Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 10 1 2 4 5 6 7 8 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na kubie przewiozłem się ostro, cóż bywa
widzę że betwin wystawił kursy, na finów 2,3?
no i pojedynek bułgarów z rosją ciekawie się zapowiada, trzeba poczekać na jakieś składy itd no i ochłonąć po weekendzie

Bonus: Unibet
G
Inwestor
Inwestor
G Offline
bułgaria z rosją o pietruszkę nie ma co grać
na kubie sie zawiodles? miej pretensje do kacapów ze wtopili u siebie z japonią bo kuba w tej sytuacji cel minimum osiagnela - zdobyla 1pkt, teraz ogrywaja japoncow u siebie i jada do Belgradu

co do finów to wystawili 2,7 na początku więc 2,3 to juz nie to samo
ja bym sie zastanawial nad graniem opcji ze francja wygra jeden mecz w argentynie co da jej awans do Belgradu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brałem pod uwagę, że Kuba może trochę zwolnić bo awans jest, wyszło jak wyszło. Do meczy jeszcze kilka dni, ale tak jak piszesz Francja wygra jakiś mecz bo się zepną wink może u nas jakieś wzmocnienia będą? czy nic się nie szykuje?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Giertyszek nie bardzo kumam co napisales bo dla mnie:

Argentyna - Francja 2:3 i 3:1 i to Argentyna jedzie na Final Six... no chyba ze sie myle...

jak juz grac to Francje w hc -1,5 - to jej daje awans smile

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
czego nie kumasz?
napisalem ze bym probowal mini-progresji na wygrana francji bo zeby liczyc na awans musza wygrac przynajmniej jeden mecz

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Prezydent FIVB Jizhong Wei, przebywający aktualnie w Warnie na obchodach 60. rocznicy powstania Bułgarskiej Federacji Siatkówki zapowiedział oficjalnie, że w tym roku zmianie ulegną zasady przyznawania "dzikiej karty" w Lidze Światowej.
Dotychczas "dziką kartę", według niejasnych i nikomu nieznanych zasad, przyznawał prezydent FIVB w porozumieniu z organizatorami turnieju finałowego.

- Od roku 2009 będzie inaczej - zdradził naciskany przez bułgarskich dziennikarzy Jizhong Wei . - Zaproszenie od federacji otrzyma najlepszy zespół z drugiego miejsca.

Tym sposobem szanse reprezentacji Polski na wyjazd do Belgradu zmalały praktycznie do zera. Po V weekendzie rywalizacji w LŚ biało-czerwoni, z 11 punktami na koncie zajmują trzecią lokatę w grupie D, tracąc sześć do drugiej Finlandii. Maksymalnie mogą zgromadzić 17.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co by nie mówić, jest to jak najbardziej dobra decyzja i aż szkoda, że tak długo z tym zwlekano wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To będzie ciekawa kolejka w takim razie, bo Finowie, Włosi i Ruscy mają po 17 pkt no i grupa z gospodarzem finału gdzie wszystko możliwe. Jedno jest pewne ekipy będą walczyć o to miejsce
Czy wiadomo już coś o naszych orłach? gramy u siebie i może zagra wika albo grzyb? bo zgłoszeni są niby, jeśli tym samym składem to finowie 2x win i się nie oszukujmy a kursy miłe

M
5 minut po czasie
5 minut po czasie
M Offline
co do polski to pamietajcie ze polska gra 2 garniturem,maja małe szanse na awans a najwazniejsze są dla nich mecze eliminacyjne i mistrzostwa .

Finowie sami juz grajac u siebie jasno dawali do zrozumienia ze zrobią wszystko by to 2 miejsce osągnąc wiec wystarczy im ugrac co najmniej 1 pkt ,lub powalczyc o win w jednym meczu !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
myślę że ambicje mają na dziką kartę wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Matias88
To będzie ciekawa kolejka w takim razie, bo Finowie, Włosi i Ruscy mają po 17 pkt no i grupa z gospodarzem finału gdzie wszystko możliwe. Jedno jest pewne ekipy będą walczyć o to miejsce
Czy wiadomo już coś o naszych orłach? gramy u siebie i może zagra wika albo grzyb? bo zgłoszeni są niby, jeśli tym samym składem to finowie 2x win i się nie oszukujmy a kursy miłe

Rozgrywający:

Grzegorz Łomacz, Paweł Woicki

Atakujący:

Marcel Gromadowski, Jakub Jarosz

Przyjmujący:

Zbigniew Bartman, Bartosz Kurek,

Michał Bąkiewicz, Michał Ruciak

Środkowi:

Marcin Możdżonek, Piotr Nowakowski, Łukasz Kadziewicz

Libero:

