|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam !
Carla Suarez Navarro Alexandra Dulgheru
taka oto parka zacznie rzeźbić w pradze o 14-ej z minutami . Carla dała pieniążek w Wimbledonie przez 2 rundy . Rumuneczka po podbiciu naszej stolicy masturbowała trochę w Eastbourne ... @3.35 w betfair na rumuneczke - weź tu nie zagraj ...7/10 .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedna parka z Pragi
Schiavone - Peer - zawsze mnie zastanawia jak laluchna ma turniej w kraju i odpuszcza ( startowe ??? - kaprycho ??? - albo odpocząć chce ... ) . Peer wcale tak tragicznie nie pykała w zeszłym tygodniu ... Francesca ... hm w obecnej formie mecz na pewno bardziej równy niz widza to buki ... damy @2.6 Zabloczczankę ( Izraelitkę ) 6/10 .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dolozylbym w Palermo Vinci.... Wloszka u siebie, na londynskiej trawie pokazala naprawde fajna forme... po drugiej stronie Dominguez Lino - kilka lat temu zapowiadala sie nienajgorzej, ale teraz... kurs 1,4-1,5 jak najbardziej do wziecia..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dolozylbym w Palermo Vinci.... Wloszka u siebie, na londynskiej trawie pokazala naprawde fajna forme... po drugiej stronie Dominguez Lino - kilka lat temu zapowiadala sie nienajgorzej, ale teraz... kurs 1,4-1,5 jak najbardziej do wziecia.. mecz przy światełku elektrycznym , gospodyni itd. jeszcze walczak - tylko ja takich kursów nie gram ... już spróbowałbym wtopę chorego debla ( chociaż debel to dla mnie pedalska dyscyplina ) Cornet/Savczuk - dla mnie kursy delikatnie mówiąc kuriozalne ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja uwazam ze kurs w spotkaniu Pironkova Tsvetana - Bammer Sybille ustawiony jako 3.35 jest conajmniej troche przesadzony. Obydwie nie prezentuja ostatnio zbyt duzo wiec taka roznica kursow jest nie na miejscu, zwlaszcza ze nawierzchnia bardziej jednak pasuje Bulgarce.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A ja uwazam ze kurs w spotkaniu Pironkova Tsvetana - Bammer Sybille ustawiony jako 3.35 jest conajmniej troche przesadzony. Obydwie nie prezentuja ostatnio zbyt duzo wiec taka roznica kursow jest nie na miejscu, zwlaszcza ze nawierzchnia bardziej jednak pasuje Bulgarce. tylko ze Pironkova dawno coś wygrać meczu nie może a Bammer również słaba, no ale raczej Austriaczka bedzie tu górą. Mecz wyrównany
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tylko ze Pironkova dawno coś wygrać meczu nie może a Bammer również słaba, no ale raczej Austriaczka bedzie tu górą. Mecz wyrównany W koncu musi przyjsc ten moment...Nie twierdze oczywiscie ze jest to pewniak ale granie Austriaczki po kursie 1.3 jest dla mnie jednak niedorzeczne...W/g mnie nie ma az takiej roznicy w tej chwili pomiedzy obiema paniami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecze z Palermo mozna ogladac na kanale SuperTennis, pokazuja wszystkie mecze z kortu glownego przez caly tydzien Stream z tym kanałem - http://www.supertennis.tv/
Last edited by Goget; 15/07/2009 03:21.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bammer - Kudryavtseva - no ja Was prosze... to co grala Austriaczka w spotkaniu z Pironkova bylo zenujace... przelamanie gonilo przelamanie, wygladalo to tak jakby zadna nie chciala przejsc do nastepnej rundy... z kolei Kudryavtseva wczoraj bardzo fajnie zaprezentowala sie z Vaidisova... dla mnie te kursy to nieporozumienie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem coś skrobnąć, ale widzę, że kolego Boubson mnie uprzedził  Podpisuje się pod tym wszystkim, czym się da. Bammer na tym turniej powinno już nie być.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francesca Schiavione - Polona Hercog typ:1 1,50
