Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
NetLimiter

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moze forumowicze beda mieli jakis pomysl..

Zona ma Toshibe L30 - 134, zrobilismy reinstalacje systemu XP i od tamtej pory nie ma dzwieku.. Przegladalem juz wszystkie fora ale nic nie dziala. Na poczatku w menadzeze urzadzen byl znak zapytania przy audio device on high definition audio bus.. nie dalo sie do tego zaden sposob zainstalowac sterownikow.. ani z plyty ani z netu.. ze strony Toshiby sciagnalem dla tego modelu sterowniki realteka.. No i cos sie zaczelo dziac, mialem ostrzezenie przy ich instalacji ze sa niezgodne z windowsem xp, ale mimo to je zainstalowaem.. Pojawil sie na pasku ikonka glosnoci ktorj wczesniej nie bylo i ustawienia realteka.. wszystko jest na full a dzwieku jak nie bylo tak nie ma.. systemowych dzwiekow tez nie. Odinstalowalem realteka wywalilem tez ten audio device on high definition audio bus i teraz przy starcie systemu wywala ze znalazlo nowy sprzet i realtek high definition i audio device high definition audio bus.. jednak te sterowniki realteka nie dzialaja a do tego drugiego nie ma... czy ktos ma jakis pomysl???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na pewno ten zainstalowałeś?

http://eu.computers.toshiba-europe....=54502&OSID=10&driverLanguage=42

Generalnie ze sterownikami od dźwięku często jest problem w lapkach. Trzeba szukać i próbować różnych...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hehe.. Grzechu ja Tobie chyba juz musze placic za wszelkie porady informatyczne... Wyobraz sobie ze sciagnalem PSL30 a nie PSL33 i dlatego nie dzialalo laugh A teraz smiga smile

Dzieki!!

old hand
old hand
Self-Confident i micha$ dzieki za odpowiec smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam, mam taki problem i może ktoś mi pomoże wink

mam radiówke z 5hz antena na dachu, i wejscie lan do kompa PC,
dziś zakupiłem takie cudo ; d-link dap 1160 oraz lapka, chciałbym mieć na chacie internet bezprzewodowy wink kolesie z media mi polecieli ten sprzęt ale generalnie mam teraz obawy czy mnie w jajo nie zorbili z tym d-linkiem, da się coś w moim przypadku zrobić ? czy kupilem zły router? jak to wszytsko ze sobą podłączyć ? tongue

będę wdzięczny wink

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O ile da się podłączyć RJ-45 jako line-in. Jak inną końcówkę, to może być problem. Sprawdź czy z radiówki wychodzi jakakolwiek końcówka, która będzie pasować do d-linka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak, to jest ta plastikowa koncówka na "zatrzask" i to jest chyba to rj i pasuje do wejscia "lan" oznaczonego niebieskim kolorem , mam dwa takie wejscia lan 1 i lan 2 na d-linku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To chyba raczej wyjścia, nie wejścia. W jaki sposób doprowadza się sygnał do d-linka (na zdjęciach w necie nie widać)?

G
addict
addict
G Offline
ma ktos pojecie dlaczego nie moge wydrukowac pliku txt z worda lub z open offica a np jakis pdf z jakis tam stron drukuje?
dzieki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czukam programu/aplikacji/dodatku, który umożliwia wyświetlanie dwóch czasów (dwóch różnych stref czasowych) może ktoś coś polecić? Może Windows umożliwia coś takiego?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Coronach
czukam programu/aplikacji/dodatku, który umożliwia wyświetlanie dwóch czasów (dwóch różnych stref czasowych) może ktoś coś polecić? Może Windows umożliwia coś takiego?

w normalnym zegarku na pasku możesz sobie dać trzy zegary...wystarczy jest w opcje...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki ale to w XP chyba nie działa wink przynajmniej ja nie znalazłem

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Hmm co moze byc przyczyna tego ze firefox mi muli ? Odpalam 2-3 strony typu ebay.com a ten zamula ze ohoho. W dodatku nawet kiedy je juz zamkne to zzera dosc sporo pamieci :/
Ma ktos jakis pomysl ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam monitor LG i wkurza mnei to ze komuter sie zalacza a tu wyskakuje mi na ekranie tryb oszczesdny i lipa brak obrazu

a jednostka dalej chodzi smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Witam panowie piwo

Posiadam nagrywarkę cyfrową do telewizji z UPC, z której chciałbym poprzerzucać sobie nagrania do komputera, ale tu napotykam na pewien problem.

Tył nagrywarki wygląda w ten sposób:

[Linked Image] [fotosik.pl]

Jak widać nagrywarka ma standardowe wejście USB, ale nie wiem za bardzo jak moge ją podłączyć do komputera, bo gość z MediaMarktu powiedział mi dziś, że nie ma takiego kabla USB, który z dwóch stron miałby to standardowe wejście (a rozumiem ze właśnie takie potrzebuję bo przecież takie samo jest w komputerze).
I tu mam pytanko, jak zatem mogę podłączyć ją żeby spokojnie przegrać sobie nagrania na kompa? Dziękuję wink

P
enthusiast
enthusiast
P Offline

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by pijanica
dzięki piwo
dokładnie, przecież to nie może być nic innego!

Tylko zgłupiałem po tym, że tak powiedział typ z Media Markt smirk i w dodatku sam przeglądałem te kable w MM i takiego nie było.. dziwne smirk

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
tak to jest w supermarketach czy nawet mniejszych sklepach...
jak ja ostatnio bylem szukac zarowek led 60 diod to w sklepach wielkie oczy, ze o czym ja gadam ;>

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by lelu
Hmm co moze byc przyczyna tego ze firefox mi muli ? Odpalam 2-3 strony typu ebay.com a ten zamula ze ohoho. W dodatku nawet kiedy je juz zamkne to zzera dosc sporo pamieci :/
Ma ktos jakis pomysl ?

mam to samo

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rymoholik, forty, rafal08, $-man, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea], burbon, ANZELMO), 12,245 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,172
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
7 hours ago