Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
A dla Czeszek to jest ważny mecz czy o przysłowiową pietruszkę?

Bonus: Unibet
BKS Sparta
BKS Sparta
Moze ktos sie wypowiedziec o meczu Łotwa-Hiszpania?

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
no ale w meczu z Hiszpankami,po raz pierwszy zagrała ktoś inny niż Biba..czy tak będzie dziś?..myśle,że na równie dobry mecz szans nie ma..był to raczej jendorazowy przebłysk naszych pań...Biba z meczu na mecz słabiej,jeśli inne nie dołożą Czeszki po @4,00 wejdą..

K
veteran
veteran
K Offline
To moze Czeszki +7,5 przy kursie 1.85....

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
można znaleźć większe handi,tylko czy czeszki znajdą motywacje aby chociaż zagrać na swoim poziomie tego niewiemy..

K
veteran
veteran
K Offline
No wlasnie z tego powodu tak niski kurs na Polki....

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ajajaj... smile kursy na awans hiszpanek po 2.15, ba w fortunie widze zwyciestwo po 2,42 ... spodziewalem sie kursow okolo 1,5-1,6... powiedzialem juz wczoraj ze jezeli Hiszpanki nie wygraja tego Euro to bede w lekkim szoku... wszystkie zespoly nadaja sie do "mam anty-talent", jedynie Hiszpanki a sie dosc przyzwoicie,... Rosjanki??? porazka z Francuzkami w meczu o pierwsze miejsce w grupie, wczoraj dogrywka z Lotyszkami... to tez moze miec znaczenie ze Hiszpania grala juz w srode, a Rosjanki wczoraj po 21 skonczyly... i w dodatku mecz juz o 17... jak dla mnie duze promo...

drugi polfinal no bet, nie przekonuje mnie absolutnie Francja...

do kombo mozna sprobowac Slowaczek, ktore wydaje mi sie ze sa lepsze od Greczynek (mimo wyniku ich meczu w grupie)... a przypominam ze jest o co grac - 5 lokata daje awans do Mistrzostw Swiata

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Boubson
i w dodatku mecz juz o 17...

mecz o 19.15 wg oficjalnej strony mistrzostw

a poza tym to zgdoa w 100% piwo

Olimpijczyk
Olimpijczyk
ajajaj... smile kursy na awans hiszpanek po 2.15, ba w fortunie widze zwyciestwo po 2,42 ... spodziewalem sie kursow okolo 1,5-1,6... powiedzialem juz wczoraj ze jezeli Hiszpanki nie wygraja tego Euro to bede w lekkim szoku... wszystkie zespoly nadaja sie do "mam anty-talent", jedynie Hiszpanki a sie dosc przyzwoicie,... Rosjanki??? porazka z Francuzkami w meczu o pierwsze miejsce w grupie, wczoraj dogrywka z Lotyszkami... to tez moze miec znaczenie ze Hiszpania grala juz w srode, a Rosjanki wczoraj po 21 skonczyly... i w dodatku mecz juz o 17... jak dla mnie duze promo...

do kombo mozna sprobowac Slowaczek, ktore wydaje mi sie ze sa lepsze od Greczynek (mimo wyniku ich meczu w grupie)... a przypominam ze jest o co grac - 5 lokata daje awans do Mistrzostw Swiata

Szczerze, to zdarzylo mi sie obejrzec tylko 1 spotkanie Hiszpanek i to te z Polska.. i po 3/4 meczu to one graly "anty-talent",dopiero pod koniec sie obudzily no ale kazdej druzynie sie moze zdarzyc.
Ja bym lekko zagral na Grecja, pare niespodzianek juz w tym turnieju zrobily, nie zdziwilbym sie jakby i dzisiaj wygraly wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
hm we wszystkich bukach o 19.15 francuzki

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
pozamieniali spotkania... slowaczki o 12.30 lotyszki o 14.45 francuzki o 17 i hiszpanki o 19.15... Big Ben piwo za refleks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by termii

Szczerze, to zdarzylo mi sie obejrzec tylko 1 spotkanie Hiszpanek i to te z Polska.. i po 3/4 meczu to one graly "anty-talent",dopiero pod koniec sie obudzily no ale kazdej druzynie sie moze zdarzyc.
Ja bym lekko zagral na Grecja, pare niespodzianek juz w tym turnieju zrobily, nie zdziwilbym sie jakby i dzisiaj wygraly wink
Jesli mialby sie powtorzyc scenariusz to sugeruje zagranie na Hiszpanki po 1 kwarcie lub w czasie 1 kwarty z pewnoscia bedzie mozna zlapac wyzszy kurs.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Sensei, latajaca_holenderka, Lukasz111, Akhu, rafal08, bukma, ElNinho[mmdea]), 2,366 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025