Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 4 1 2 3 4
#3211148 16/06/2009 19:17
O
oli
sottocapo
sottocapo
O Offline
tenis Wimbledon tenis

[Linked Image]

[Linked Image] Miejsce : Londyn, Wielka Brytania
[Linked Image] Data : 22 Czerwiec-5 Lipiec 2009
[Linked Image] Drabinki : 128/64
[Linked Image] Nawierzchnia : Grass/Outdoors
[Linked Image] Pula Nagrod : 11'812'0000

INFO :
-----
Oficjalna Strona Turnieju [wimbledon.org]
-----
Losowanie : Drabinki [wimbledon.org]
-----
Plan Gier [wimbledon.org]
-----
Scoreboard : live [wimbledon.org]

Bonus: Unibet
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
RYBARIKOVA - VINCI
Słowaczka bardzo przyzwoicie radzi sobie na szybkich nawierzniach, a i niedawne w występy w Birmingham również pozytywnie świadczą o jej formie. Czas najwyższy złapać przynajmniej drugą runde na Wimbledonie (07'odpadła w Q a 08' w pierwszej rundzie). Tym razem trafiła na doświadczoną Włoszkę która lepiej czuje sie na Clayu. H2H również za silniejszą fizycznie Słowaczką. Zobaczymy.

DOKIC - MALEK
Sympatyczna Jelena z wyczynowym tenisem ma coraz mniej wspólnego. Kontuzjogenna zawodniczka najlepsze lata ma za sobą.Mimo że tutaj też miała bardzo fajne występy to jednak juz przeszlośc. Przeciw niej żądna wrażeń Niemka, która powąchała wimbledońskiej trawy już w kwalach, gładko je przechodząc. Kursy również atrakcyjniejsze na Tatjanę. Z leką obawą ale myslę że można spróbować.

BARTOLI, HANTUCHOVA, RAZZANO nie powinny kuleć.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Bartoli wczoraj w finale skreczowala, kurs na Chan powyzej 3 jest atrakcyjny, rzecz jasna grac tam gdzie krecz to nie zwrot... smile

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
22 Jun 14:30 Dominika Cibulkova v Julie Coin 1.16 4.50

Dominika z trawą to dobrze się czuje chyba przy jej wąchaniu lub paleniu .... Nie wiem dlaczego jej pierwsze zwycięstwo w karierze na trawie ma być wycenione po @1,16 - bez jaj . Coin 6/10 .

22 Jun 14:30 Lucie Safarova v Jarmila Groth 1.61 2.20

No Lucie od dłuższego czasu zdecydowanie nie jest "in the sky" .
Dla mnie Jarmila 8/10 .

Jeszcze parę lalek by sie znalazło ale na razie waham się i tkwię w rozterce...

M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
po dzisiejszych mękach niejaka Cibulkova trafia ....na Ulę R.
ale zestaw ..........masakra.
na BF ula po @2.30 - ale weź tu coś postaw(kup...).......... pierwsza kalectwo trawiaste - druga kalectwo psychiczne ...
Odpoczniemy od tej pary...Dla stawiających tu potworny podziw albo potworne wyrazy współczucia........

Jutro na pewno Lay Vaidisova - stawka jeszcze waha się między 6/10 a 8/10 .....no i na Flavię za cholerę pieniążka nie położę....

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Taaaaaaa............pustynia tutaj

3-ci dzionek

Sania - Sorana - 2 po @2,3 zakupiona - bardzo dobra cena , Rumuneczka w semi-f z Wickmayer próbowała sie odgryzać - dziwne przestoje i porazka - tutaj z Sanią przy normalnej grze powinno być ok . 7/10

Anastazja - Roberta - 2 po @ 2,44 Robertę pamiętam z turnieju w Eastburne sprzed paru lat - WALCZAK straszny - ale kazali 2 mecze grać jednego dnia......... 6/10

Francesca - Michelle - 2 po @3,85 - no wiecej nikt nie chciał dać to pobrałem co nie co w tej cenie . Larcher potencjal na pokonane Franceski ma spokojnie - grzechem by było nie przyłożyć 8/10 .

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
na pojutrze za grosze (2/10) po @5,50 Matylda - na Vierę nie mogę aktualnie patrzeć ...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Schiavone - De Brito 1 1,364 Pinnacle

Tutaj mam lekko odmienne zdanie od Ondy co do wyniku. Zgadzam się że potencjał jest na pokonanie, ba mało tego Brito ma takie możliwości że spokojnie może stać się w szybkim czasie zawodniczką TOP 10. Jednakże młody wiek sprzyja częstym wahaniom formy, częstokroć widzimy ją w spotkaniach gdzie wyciąga mecze po przegraniu 0-6 pierwszego seta, gdzie potrafi odbrobić jak i stracić po kilka gemów z rzędu.

Franscesca może nie prezentuje się jakoś nadzwyczajnie, ale wyniki jak do tej pory ma lepsze od rywalki na trawie. Mowa oczywiście o tym sezonie. Osobiście postawie na doświadczenie.

Zvonareva - Johansson 2-0 Nie 2,93 Pinnacle

Typ przeciwko Verze. To co po Indian Wells to tragedia, beznadziejnie sobie radzi na trawie. Dla mnie to zaskakujący regres formy, myślałem że w tym sezonie będzie wiodącą postacią wśród kobiet. Matylda potrafi pograć na trawce, w poprzednim sezonie po łatwym przejściu kwali mocno postraszyła Kuzę. Niekoniecznie może wygra, ale po takim kursie trzeba zagrać na seta, nie ma innej możliwości.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Piostarze, przeciez Vera miala jakies problemy z wiezadlami wink Co do typu to jak najbardziej tak.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
A co myślicie o meczu Petrova - Peer , Petrova w Eastbourne kreczowała , nie wiecie czy to było coś poważnego ? bo w pierwszej rundzie szybko odprawiła Yakimova 6-1 6-1 ...

