niezniszczalni Massive Attack..czyli klasyka trip-hopu..utworek wykorzystany w serialu Prison Break..... utwor live, ale ten power.. [video:yuotube][/video]
byłem na Openerze na wszystkich dniach, jak dla mnie każdy szanujący się fan muzyki powinien coś takiego zaliczyć choć raz w życiu, aż dziw bierze, że jeden z najlepszych festiwali na świecie odbywa się w Polsce. Najlepsze koncerty wg mnie i nie tylko mnie dali: The Prodigy - co było raczej do przewidzenia Pendulum - fantastyczni uczniowie Prodigy, nieprawdopodobny power Faith No More - Mike Patton jest niesamowity, świetny powrót Late Of The Pier - moja perełka, występ na scenie w namiocie był niesamowity, multum energii i ta muzyka, która może być przełomem, jak dla mnie zespół może osiągnąć bardzo wiele i właśnie ich chciałem wam pokazać
Late Of The Pier - moja perełka, występ na scenie w namiocie był niesamowity, multum energii i ta muzyka, która może być przełomem, jak dla mnie zespół może osiągnąć bardzo wiele i właśnie ich chciałem wam pokazać
Bardzo fajnie grają - nigdy nie słyszałem teko zespołu, pierwsze nagranie którego posłuchałem to teraz to to co powyżej ale jeśli wszystko w tym klimacie grają to o przełomie bym nie pisał - w podobnym klimacie grały zespoły na początku lat 80' (takie moje subiektywne odczucie) - Marc Almond z Soft Cell - nawet miejscami podchodzi mi to pod Talking Heads - muza bardzo fajna, ale napewno nie przełomowa - wszystko już zostało kiedyś wymyślone
teraz, żeby nie tylko komentować - to wkleję coś od siebie (może było, nie przeglądałem całego tematu) - w związku z tym, że w moim rozwoju muzycznym zatrzymałem się na początku lat 90' to nie często trafiam na coś nowego ale to jest chyba w miarę nowe i sie mnie podoba
nie znalazłem dobrej wersji z koncertu ani teledysku - tak więc tylko okładka płyt