|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://wiadomosci.onet.pl/waszymzdaniem/29457,pogrzeb_czy_cyrk,artykul.html
a Waszym zdaniem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeginaja. Robi sie szopka i tyle. Teraz tylko czekac az pojawi sie pokolenie MJ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeginaja? A ogladales? Wszyscy jak to zwykle przed rozpoczeciem zarzekali ze szopke z tego zrobia i co?
Normalna ceremonia pozegnalna. Przemowy, wspomnienia i kilka zaspiewanych jego piosenek przez innych wykonawcow.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Piekny pogrzeb na miare wielkiej sławy muzyki POP. Majkel swoim zyciem i tworczoscia pokazal swiatu prawdziwy sens istnienia i dazenia do swych marzen. Jestem pełen podziwu dla Majkela i wierze ze jego muzyka przetrwa na wieki !!
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Pochowali go wreszcie? Bo strach lodówkę otworzyć żeby pomidory nie zaczęły gadać o Jacksonie. Może wreszcie media znajdą sobie inny temat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kierwa, chciałem coś w TV obejrzeć, a tam na sześciu kanałach pod rząd pogrzeb  We łbach się popier...liło...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pochowali go wreszcie? Bo strach lodówkę otworzyć żeby pomidory nie zaczęły gadać o Jacksonie. Może wreszcie media znajdą sobie inny temat. widac jak wielki jest twoj swiatopoglad
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze beda bisy 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Co ma do tego światopogląd? Mnie po prostu męczy coś takiego.
Umiera ktoś bardzo znany. Owszem był świetnym muzykiem, sporo dobrego dał muzyce, był też już nie taki świetny jaki człowiek. Oddać hołd, wspominać, kto chce zapłakać, ale ileż można?
Dzień w dzień w kółko o Jacksonie. Uporczywe wybielanie (w przenośni hehe) go po śmierci. Jaki to teraz był fajny, super itd. A wcześniej te same media szukały okazji żeby mu dokopać, nazywali go setki razy pedofilem i inne takie historie.
A teraz podniecają się tym, że ktoś kiedyś podał mu rękę. Że inny sprzedaje jego majtki na aukcji. Że paru ludzi się ubrało jak on i tańczy na środku skrzyżowania. Itd.
Mnie tam nie rusza, że on umarł - żył jak żył i musiało tak się skończyć. Mnie wkurza cała ta otoczka kreowana przez media. To nachalne szukanie sensacji i cała ta obłuda. To wszystko mnie męczy i tego mam już dosyć.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
A teraz podniecają się tym, że ktoś kiedyś podał mu rękę. Że inny sprzedaje jego majtki na aukcji. Że paru ludzi się ubrało jak on i tańczy na środku skrzyżowania. Itd.
Mnie tam nie rusza, że on umarł - żył jak żył i musiało tak się skończyć. Mnie wkurza cała ta otoczka kreowana przez media. To nachalne szukanie sensacji i cała ta obłuda. To wszystko mnie męczy i tego mam już dosyć. zecydowanie przesadzasz  jak nie pasi to po prostu zmien kanał np. na C+ film albo HBO tam tego nie uświadczysz  (chyba,że nie masz  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  moze rob to w kiblu, bedzie mniej smrodu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  uu. to i tak lepiej ,twoj maly guru JK, jeden z idoli dzisiejszej polskiej mlodziezy  pewnie nawet nie slyszal ani jednej jego piosenki....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam sie z Bzykiem. Nie jestem jakims tam wielkim jego fanem. Jak lecial w radiu lub w pubie, ok spoko. Smieszy mnie cally ten cyrk. Ale tak jest przy kazdej smierci "medialnej" osoby.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Mnie tam nie rusza, że on umarł - żył jak żył i musiało tak się skończyć. Mnie wkurza cała ta otoczka kreowana przez media. To nachalne szukanie sensacji i cała ta obłuda. To wszystko mnie męczy i tego mam już dosyć. zecydowanie przesadzasz  jak nie pasi to po prostu zmien kanał np. na C+ film albo HBO tam tego nie uświadczysz  (chyba,że nie masz  ) Nie w tym problem, problem w telewizorach, a właściwie w naszym społeczeństwie, chodzi o to, że wszyscy masowo zaczeli kupować telewizory, im większy tym lepszy, wiadomo. Telewizor się kupuje w markecie, a w markecie jak to w markecie, telewizory stoją obok rzeczonych lodówek, jak sie taka lodówka nasłucha od tych telewizorów które non stop są włączone w tych marketach to pozniej strach lodówke otworzyć, widać że Bzyku kupił świeżuchny telewizorek to teraz ma gadające pomidory o Michaelu swiętej pamięci, ot i tyle. Ja mam starego Rubina, i nie gada o Michaelu, tylko o Breżniewie. Specjalny komunikat dla Nirtza, tak, właśnię dlatego jestem komuchem 
|
|
|
|
|
|
|
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  O Nirtz też ma nowy telewizor... i juz go zasrał i zarzygał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Kazdemu burakowi predzej czy pozniej wyjdzie sloma z butow. Wypierda.aj do "Polityki".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|