|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
a wy co wybralibyscie, betendwin czy bet 365 ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
daj sobie spokój z tym "systemem", granie takich smiesznych kursów moze Ciebie doprowadzic do BANKRUTA, stracisz nie tylko pieniądze ale i zdrowie, buki tylko czekają na takich klientów
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
wiesz co no niewiem, grałem zwykle pociagi, potem max 3-4 zdarzenia, potem duble, single, kursy małe, spore... i zawsze dupa zbita, a tu narazie zrobilem 5720 dokladnie ze sporo mniejszej kasy, wiec o co kaman ? kurde to podpowiedzcie cos a nie napierniczajcie pesymizmem ! 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
chyba ze w expie zostane, kursy fajne, zero wałków... tylko oferta licha bardzo na live 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Koledzy Ci dobrze radzą. Jedna rada po Twoim ostatnim poście. Ciesz się zyskiem, zachowaj go.. A graj dokładnie tak samo jak na poczatku z o wiele mniejszymi stawkami niż sie teraz napaliłeś, może znowu Ci sie uda zrobić 5700 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
wiec waszym zdaniem granie na live mikro kursow za spore stawki to nie ta droga ? kurde sam juz nie wiem...
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Posłuchaj się dondo, mądrze prawi. Zysk zagospodaruj w życiu prywatnym, a zostaw sobie np 500 czy tam nawet 1000zł na taką grę. Kup sobie samochód czy tam co potrzebujesz i ciesz się,że ograłeś buka i masz coś na jego koszt
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Posłuchaj się dondo, mądrze prawi. Zysk zagospodaruj w życiu prywatnym, a zostaw sobie np 500 czy tam nawet 1000zł na taką grę. Kup sobie samochód czy tam co potrzebujesz i ciesz się,że ograłeś buka i masz coś na jego koszt hahaha, mam samochód z avatora i pare innych rzeczy  dzieki za troske ale chce te kase na gre przeznaczyc  bede grał tak ze max na cokolwiek 20% budzetu nawet male kursy... zobacze kolejne 3 miesiace, moze na zlocie sie cos dowiem  ale po pijaku to ciezko hahahah
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a wy co wybralibyscie, betendwin czy bet 365 ? Ani jedno ani drugie . Jestes o krok od tradingu .Jeden tick mozesz miec na dowolnym poziomie . Zmien buka na betting exchange -jak na razie prym wiedzie Betfair .W tych co podajesz na pewno padniesz -gdy na betfair jeszcze jest 1.01-03 na bwin juz dawno zamnkniety .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BWIN odradzam, szybko dadzą Ci limity, w bet365 takich, rzeczy jeszcze nie widziałem...
Dla mnie najlepszy jest bet365 i Sportingbet
Pozdro
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
swoja droga dobrze to ujales;
betENDwin
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
ale macie czarnowidztwo, a ja myslalem wczoraj do pózna i chyba zostane w expie, małe live ale w miare solidne, mniejsza oferta ale moze to i lepiej ? nie bede grał zbyt wielu egzotycznych rzeczy i max do 10% ogranicze to live, zobacze jak bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro wybieram cała kase z expekta i wplacam do betandwin... maja najlepsza oferte live i nastawie sie tylko na taka gre... zobacze jak bedzkie  good joke 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
koniec koncow zostalem w expie... zobacze jak bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu nie chcesz grać w betfair ? Już kilka osób o tym pisało, tam zawsze masz dużo lepsze kursy na live na takie zdarzenia, jakie grasz. I często jak w innych bukach zakład jest już zamknięty to w bf możesz złapać jeszcze 1.01. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czemu nie chcesz grać w betfair ? Już kilka osób o tym pisało, tam zawsze masz dużo lepsze kursy na live na takie zdarzenia, jakie grasz. I często jak w innych bukach zakład jest już zamknięty to w bf możesz złapać jeszcze 1.01.   prowizja 20%
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
no własnie  Ostatnio miałem kilka złotych w bwin nawet nie wiem z kiedy. a że u nich wypłata od 120 to postanowilem pobawić sie chwile na live. Zostałem na dłuższą chwile, na live zrobilem niezłą sumę i dopiero wówczas od nich sobie poszedłem. Często porównywałem kursy BF i bwin live. BF bije ich kursami ale to przecież nie od dziś jest wiadome. No i zależy kto co chce na tym live grać..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kapitansb napomknął o ciekawej rzeczy, mianowicie o tradingu. Przy kapitale rzędu kilku tysięcy PLN zainteresuj się tym. Jeszcze przed rozpoczęciem zdarzenia możesz mieć owe 1%-3% zysku w kieszeni.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czemu nie chcesz grać w betfair ? Już kilka osób o tym pisało, tam zawsze masz dużo lepsze kursy na live na takie zdarzenia, jakie grasz. I często jak w innych bukach zakład jest już zamknięty to w bf możesz złapać jeszcze 1.01.   prowizja 20% nastepny lobbysta betfaira zapomniales dodac W NAJLEPSZYM RAZIE 20 % ja na ten przyklad w zeszlym tygodniu zaplacilem ponad 90 % prowizji aha i oczywiscie nigdzie poza bf sie nie wybieram 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czemu nie chcesz grać w betfair ? Już kilka osób o tym pisało, tam zawsze masz dużo lepsze kursy na live na takie zdarzenia, jakie grasz. I często jak w innych bukach zakład jest już zamknięty to w bf możesz złapać jeszcze 1.01.   prowizja 20% nastepny lobbysta betfaira zapomniales dodac W NAJLEPSZYM RAZIE 20 % ja na ten przyklad w zeszlym tygodniu zaplacilem ponad 90 % prowizji aha i oczywiscie nigdzie poza bf sie nie wybieram  Rozumiesz znaczenie słów lobbysta, prowizja? BetUnFair kocha takich dostarczycieli kasy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|