Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Krystiann
dzięki piwo
dokładnie, przecież to nie może być nic innego!

Tylko zgłupiałem po tym, że tak powiedział typ z Media Markt smirk i w dodatku sam przeglądałem te kable w MM i takiego nie było.. dziwne smirk

Nie polegaj na ludziach w MM. Rzadko który wie o co się go pyta. Tak samo nie kupuj tam kabli. 10x taniej jest na allegro.

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Ma ktos ten monitor 23" LG Flatron W2343T-PF ? Jakie wrazenia ?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by michael89
Ma ktos ten monitor 23" LG Flatron W2343T-PF ? Jakie wrazenia ?

ja mam taki tylko że 22 cale ogólnie spoko, ale przy ciemnych filmach itp widać podświetlanie tzn. takie białe smugi od dołu ale to za bardzo nie przeszkadza.
Więcej pwoiem mam nadzieje) jutro lub dziś bo mi ma dojśc nowy komputer Geforce gigowy to jak odpale jakąś grę to powiem więcej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuje antywirusa.

Avast i nod32 odpada.

Bawi sie ktoś w klucze w Kaspersky? Chodzi o podmienie kluczy-warto zachodu z tym, bo czytałem że raczej nie ma sesnu sie bawić w te klucze, bo w ciągu kilku godzin-czarna lista.

Miałem licencje orginalą Kaspersky na 1 rok i sobie chwaliłem, ale ździerają troche i nie chce wydawać już.

Coś bezpłatnego dobrego?

old hand
old hand
Witam od dłuzszego czasu mam problem ze po wlaczeniu PC po paru minutach PC przycina sie da sie korzystac ale ciagle przycina sie filimki sie pzrycinaja czasami sie odmula na pare minut ale potem znowu to samo sie dzieje. po resecie pare minut pochodzi normalnie i znowu to samo.. :/ Format tez nic nie dal czy to wina sprzetu jesli tak to czego?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by Draint
Potrzebuje antywirusa.

Avast i nod32 odpada.

Bawi sie ktoś w klucze w Kaspersky? Chodzi o podmienie kluczy-warto zachodu z tym, bo czytałem że raczej nie ma sesnu sie bawić w te klucze, bo w ciągu kilku godzin-czarna lista.

Miałem licencje orginalą Kaspersky na 1 rok i sobie chwaliłem, ale ździerają troche i nie chce wydawać już.

Coś bezpłatnego dobrego?
AVG

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak zmienic plik w formacie .flac na wave ? Jaki program do tego sluzy ?(najlepiej jakis darmowy i prosty w obsludze... wink )

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lajkonik
Jak zmienic plik w formacie .flac na wave ? Jaki program do tego sluzy ?(najlepiej jakis darmowy i prosty w obsludze... wink )

http://media-convert.com/pl/

Originally Posted by damianmularczyk
Witam od dłuzszego czasu mam problem ze po wlaczeniu PC po paru minutach PC przycina sie da sie korzystac ale ciagle przycina sie filimki sie pzrycinaja czasami sie odmula na pare minut ale potem znowu to samo sie dzieje. po resecie pare minut pochodzi normalnie i znowu to samo.. :/ Format tez nic nie dal czy to wina sprzetu jesli tak to czego?

Wg mnie komp się grzeje.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Poszukuje jakiegos dobrego routera zeby rozdzielal neta na laptopa wink slyszalem ze D-Linki sa dobre. Polecacie cos?

aka Schranzer
aka Schranzer
Potrzebuje antywirusa.

Avast i nod32 odpada.

Coś bezpłatnego dobrego?
Pewnie że nie warto.
Zainstaluj Kasperskiego 7 - Kaspersky 7 [rapidshare.com]
Ustaw wersję 30dniową. Jak tylko Kasperski przestanie działać, wyłącz go i dodaj ten wpis do rejestru - KEYINFOREMOVER.reg [rapidshare.com]

Czynność powtarzać za każdym razem jak Kasperski "wygaśnie".

