|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, zna któs może jakieś tanie, ale w miare w dobrych warunkach noclegi w Pradze. Potrzebuje noclegu na dwie doby. Jak ktoś zna takie miejsca proszę o pomoc. Pozdrawiam wszytskich
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W tamtym roku spałem w hotelu "Juno", za 15Euro podajrze płaciłem za dwójke (od osoby), fajny standart, blisko linii metra, a i w cenie śniadanie. Super szwedzki stół, jak człowiek rano zjadł tyle, to do wieczora mógł już nic nie jeść. Także polecam.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
http://strahov.prague-hostels.cz/to link do hostelu mega tanio w miare kolo centrum i kolo jednago z najwiekszych stadionów na świecie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nalewa777 byłeś tam ???, bo mnie to też zaciekawiło ;D mieszkam we Wrocławiu i z bratem planuję jakiś wypad na 2-3 dni na Czechy.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
niestety nie bylem ale mój znajomy był i sobie chwalił, jeżeli jedziesz do pragi zwiedzać albo bawić sie a nie siedzieć w pokjoju to myśle ze bedzie ok, hilton to to nie jest ale cena i polozenie to rekompensuje, jak będe sie wybierał do pragi to najprawdopodobniej skorzystam z tego hostelu a zaoszczędzoną kase przeznacze na przyjemności, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.hostelelf.com/info.htma ja polecam takie coś. Tani, niedaleko centrum, świetna atmosfera 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
także polecam Elfa, dobre położenie, miła obsługa, międzynarodowe towarzystwo. 4 osobowy pokój przestronny, sporo łazienek, kuchnia do dyspozycji, ogródek na spijanie bronków...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
także polecam Elfa, dobre położenie, miła obsługa, międzynarodowe towarzystwo. 4 osobowy pokój przestronny, sporo łazienek, kuchnia do dyspozycji, ogródek na spijanie bronków... no to jeszcze jeden co poleca elfa, blisko do metra, 2 stacje do ścislego centrum
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
a daleko jest do stadionu? Bo na jesieni mecz w Czechach  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka