|
|
stranger
|
|
stranger
cześć jestem tutaj nowy i prawdopodobnie pisze w nieodpowiednim miejscu  mam pytanko gdyż w e-bukmacherce jestem świeżak dotychczas stawiałem u buka z fundamentami  w totomixie ale skończyłem 18lat miesiąc temu wczoraj założyłem sobie konto w banku pko oraz na moneybookers otworzyłem portfel i teraz mam pytanie takie troche pachnące amatorszczyzną  otóż chodzi mi o to w jak najlepszy sposób przelać pieniądze z konta w banku do buka (bet365) ile mnie wyniosą opłaty itp. poprzez MB jak i bezpośrednio z banku do buka w jedną i w drugą strone (podczas wpłaty i wypłaty)dziękuje z góry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temat w nieodpowiednim miejscu, to prawda  w jakim banku masz konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
konto mam w PKO Bank Polski nie dostałem jeszcze odpowiedzi od nikogo głównie to chciałbym się dowiedzieć ile kosztują przelewy z MB do buka i na konto w banku
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Bank --> MB 0e (przelewy24) MB --> Buk 0e MB --> Na inne konto MB: 1% sumy - max 0.50e MB --> Twoje konto w banku: 1.8e Buk --> MB: zależy od buka
Temat o moneybookers jest w dziale "Świat bukmacherstwa"
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dzieki Bzyku  już wszystko fajnie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I zeby naprawde bylo wszystko to trzeba jeszcze ostrzec o: 1. Zlodziejach kradnacych kase z moneybookers, musisz miec jakas dobra skrzynke pocztowa (zadne interie czy wp) 2. Moneybookers lubi blokowac konto (nawet kilkakrotnie w ciagu kilku lat) zebys im przeslal skany dokumentow co jest dobre jednak strasznie opieszale idzie im odblokowywanie tych kont
poczytaj w odpowiednim dziel o mb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|