Krzysztof Ignaczak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzięki wielkie, oczywiście na pzps nic nie ma ;/ ale siatka.org daje radę, oby się potwierdził skład na konferencji wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Finowie jakby nie patrzeć stoją przed wielka szansą awansu do wymarzonej FinalSix. W najlepszym z możliwych momentów zmierzą się z reprezentacją Polski, która już straciła szanse na cokolwiek. Drużyna wraca z Finlandii z zepsutymi humorami i raczej bez większych przesłanek na poprawienie swojej gry jak i nastroju, w tak krótkim czasie. Do naszej reprezentacji wraca co prawda Bąkiewicz, który na pewno poprawi przyjęcie. Jednakże wejście do drużyny 'show-mena' Kadziewicza już w takich kategoriach bym nie rozpatrywał. Polacy zapewne będą chcieli z całych sił pokazać się jak z najlepszej strony, to w końcu ostatnia szansa na udowodnienie trenerowi, że nie jest się w reprezentacji przypadkowo. Ale nie oszukujmy się, w obecnej sytuacji dość poważnie odstajemy od Finów, pod względem umiejętności, a także samego przygotowania. Jeżeli Polacy od początku meczu 'nie pojadą' na euforii i emocjach kibiców, to nie wróżę zbytniego sukcesu. Kwestia początku spotkania. Jak damy Finom grać swoje, to szybko i boleśnie się wszystko dla nas skończy...

Finladia (+1,5 seta) @1,606 pinnacle (stawka jeszcze do zastanowienia)

shaken not stirred
shaken not stirred
No nie na cokolwiek bo jak wygramy oba mecze po 3:0 albo 3:1 to jeszcze wyprzedzimy Finów, przynajmniej tak piszą na sport.pl.
Natomiast co do reszty analizy, no to trudno nie przyznac racji.

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Dzika karta nie dla Polakow [sport.onet.pl]

Trudno nie wierzyc ze Rosja badz Wlosi nie ugraja przynajmniej 1pkt a tym samym nasi i tak o nic juz nie graja....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie no bez zartów ja uważam ze Polacy na luzie wygraja... tu odpuszczenia nie ma graja o ewentualne pozniejsze powolania i to jest ostatnia szansa na pokazanie sie. Rywal powiedzmy w formie bo maja rozgrywajacego i tyle wlasciwie.. jak sie dostaje taki pilki jak ona wystawia to sory ciezko na takim poziomie tego nie konczyc. wraca bakiewicz poprawi niewatpliwie przyjecie i jest kadziewicz mysle ze jednak klasa sama dla siebie.. ja uwazam ze Polacy wygraja nie wiem czy 3:2 czy 3:0 ale kurs 1,8 jest jak najbardziej do gry jak dla mnie smile
pozdrawiam

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
jeśli naszym będzie siedzieć zagrywka to wygramy a jeśli Finowie będą przyjmować tak jak u siebie to będzie ciężko o punkty.

Z
veteran
veteran
Z Offline
wiadomo ze nie ma odpuszczania,ale bedzie ciezko pokonac tak grajacych Finow,ogladalem oba mecze i musze powiedziec ze byly momenty przeblysku naszych graczy ale wygrywa sie grajac 'caly' mecz na dobrym poziomie a nie tylko momentami,w jednym sie z zgodze z dadycool- Mikko Esko jest w tej chwili dla mnie w piatce najlepszych rozgrywajacych na swiecie - szybkie pilki,przeglad pola,swietna kiwka w kluczowych momentach,Woicki i Lomacz razem wzieci nie stanowia tej klasy co Fin,z drugiej strony Finowie maja o co walczyc,na pewno beda podwojnie zmotywowani bo wygrywajac oba mecze za 3 pkt beda bardzo blisko uzyskania dzikiej karty,na co Polacy juz nie moga liczyc,oczywiscie chcialbym zeby Polska wygrala,ale jak dla mnie najrozsadniejszym typem do stawiania wydaje sie byc Finlandia(+1,5 seta),wszystko powyzej 1.5 do gry,pozdrawiam:)

Z
veteran
veteran
Z Offline
dla ciekawych:)

veteran
veteran
Polacy po 2 blamanżach z Finami powinni dzisiaj wyjsc o wiele bardziej zdeterminowani. Finowie bardzo pozytywnie pokazali sie w 6 pod rzad meczach u siebie. Ich gra w ataku glownie opiera sie na rzeszowskim Oivanenie i wydaje mi sie, ze to bedzie klucz do zwyciestwa. Patrzac na lawke Finalandii to naprawde jest ubogo u nas wiadomo, ze nie lepiej ale ... Bakiewicz powinien lepiej trzymac przyjecie a na pewno w ataku zagra lepiej niz Ruciak. Hmmm Kadziewicz? Ten pan chyba nie gral od dawien, dawno a i to w Treflu nawet nie wychodzilo mu za dobrze. Polacy wzmocnia zagrywke, Esko bedzie mial wieksze klopoty z rozegraniem i Oivanen takich gwozdzi nie powinien wbijac. Mam nadzieje, ze Polacy beda mieli rozgrywacza a nie wystawiajacego jak to bylo w 2 ostanich spotkaniach tycch druzyn! Reasumujac:
POLSKA 1.7 6/10 od panstwa bwin
AVE!

Strona 6 z 10 1 2 4 5 6 7 8 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man, Sensei, latajaca_holenderka, ANZELMO, 11kera11, alfa), 12,221 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,659
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026