|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie klient jest najważniejszy: niech będzie 2,7 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dla mnie klient jest najważniejszy: niech będzie 2,7  Wiadomo, klient nasz pan:D jestem ciekaw jak bys obwarował zakład na syna Małysza? że musi być podobny? musi mieć identycznego wąsa? czy musi jadać bułkę z bananem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla Ciebie najważniejsze jest by klient postawił  Takie zakłady przeszłyby w USA, gdzie ludzie są bez jaj głupi
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mnie rozwala całkowicie to, że co 2-3 miesiące w tym dziale pojawia się debilny temat z pytaniem coś z stylu: "jak łatwo ojeb.ać buka". A odpowiedzi nikt nie da. Bo: - nie znają ludzie tej odpowiedzi lub - jak znają odpowiedź to rzecz jasna nie napiszą bo i po co?
I każdy taki temat kończy się niczym. Poza napinkami frustratów wtapiających na bukach z ludźmi co właśnie "oje.bali buki".
A co najfajniejsze, jest człowiek/ludzie którzy śmieją się z tych wszystkich desperatów przegrywających hajs bo Oni mają z tego % od ich wtop i maja to wszystko w dupie. A juz mialem napisac jak ograc buka.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop, jeśli chciałeś grać, że wygra, to zakład jest bez żadnych obwarowań. To naprawdę uczciwa oferta  Pewne warunki ważności zakładu były na stronę NIE, ale nie miały nic wspólnego z dietą ani rodzajem zarostu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A juz mialem napisac jak ograc buka....  I tak stary lis...Zorro wszystkich...wyleczy  Nareszcie temat zrobil sie fajny i nic dziwnego, bo pytanie "Jak ograc buka ?" jest prawie identyczne z "Jak wyrwac lachona ?". Aczkolwie...zarowno w jednym jak i drugim przypadku, by cos osiagnac trzeba dzialac z zelazna konsekwencja  Mam tu oczywiscie na mysli lachony po 2,00 i wiecej, bo rwanie wywlok po 1,05 jakos mnie nie interesuje, tym bardziej dlugoterminowo. @Marcin, sprobuje zaraz napisac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie  Ja mam akurat obie rzeczy na głowie: rwanie i wygrywanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie  Ja mam akurat obie rzeczy na głowie: rwanie i wygrywanie  Wyslalem 
|
|
|
|
|
|
|
Biszop, jeśli chciałeś grać, że wygra, to zakład jest bez żadnych obwarowań. To naprawdę uczciwa oferta  Pewne warunki ważności zakładu były na stronę NIE, ale nie miały nic wspólnego z dietą ani rodzajem zarostu. wolny zart;-) longów, zasadniczo nie gram, są dwa wyjątki, ale to nie na temat;-)
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Mam tu oczywiscie na mysli lachony po 2,00 i wiecej, bo rwanie wywlok po 1,05 jakos mnie nie interesuje, tym bardziej dlugoterminowo. Zawsze się znajdą tacy co wolą pukać regularnie te po @1,05 niż dostawać wiecznie kosza od tych po @2,0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam tu oczywiscie na mysli lachony po 2,00 i wiecej, bo rwanie wywlok po 1,05 jakos mnie nie interesuje, tym bardziej dlugoterminowo. Zawsze się znajdą tacy co wolą pukać regularnie te po @1,05 niż dostawać wiecznie kosza od tych po @2,0  
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
brakuje tutaj już tylko rafala zbanowanego  można nawet przyjąć zakład kiedy się pojawi 
|
|
|
|
|
|
|
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow  załóż nowy i zakaż wpisów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze się znajdą tacy co wolą pukać regularnie te po @1,05 niż dostawać wiecznie kosza od tych po @2,0  Wiecznie kosza nie da się dostawać  Kwestia jest czy do nich startują, nawet mężczyzna się uczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam tu oczywiscie na mysli lachony po 2,00 i wiecej, bo rwanie wywlok po 1,05 jakos mnie nie interesuje, tym bardziej dlugoterminowo. Zawsze się znajdą tacy co wolą pukać regularnie te po @1,05 niż dostawać wiecznie kosza od tych po @2,0  Sa i tacy co pukaja regularnie po 2,00 ,a od czasu do czasu zapinaja i po 40,00 i wiecej. Lepsze to od codziennego dlubania w niewydepilowanej, smierdzacej i sflaczalej, dlatego wycenionej tak nisko po 1,05. Chociaz to drugie to jak mowia dlubacze....pefffka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow  Marcin, przeciez dajemy Ci zlote rady za darmo, tylko musisz czytac miedzy wierszami, ups...miedzy wargami : P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow  Marcin, przeciez dajemy Ci zlote rady za darmo, tylko musisz czytac miedzy wierszami, ups...miedzy wargami : P cobra, nie Marcin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow  Marcin, przeciez dajemy Ci zlote rady za darmo, tylko musisz czytac miedzy wierszami, ups...miedzy wargami : P cobra, nie Marcin  Cobra tez ma na imie Marcin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja piernicze, rozmyl sie temat całkowicie , doradzcie jak grac na live a nie pierniczcie farmazonow  Marcin, przeciez dajemy Ci zlote rady za darmo, tylko musisz czytac miedzy wierszami, ups...miedzy wargami : P cobra, nie Marcin  Cobra tez ma na imie Marcin   hehe to mnie masz  Słońce zachodzące na Wimledonie  [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|