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
4 dzionek.........

Larcher - ja piłem - dziecko walczyło .....chyba za dużo piłem.............Ale trzeba było grać - skontrowane lekko - potem mocniej -OK .

Elena !!! 9/10 Kirsten to się fajniutko zapowiadała ale ze 3 dobre lata temu ...cena uczciwa ...kupiona

Carla - no trzeba kontynuować - taka druga walczakowska Vinci - łatwo nie będzie bo ruska potrafi przyp...ć ( i z góry - serwis i z biodra też....... ) Ale te 3-4 gemy więcej powinna mi ugrać - za taką cenę ??? 8/10

1-2/10 - Garbin(2/10) , Katerina i Pauline po 1/10 - dla tych co sledzą na live ...duże szanse ,że opór będzie duży i spokojnie się zarobi .
Ja qrwa niestety chyba dzisiaj Carlę tylko obejrzę bo potem znowu w rozpisce mam jakieś urodziny w firmie ......

Jako , że fortuna ziemniak uczciwie od poniedziałku codziennie wypłaca to znowu za 200 pln dubelek elena+carla .....

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Tak patrzę , że jutro u kobitek to się będzie działo ........

Na razie 8 euro po @4.7 na soranę ( więcej nie dali .... ) jeszcze cholera inne 4 mecze ale czekam na .........krystalizację kursów .

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Schiavone wygrała, choć było cieżko. Niestety Johansson sama się rozstrzelała popełniając 33 ue w tym krótkim spotkaniu.
W kolejnej rundzie znów proponuje pograć przeciwko 2-0 Zvonka.

Dziś widzę takie ciekawe spotkanie.

Baltacha - Flipkens 1 1,80 Expekt

Kurs ładny, w większości buków stoi powyżej 1,7. Baltacha nieco bardziej ograna na trawie i jak zauważyłem lubi na niej grać. Nie są to może oszałamiające wyniki, ale myślę że warto spróbować. Szaleć ze stawkami nie ma sensu, gdyż obie zawodniczki są daleko w ranku i prezentują zbliżoną klasę.

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Originally Posted by onda
4 dzionek.........

Larcher - ja piłem - dziecko walczyło .....chyba za dużo piłem.............Ale trzeba było grać - skontrowane lekko - potem mocniej -OK .

Elena !!! 9/10 Kirsten to się fajniutko zapowiadała ale ze 3 dobre lata temu ...cena uczciwa ...kupiona

Carla - no trzeba kontynuować - taka druga walczakowska Vinci - łatwo nie będzie bo ruska potrafi przyp...ć ( i z góry - serwis i z biodra też....... ) Ale te 3-4 gemy więcej powinna mi ugrać - za taką cenę ??? 8/10

1-2/10 - Garbin(2/10) , Katerina i Pauline po 1/10 - dla tych co sledzą na live ...duże szanse ,że opór będzie duży i spokojnie się zarobi .
Ja qrwa niestety chyba dzisiaj Carlę tylko obejrzę bo potem znowu w rozpisce mam jakieś urodziny w firmie ......

Jako , że fortuna ziemniak uczciwie od poniedziałku codziennie wypłaca to znowu za 200 pln dubelek elena+carla .....

Po obejrzeniu kursów w profie - na pewno tam tego dubla nie zagram - bandytyzm cholera........
Pozostaje przy singlach juz pogranych

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Z ciekawostek to zakupiłem w trakcie kuracji uzupełniajacej płyny po wczorajszej fieście ......
@300 za 8 euro I @290 za niecałe 4 ....

- Zwycięzca turnieju Kobitek HANTUCHOWA !!!

Juz jutro zobaczymy po ile zdarzenie wycenią ..

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Teraz na nią jest 310 juz

R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Panowie co myslicie o tych spotkaniach ?

Gisela Dulko v Nadia Petrova 3.40 1.30, Ulubioną nawierzchnią Nadii jest twarda, ponieważ jest tenisistką grającą agresywnie. Lubi szybko kończyć piłki, nie przepada za dłuższymi wymianami

Dominika Cibulkova v Elena Vesnina 1.80 1.90 ,Juz w spotkaniu z nasza Ula wszyscy skazywali ja na porazke, Ula po meczu mowila ze Dominika w drugim secie narzekala na kontuzje plecow

Pozdrawiam i czekam na opinie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Rylo
Gisela Dulko v Nadia Petrova 3.40 1.30, Ulubioną nawierzchnią Nadii jest twarda, ponieważ jest tenisistką grającą agresywnie. Lubi szybko kończyć piłki, nie przepada za dłuższymi wymianami

to się dobrze dla niej składa bo na trawie wymiany są najkrótsze wink

R
enthusiast
enthusiast
R Offline
Big Benie a trawa to nie jest miekka nawierzchnia ? Z tego co wyczytalem to ona gra padake na trawie min. w 2005, 2008 swoje wystepy w Wimbledonie konczyla na kwalifikacjach.Moze przez ten rok cos sie zmienilo?Wiesz Big Benie cos o tym?

Strona 1 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, poozon, Akhu, rafal08, $-man, burbon, Lukasz111, rymoholik, alfa, JelineK, 11kera11, KeeYou), 3,221 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,930
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025