|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to widze tak, ze mozna ale musisz zaplcic. Regulamin zmieniaja bo musza a nie bo im sie to widzi  Wiem, ze ktos z forum pracuje w playu wiec moze sie tu odezwie, nicka nie pamietam niestety
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Czesc, mam pytanie: [Linked Image] [ fotozrzut.pl] Wybralem metode platnosci w BETWAY.COM przelew na karte VISA, a dokladniej na konto do Mbanku, i tam mam numer karty to mam wpisac z karty delfinka niebieskiej te 16 cyfr z pierwszej strony czy te 16+3cyfry z drugiej strony? Ktos wie? Bardzo prosze o pomoc...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. wybieram sie na magisterke i zastanwiam sie nad 2 kierunkami:
Finanse przedsiębiorstw i controlling
Inwestycje i nieruchomości
Czy ktos moze ma wiedze nt tych kierunkow..tzn. jakie sa pzredmioty mniej wiecej itp:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś się orientuje jak to jest dokładnie ? Można czy nie można ?:) Do 6 lipca mogłeś, teraz się płaci jakiś ryczałt za promocję, z której skorzystałeś. Dokładnie nie powiem Ci jak to się liczy, ale wychodzi taniej niż kiedyś  Ktos wie? Bardzo prosze o pomoc... Podajesz 16 cyfr z awersu, bez spacji. Zresztą tam jest napisane: "Proszę wprowadzić numer karty bez spacji."  Witam. wybieram sie na magisterke i zastanwiam sie nad 2 kierunkami:
Finanse przedsiębiorstw i controlling
Inwestycje i nieruchomości
Czy ktos moze ma wiedze nt tych kierunkow..tzn. jakie sa pzredmioty mniej wiecej itp:) Sprawdź, co dają Ci te kierunki. Czy dostajesz jakieś uprawnienia, czy przygotowują Cię do jakiegoś państwowego egzaminu itd...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://pomorze.naszemiasto.pl/wydarzenia/1023916.htmltutaj jets opisany wypadek jaki wczoraj mialem ja jako kierowca micry pytanie jest takie jak to wyglada z odszkodowaniem jesli bedzie tak jak jest napisane w tym artykule??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czesc, mam pytanie: [Linked Image] [ fotozrzut.pl] Wybralem metode platnosci w BETWAY.COM przelew na karte VISA, a dokladniej na konto do Mbanku, i tam mam numer karty to mam wpisac z karty delfinka niebieskiej te 16 cyfr z pierwszej strony czy te 16+3cyfry z drugiej strony? Ktos wie? Bardzo prosze o pomoc... Wydaje mi sie, ze Visa niebieska z delfinkiem to Electron. Do placenia w sieci mBank wydaje taka zielona karte Visa. Pytanie: Jak z glowa zalatwic natreta, ktory wydzwania na komorke i stacjonarny? Ma ktos jakies doswiadczenia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos zna jakis serwis pogodowy, ktore w miare trafnie prognozuje ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos zna jakis serwis pogodowy, ktore w miare trafnie prognozuje ? nie ma takiego  XXI wiek, a pogode potrafimy przewidywac tylko 4 godziny do przodu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie.. stad moje pytanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomy kierowca karetki powiedział mi, że po 72h w szpitalu się zalicza już jako wypadek. Ale nie ma to znaczenia w przypadku odszkodowania (przynajmniej z tego co się orientuję). Kasę i tak dostaniesz.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ktos zna jakis serwis pogodowy, ktore w miare trafnie prognozuje ? powinienem napisać, że pogodynka.pl (godło Teraz Polska i te sprawy...) ale dobry jest też new.meteo.pl słowo klucz: W MIARĘ trafnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo, bardzo, bardzo PILNIE potrzebuję e-booków (o ile takie są). E. Babbie, Badania społeczne w praktyce (rozdz. 1-3); E. Aronson, Człowiek - istota społeczna; Potrzebuję w/w pozycji w celu przygotowania się do egzaminu na studia. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, dzięki, ale Aronsona właśnie sam zdobyłem. Ciężko będzie się to czytać, więc może jednak zdecyduję się na zakup książki przez allegro. Babbie PILNIE poszukiwany. Tylko 3 rozdziały to poczytam z monitora, mimo iż tego nie znoszę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aronsona mam w wersji papierowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ma ktos takie e-booki... PILNE
GIS. Teoria i praktyka Paul A. Longley, Michael F. Goodchild, David J. Maguire, David W. Rhind
GIS Obszary zastosowań Gotlib, Iwaniak, Olszewski
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
W najbliższym czasie mam mieć rozmowę telefoniczną sprawdzającą mój poziom angielskiego. Będzie bardzo ciężko bo mój angielski (zwłaszcza listening i speaking) jest na bardzo niskim poziomie. Jednak moje szanse wyraźnie się zwiększą jeśli będę wiedział czego się spodziewać. Czy ktoś potrafi powiedzieć jak mniej więcej wygląda taka rozmowa ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Poszukuje starego Bear Share'a (bez tych wszystkich reklam itp) dzialajacego pod Vista! Niestety plyta z moimi starymi instalkami roznych toolsow ulegla zniszczeniu przez co nie pamietam nawet jaka to byla wersja! P.S. wersja 5.2.5. nie dziala mi! :/
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Poszukuje starego Bear Share'a (bez tych wszystkich reklam itp) dzialajacego pod Vista! Niestety plyta z moimi starymi instalkami roznych toolsow ulegla zniszczeniu przez co nie pamietam nawet jaka to byla wersja! P.S. wersja 5.2.5. nie dziala mi! :/ z tego co wiem to każdy stary bearshare niestety przestał działać
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|