orange czy wszystkich stron(sprawdzanie livescore itp itd.. ) ?
2. Jaki telefon opłaca się wziąć najbardziej (które jest aktualnie naaaj...) tak by przy abonamenie 75zł zapłacić za niego mac 150zł.

Bardzo proszę o pomoc.

1. Tylko stron Orange.
2. Posprawdzaj, które modele pasują do twoich wymagań i sprawdź na Allegro, który się najbardziej opłaca sprzedać

B
addict
addict
B Offline
mam pytanie... czy kupujac telefon nokie 5310 xpress miusic moze ten tlefon sluzyc jako modem ? chodzi mi o to zebym mogl go podlaczyc do laptopa i grac sobie w pokera w pracy smile

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Zastanawiam sie nad kupnem HTC TYTN II.
Czy ktos z Was moze plecic cos podobnego do tego HTC....mniej wiecej w podobnych pieniazkach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W jakim sensie podobnego - chodzi Ci o QWERTY czy o generalne parametry?

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Pomysl z takim QWERTY jakie ma HTC bardzo mi sie podoba....ale nie jest to jakas koniecznosc....bardziej zalezaloby mi na parametrach.....

addict
addict
Originally Posted by BiZkiT
Pomysl z takim QWERTY jakie ma HTC bardzo mi sie podoba....ale nie jest to jakas koniecznosc....bardziej zalezaloby mi na parametrach.....
toshiba g900 mialem bylem bardzo zadowolony

Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (kamel, rafal08), 1,915 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025