|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Odpalam mojego firefoxa, chodzę po stronkach, a tam reklam od koorwy, wyskakują, krzyczą, tańczą i śpiewają. Jak sobie z tymi reklamami radzicie. Pasuje je poblokować, potrzebny skuteczny sposób. Pewnie wiele osób ma ten problem.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bazarowicz, nie zamierzam chodzić po wszystkich stronach i klikać aby blokowało mi reklamy. Gdzie mają filtr do tych jebbanych reklam, np. do Polskich serwisów z któRych będzie kasowało większość.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
 filtr jest od razu w tej wtyczce, ja nie mam żadnych reklam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 filtr jest od razu w tej wtyczce, ja nie mam żadnych reklam pewnie zapomniales, ze dodawales filtr 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
 filtr jest od razu w tej wtyczce, ja nie mam żadnych reklam pewnie zapomniales, ze dodawales filtr  mnie się pojawia automatycznie po zainstalowaniu wtyczki, wybrałem jakiś amerykański i reklam nie ma
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki yaaho o to chodziło, nie będzie widać też tych banerów tu na forum. A ciebie Potito to mogę jedynie o rozpalanie grilla spytać, na inne tematy to się nie udzielaj.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Oczywiście bez obrazy Potito, wiem od moderatorów że jesteś tu na forum szanowaną postacią, która przyczyniła się do wielkiego rozwoju tego forum, ale tę odp. na pytanie spaliłeś. Chęć nabicia posta wygrała.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Oczywiście bez obrazy Potito, wiem od moderatorów że jesteś tu na forum szanowaną postacią, która przyczyniła się do wielkiego rozwoju tego forum, ale tę odp. na pytanie spaliłeś. Chęć nabicia posta wygrała. rzeczywiście mój błąd (chociaż czy ja wiem ?), u mnie od razu wyskakiwały filtry a myślałem, że Ty nie sprawdziłeś, sorry 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Też kiedyś się na to wkurzałem i zainstalowałem ten programik. Teraz czasem tylko jak wejdę na jakąś podrzędną stronę to coś się pojawi. Ale na tych stronach/serwisach na których które najczęściej odwiedzam reklamy znikły. Można też powyłączać jakieś bannery i inne pierdoły, które spowalniają strony. Jak tutaj kiedyś banner Stryyke (bodajże), który strasznie spowalniał forum. Jeden klik i bye bye bannerek 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A macie coś do IE? Bo już się przyzwyczaiłem do tej przeglądarki 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
mały ot w Mozilli od pewnego czasu podczas poruszania się po rynkach na Betfair za każdym razem zmienia Mi się wielkość strony i to samoczynnie co bardzo Mnie wkur.wia bo za kazdym razem albo ctr+ albo ctrl-  ma ktoś pomysł dlaczego nie ytrzymuje sie cały czas jedna wielkość strony ? gdzie coś poprzestawiało się podczas ściągania aktualizacji ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mozilla 3.xxxxxx jest jakas walnieta.
Jakby dwojke nie zaprzestali aktualizowac to nawet bym jej nie zmienial.
-----
Co do reklam to u nas sa one najbarziej atakujace - odwiedzam strony w US i jakos sie ich tak bardzo nie widzi.
Walic ze baner czy z krzyzykiem - najgorsze sa te z muzyczka.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Racja. Często słucham sobie jakiejś muzyki z kompa, wchodzę na jakąś stronę, a tu od razu ryczy (oczywiście 2x głośniej niż cokolwiek innego) bez ostrzeżenia jakaś zasrana reklama czy trailer gównianego filmu.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Panowie a do google chrome jakis tego typu bajer?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|