|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Kazdemu burakowi predzej czy pozniej wyjdzie sloma z butow. Wypierda.aj do "Polityki". burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bijcie sie  na ile rund kontraktowac walke? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  moze rob to w kiblu, bedzie mniej smrodu  niestety juz zapozno, smrod sie rozlazl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Ładnie się pan tu nam przedstawił, przed milionami słuchaczy  Ale czego oczekiwać od wyborcy wiadomej partii... PS. Termin koncertu Madonny pewnie też wybrano specjalnie 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Ładnie się pan tu nam przedstawił, przed milionami słuchaczy  Ale czego oczekiwać od wyborcy wiadomej partii... PS. Termin koncertu Madonny pewnie też wybrano specjalnie  cyt.:"tu data koncertu to ewidentna prowokacja" z Nirtzowej Polityki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy robił wtedy moon walk ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sram na Majkela Dżeksona i jego pogrzeb  Kazdemu burakowi predzej czy pozniej wyjdzie sloma z butow. Wypierda.aj do "Polityki". burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu  jak srasz na MJa to czego szukasz w tym temacie? Tak jak ktoś już pisał - nie lubisz oglądać MJa, zmień kanał. Nie lubisz czytać o MJu - poczytaj inny interesujący temat, jest kilka zajebistych (np. wasze złamania) Ten temat jest wyrazem hołdu dla MJa, a jak masz ochotę się ponapinać i pisać idiotyzmy, dawaj na START=>AKCESORIA=>NOTATNIK i pisz do woli. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pochowali go wreszcie? Bo strach lodówkę otworzyć żeby pomidory nie zaczęły gadać o Jacksonie. Może wreszcie media znajdą sobie inny temat. To samo mysli Fiorentino Perez. Takie megatransfery, hipergalaktyczny plan, a Jackson wyciagnął kopyta i wszystko spierdzielił. Wszystkie media tylko o Jacksonie gadaja, a o Realu cisza  Dzieki Michael, przynajmniej jedno ci sie udało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu  Nirtz ma zazle swiatu ze o smierci Jacksona wszyscy na calym swiecie mowia a jak umarl kot Alik to nikt o tym nawet w podrzednych Faktach TVnu nie wspomnial  Nirtz - jeb.nij sie w ten pusty leb i nie wskakuj mi tu na rodzine. Mozesz jechac po mnie ale takie wycieczki sobie buraku daruj.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzieki Michael, przynajmniej jedno ci sie udało  Tak nie licząc tego że sprzedał 750 milionów płyt. Po co tacy ludzie jak Ty czy Nirtz w ogóle zaglądacie do tego tematu?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
burak to może cię robił, sam spier.dalaj do chlewu  Nirtz ma zazle swiatu ze o smierci Jacksona wszyscy na calym swiecie mowia a jak umarl kot Alik to nikt o tym nawet w podrzednych Faktach TVnu nie wspomnial  Nirtz - jeb.nij sie w ten pusty leb i nie wskakuj mi tu na rodzine. Mozesz jechac po mnie ale takie wycieczki sobie buraku daruj. Daj na luz. Nirtz to pisal siedząc w swoim zaciemnionym pokoju, przed swoim monitorkiem, w koszulce Dżeksona z najnowszej trasy koncertowej, wku.rwił się podwójnie bo kasa za bilet poszła się...ten tego, a jeszcze dostał @ z centrali że ma oczerniać wybielonego i się zupelnie skołował 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie nie wejdą tam robi się burdel. Chyba będzie trzeba wyplenić chwasty?
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki Michael, przynajmniej jedno ci sie udało  Tak nie licząc tego że sprzedał 750 milionów płyt. Po co tacy ludzie jak Ty czy Nirtz w ogóle zaglądacie do tego tematu? bo to wolny kraj i wreszcie każdy może powiedzieć Swoje zdanie a jak mawiał Mój śp. teść : głupie bo głupie ale własne zdanie trzeba mieć ".
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To racja AGASSI że każdy powinien mieć własne zdanie ! I Ja to rozumiem.
Jednak naprawdę krew mnie zalewa jeśli słyszę że MJ nic nie osiągnął w swoim życiu. Ja też nie słucham popu ani muzyki Jacksona ale trzeba mieć realne spojrzenie na świat. Jeśli ktoś piszę takie rzeczy na tego człowieka to oznacza tylko tyle że myśli sobie: "pokażę jak bardzo mnie wali mnie takie sprawy ! będę kozak"
To tyle w tym temacie z mojej strony. Kłócić się nie zamierzam a wątpię aby było można prowadzić tu normalną dyskusję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki Michael, przynajmniej jedno ci sie udało  Tak nie licząc tego że sprzedał 750 milionów płyt. Po co tacy ludzie jak Ty czy Nirtz w ogóle zaglądacie do tego tematu? bo to wolny kraj i wreszcie każdy może powiedzieć Swoje zdanie a jak mawiał Mój śp. teść : głupie bo głupie ale własne zdanie trzeba mieć ". tjaaa dzięki Bogu za wolność słowa. Inaczej w żaden sposób nie dowiedziałbym się, że taki Nirtz sra na pogrzeb Majkela. A tak to wiem... Wkurwiają mnie ludzie bez szacunku do innych, chętnie bym ich na rok na "obóz wypoczynkowy" do Chin czy innego Tybetu wysłał. Tam mogliby wyrażać swe poglądy w najbardziej wyszukany sposób...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adaś Małysz zaczął zajebiście skakać, znalazło się mnóstwo fanów skoków narciarskich. Barcelona wygrała LM i ligę znalazło się mnóstwo kibiców tej drużyny. MJ zmarł to nagle ludzie przypomnieli sobie, że był wspaniałym muzykiem.
To tylko niektóre z przykładów. Niech żyje obłuda!
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Adaś Małysz zaczął zajebiście skakać, znalazło się mnóstwo fanów skoków narciarskich. Barcelona wygrała LM i ligę znalazło się mnóstwo kibiców tej drużyny. MJ zmarł to nagle ludzie przypomnieli sobie, że był wspaniałym muzykiem.
To tylko niektóre z przykładów. Niech żyje obłuda! racja dodaj " sezonowców " nadchodzącego kurweskiego realu
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
coś nie zaakcepnowało mojej wypowiedzi sorry za burdel!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|