Wiele osób znajdzie się dzisiaj by zagrać na Polonę. I co ciekawe nie dziwię się, bo ostatnio dziewczyna robi furorę na kortach ziemnych. Wygrywa turniej za turniejem, no właśnie ale mniejszej rangi challangerowej. Jeśli spotyka się już z lepszą rywalką jak Rezai, czy Errani nie było już tak kolorowo. Francescę cenię za jak wolę walki i zawziętość. O jej klasie wie chyba najlepiej nasza Isia, bo nie lubi strasznie stylu gry Włoszki. Liczę na większe doświadczenie oraz wspomnianą waleczność. Stawiałem na Frankę w spotkaniu z Shahar, stawiam i dziś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Alla Kudravsteva - Sybille Bammer typ:1 2,20
Alla młoda, o dużym talencie rosyjska zawodniczka. Pamiętam jak na zeszłorocznym turnieju kibice zgromadzeni na spotkaniu jej z Sharapovą przecierali oczy ze zdumienia, patrząc jak młoda nieopierzona Alla bez respektu ogrywa królową kortów trawiastych. Dziewczyna o dużym potencjale, wciąż niewykorzystanym. W pierwszej rundzie odprawiła nadzieję czeskich kibiców Vaidisovą, co prawda gra ona tak samo mizernie jak przykładowo Cornet w tym sezonie, ale napewno u siebie chciała pokazać, że ciut formy zachowała. Trafiła jednak na dobrze usposobioną Alle, która potrafiła wyjść z dość dużym opresji przy stanie 5-6* i serwisie rywalki -potrafiła odłamać ją i wygrać seta 7:6.
Bammer i jej gry serwisowe wołają o pomstę do nieba. Fatalna skuteczność. Jeśli wielokrotnie potrafi ją złamać słabiutka w tym roku Pironkova, to nie chce myśleć, jak żądna sukcesów Alla będzie ,,siedzieć'' na jej serwisie. Alla jeśli dziś będzie na dobrym procencie serwować i utrzymywać większoś podań, to o wynik jestem spokojny. Kurs 2,20 nie mogę obejść obojętnie.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Alla Kudravsteva - Sybille Bammer typ:1 2,20 Kurs 2.35 - 2.50 możesz znaleźć spokojnie u większości buków. Trafiła jednak na dobrze usposobioną Alle, która potrafiła wyjść z dość dużym opresji przy stanie 5-6* i serwisie rywalki -potrafiła odłamać ją i wygrać seta 7:6. Z typem się zgadzam ale ze stanu 5:6 na pewno Alla nie wyszła bo wygrała tego seta 7:5  Bammer i jej gry serwisowe wołają o pomstę do nieba. Fatalna skuteczność. Jeśli wielokrotnie potrafi ją złamać słabiutka w tym roku Pironkova, to nie chce myśleć, jak żądna sukcesów Alla będzie ,,siedzieć'' na jej serwisie. Straciła go dokładnie 12-krotnie, w 1 secie nie wygrała nawet jednego własnego podania. Typ Dnia jak dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widocznie za bardzo byłem zakręcony wczoraj, nie wiem kojarzyłem stan 5-6*, ale masz rację.
Pozdro. Najważniejsze by typ wszedł. A gram po 2,20 z racji konta w Expie, tam gram bo mi odpowiada buk pod wieloma względami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Olga Govortsova - Ekaterina Makarova typ:2 1,45
Lubię oglądać tenis Ekateriny. Nie jest to leciutko i delikatnie grająca zawodniczka, a taka która lubi uderzyć mocną piłkę oraz dysponuję naprawdę niezłym serwisem. Przeciwko niej Olga, którą miałem okazję zobaczyć raz w spotkaniu z Wickamyer (relacja TV). Panie łamały się raz za razem. Jak czytam Govortsova, zawsze mam na myśli wiele breaków. Liczę, że Makarova swój serwis zademonstruję na podobnym poziomie jak w spotkaniu Craybas, gdzie tylko dała rywalce dwie okazję do złamania (jedna wykorzystana).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze sie masowka z Alli robi, niedobrze  na popoludnie jeszcze smialo dolozylbym nasz debelek... dawno dziewczyn nie bylo widac, musza sie pokazac w koncu... a w Palermo fajny klimacik, Makarova zmeczona, nasze nie sa faworytkami... uda sie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|