Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 15 1 2 3 4 5 6 7 14 15
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by shane
Od piątku chyba grypa żołądkowa. Gorączki już nie mam, ale bieganie do kibla co pół godziny staje się powoli uciążliwe. Żołądek strasznie podrażniony, strasznie boli, zwijam się z bólu ledwo pisząc tego posta. W Internecie za wiele informacji nie ma na ten temat. Może ktoś z Was ma na to jakieś sprawdzone sposoby? Dodam, że na chwilę obecną nie ma mowy o pójściu do lekarza, niestety.

Trilac do nabycia w aptece bez recepty. Mi pomogło.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pytanie do ludzi z Warszawy:

Jak najlepiej dojechać z Novotelu na Marszałkowskiej na ul. Żaryna ? Wiem, że najprościej zamówić taxi, ale chodzi mi o transport publiczny smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
metro albo tramwaj w kierunku Mokotowa , wysiadka przy Rakowieckiej (jak metro to Pole Mokotowskie) i kazdy tramwaj w kierunku Wołoskiej (Boboli) albo z buta bo to rzut beretem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tfuuu , tramwaj Cie wywiezie Puławska , wiec najlepiej metro a jak tramwaj to dojsc do centralnego i masz bezposrednio 17

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bolo_lacznik
tfuuu , tramwaj Cie wywiezie Puławska , wiec najlepiej metro a jak tramwaj to dojsc do centralnego i masz bezposrednio 10,17, 33

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Duże piwo

Metro pasi, rzuciłem okiem na mapę i chyba jakoś się odnajdę wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak metro to sie pakuj w 1 wagon i wyjscie na prawa strone ;-) a potem wzdłuz budynkow SGGW i Politechniki , od metra to sa 2 przystanki / tylko w lewo nie patrz bo obok jest STS i Bar Pd Kogutem grin

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Szewa
Duże piwo

Za mapę metra wystarczą Ci sznurówki laugh

Bez napinki grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mamy Łymbledon, poza tym dzień bez puszczonego kuponu, to dzień stracony laugh

Jeszcze raz dzięki za wskazówki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
Originally Posted by Szewa
Duże piwo

Za mapę metra wystarczą Ci sznurówki laugh

Bez napinki grin
Tak, po czasie się zreflektowałem, że ciężko się tam zgubić laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
mam pytanie z zakresu prawa pracy, cos takiego.

czy jesli odszedłem z pracy (bedac na umowie o zlecenie) a pracodawca nie rozwiazal ze mna umowy (mija juz 4 miesiac) to mam prawo upomniec sie o zwrot zaleglych pensji?
jest jedno ale. człowiek, ktory byl "moim szefem-prezesem" również nie pracuje juz w tej firmie a to jego podpis widnieje na tej umowie.

z gory dzieki za odpowiedz, pytanie czysto hipotetyczne po prostu jestem ciekawy.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ale ówczesny szef-prezes zawierał z Tobą umowę w imieniu firmy, a nie swoim....

old hand
old hand
przez przypadek jakos ustawilem w gg opcje ze jesli ktos ,,nieznajomy'' spoza listy to nie wyswietla mi sie ze pisze tylko zapisuje sie odrazu w archiwum ;/ ...wie ktos jak to zmienic zeby bylo normalnie ? gg jest z tych starszych...nie zadne nowe

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
nacisnij prawym na ikone gg przy zegarze i tam masz opcje "nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych"

old hand
old hand
Witam od dłuzszego czasu mam problem ze po wlaczeniu PC po paru minutach PC przycina sie da sie korzystac ale ciagle przycina sie filimki sie pzrycinaja czasami sie odmula na pare minut ale potem znowu to samo sie dzieje. po resecie pare minut pochodzi normalnie i znowu to samo.. :/ Format tez nic nie dal czy to wina sprzetu jesli tak to czego?

enthusiast
enthusiast
moze mi ktos pomóc w przelewie do firmy w chinach?? w zadnym banku nie sa mi w stanie powiedziec o prowizji banku pośredniczącego. w którym banku najlepiej zrobic taki przelew??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziekuje za pomoc piwo

Huachipato
Huachipato
Takie pytanie
Jednym z pytań na obronie pracy w weekend jest spór kompetencyjny między prezydentem a premierem w RP
Szukałem w google ale nie ma jednoznacznej odpowiedzi ( pasuje 3 - 4 zdanie wymyslec )
Mała prośba, mógłby ktos znający sie na polityce napisać na czym owy spór polega, chodzi o kilka krótkich zdań

Pooh-Bah
Pooh-Bah
J - 23: spór dotyczy kompetencji Rady Ministrów i prezydenta w sferze polityki zagranicznej. Złożony do Trybunału Konstytucyjnego wniosek dotyczył kwestii reprezentacji stanowiska Polski na szczytach UE. TK próbował rozstrzygnąć czy prezydent może sam decydować o udziale w szczycie i wygłaszania tam swoich lapsusów czy musi się wcześniej porozumiewać z rządem. Ostatecznie wyrok TK nie usatysfakcjonował żadnej ze stron, pozostawiając tę kwestię nierozstrzygniętą. "Zarówno Prezydent Rzeczypospolitej i Rada Ministrów mają właściwe dla każdego z nich zakresy działania i kompetencji przy jednoczesnym wskazaniu sytuacji wymagających wzajemnego i lojalnego współdziałania. W kształtowaniu relacji pomiędzy RP a instytucjami Unii Europejskiej, oba organy występujące w sporze uczestniczą w sposób zróżnicowany w zakresie i w formach zdeterminowanych konstytucyjnie oraz ustawowo (zgodnie z art. 126 ust. 3 oraz art. 146 ust. 1, 2 i 4 konstytucji)."

Huachipato
Huachipato
Wielkie dzięki Kellthorn za pomoc, o taką odpowiedz mi chodziło

Strona 5 z 15 1 2 3 4 5 6 7 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, Szuman, rymoholik, wHiTe_StAr, poozon, Lukasz111), 2,691 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025