|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W pon ostatni egzamin, we wtorek zaliczenie...a ja nie mogę się zmobilizować do nauki. Niby siedzę nad książkami,ale jak mi się nie chce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W pon ostatni egzamin, we wtorek zaliczenie...a ja nie mogę się zmobilizować do nauki. Niby siedzę nad książkami,ale jak mi się nie chce  Mam to samo  We wtorek ostatni egzamin, na razie jeden w plecy  Na dodatek w środe na obóz...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Wkurza mnie, że na allegro ludzie wystawiają filmy z gazet i wrzucają je w kategorie "pełne wydania dvd".
Ja potem widzę jakiś tytuł i niską cenę, już myślę, że kupię. Wchodzę w link, a tam się okazuje że to znów cholerna gazetówka z logiem "Pani domu" i reklamą sracza.
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
gigantyczne problemy finansowe firmy 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
kupuje sobie np. czekoladę milka carmelkową i kur.wa nigdy jeszcze nie doszedlem z nią do domu  kupuje dwie i dochodzę z jedną i juz jej nie ma  nie umiem bez tego żyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupuje sobie np. czekoladę milka carmelkową i kur.wa nigdy jeszcze nie doszedlem z nią do domu  kupuje dwie i dochodzę z jedną i juz jej nie ma  nie umiem bez tego żyć  Pierdolenie, nie kupuj  Swoja droga to moja panna ma taka sklonnosc ,ze potrafi wpierdzielic cos w drodze ze sklepu do domu...i to mnie wkurza 
|
|
|
|
|
|
|
pierdolisz.....właśnie wsuwam pyszną tiramisu Lindt 
|
|
|
|
|
|
|
zapomniałem dodać,że poijam to 2 litrami coli zero ewentualnie mirindy....codziennie  ale to akurat Mnie nie wkurza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierdolisz.....właśnie wsuwam pyszną tiramisu Lindt  To Ty pierdolisz, pistacjowa lepsza  Swoja droga nie ma jak Lindt 
|
|
|
|
|
|
|
[img]http://http://www.drgerard.pl/karta.html?pasja_kokosowa[/img] te tez są zaj.biste 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jeśli to prawda co piszą o Samuelu Etoo, a raczej o bajońskich sumach jakich żąda, to mu naprawdę się coś we łbie popierd*liło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli to prawda co piszą o Samuelu Etoo, a raczej o bajońskich sumach jakich żąda, to mu naprawdę się coś we łbie popierd*liło. Nic mu sie nie popierdolilo, skoro tyle proponuja arabole to tylko glupi by nie wzial.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mam na myśli dzisiejszy news (o ile prawdziwy), że oprócz bajońskiej gaży zachciało mu się jeszcze jednorazowo 15 baniek za podpisanie kontraktu.
Pomijam fakt, że Etoo choć bardzo dobry to jednak nie jest na tyle świetnym piłkarzem by mu płacić taką kosmiczną kasę. Że arabowie srają forsą i mają parcie na gwiazdy to tylko okazja dla niego. Ale chciwość chyba go zżera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że arabowie srają forsą i mają parcie na gwiazdy to tylko okazja dla niego. Ale chciwość chyba go zżera. Bzyku, nic mi nie wiadomo, by zadal jeszcze 15 baniek ekstra. Jezeli to prawda, to faktycznie z jego garem nie jest dobrze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też nie słyszałem o 15 bańkach, ale Eto'o cenię za prostą rzecz - jest szczery. Otwarcie mówi, że liczy się kasa. I w porządku, szanuję to... Inne murzynki (bo oni się w tym przede wszystkim lubują) nagadają się o miłościach do klubów, a potem lecą za dolarami i tylko kibicom przykro.
Eto'o marzył już i o Liverpoolu, i o Kazachstanie... Swoją drogą, to nie zdziwiłbym się gdyby chciał takiej kasy. Na Pampersy mu w Barcelonie starcza, gra w najlepszym klubie świata obecnie. Co ma w City, poza kasą? Jaką gwarancję gry na najwyższym poziomie w ciągu roku, dwóch?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 dni pod rzad walilem gaz, dzisiaj pierwsza rzecz jaka przyswoil moj organizm to woda o godzinie 19 ;] Przepita kasa, malo zdrowia, moralniak 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
@lelu przez ostatni tydzień też ostro po piłem. W sobotę ślub miał mój kuzynek więc od piątku już się zaczęło. W niedzielę poprawiny i potem dzień w dzień wóda i piwa. Jak nie urodziny ojca to teścia. W piątek znajomi do nas wpadli i znów wóda. W sobotę wstałem z mocnym postanowieniem poprawy bo już wątroba dawała znać o sobie... W sobotę poszedłem na koncert Myslovitz. Spotkałem kuzyna, który tydzień wcześniej brał ślub to sobie myślę jedno piwko i do domu. Wypiliśmy po jednym na koncercie po koncercie u niego w domu ok. 01:00 wypiłem jeszcze jedno i myślałem że mi żołądek wyrwie.  Nigdy więcej sobie powiedziałem nie robię takich serii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ze jestesmy (Polska) jebana prowincja [ Linked Image]
|
|