Co do routerów, to D-Link może być, tak samo jak TP-Link czy Linksys, bierz router z wifi w 130zł się zmieścisz max, na allegro TP-Link za 70zł widziałem. Nie inwestuj kasy w domowy router, bo to nie ma sensu. Na takim dom. routerze konfiguracja jest bardzo okrojona.

addict
addict
Originally Posted by Thrall
Potrzebuje antywirusa.

Avast i nod32 odpada.

Coś bezpłatnego dobrego?
Pewnie że nie warto.
Zainstaluj Kasperskiego 7 - Kaspersky 7 [rapidshare.com]
Ustaw wersję 30dniową. Jak tylko Kasperski przestanie działać, wyłącz go i dodaj ten wpis do rejestru - KEYINFOREMOVER.reg [rapidshare.com]

Czynność powtarzać za każdym razem jak Kasperski "wygaśnie".

Co do routerów, to D-Link może być, tak samo jak TP-Link czy Linksys, bierz router z wifi w 130zł się zmieścisz max, na allegro TP-Link za 70zł widziałem. Nie inwestuj kasy w domowy router, bo to nie ma sensu. Na takim dom. routerze konfiguracja jest bardzo okrojona.
Możesz jakiś polecić (bezprzewodowy)?

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Zicoo zalezy czy masz siec przez neostrade czy przez jakas kablowke?

S
old hand
old hand
S Offline
Do konfiguracji chello lub dowolnej innej kablówki dobry model D-Linka możesz znaleźć w niskiej cenie dzisiaj na komukomu.pl . Sam mam właśnie taki model i w żadnym wypadku nie mogę narzekać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja poleciłbym Belkina serii G. Prosty w konfiguracji, itp.

addict
addict
Originally Posted by Majtikroko
Zicoo zalezy czy masz siec przez neostrade czy przez jakas kablowke?
Neostrada, końcówka jak w kabelku telefonicznym wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
czy na plycie glownej znajduja sie sloty do dwoch rodzajow pamieci ram? co oznacza dimm 1 i dimm2? jezeli mam dwie kosci po 256mb ddr, to czy dokupujac jedna 512mb bede musial zamienic jedna z kosci czy moge wlozyc 512 do slotu dimm 2?

F
veteran
veteran
F Offline
Panowie,jak oczyścić komputer z nie potrzebych pozostałości po np kasynach,pokerromach,gierkach..??
Mam wrażenie że ostatnio mój laptop zwolnił..chyba to jest przyczyna takiego stanu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by weed
czy na plycie glownej znajduja sie sloty do dwoch rodzajow pamieci ram? co oznacza dimm 1 i dimm2? jezeli mam dwie kosci po 256mb ddr, to czy dokupujac jedna 512mb bede musial zamienic jedna z kosci czy moge wlozyc 512 do slotu dimm 2?
DIMM1 i DIMM2 oznaczają kolejność slotów takich samych rodzajów.
A odpowiadając na Twoje pytanie, to, jeżeli masz tylko dwa sloty pamięci (co tak mało?), to sprzedaj dwie kości po 256 i kup jedną 512tkę. Jak dokupisz drugą to będziesz miał więcej RAMu.

Originally Posted by fisiol
Panowie,jak oczyścić komputer z nie potrzebych pozostałości po np kasynach,pokerromach,gierkach..??
Mam wrażenie że ostatnio mój laptop zwolnił..chyba to jest przyczyna takiego stanu.
Wyczyść zawartość offline'ową, cookiesy, historię stron, programy i ewentualnie wpisy w rejestrze.
Są do tego programy ale teraz nie pamiętam nazw.

aka Schranzer
aka Schranzer
CleanGP 4.4

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zniknęły mi ikony dźwięku i sieci, wiecie, jak je przywrócić?
Zrobiłem screena - problem w tym, że nie mogę tych ikon zaznaczyć frown Pomocy!!!

[Linked Image]

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, forty, burbon, Guciorx), 12,167 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,087
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
3 hours ago