|
|
Joker
|
|
Joker
ELDO czy warto teraz kupić ASTARTE? tak 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Astrata juz kupiona ? słodka spółeczka słodkie wzrosty juz wkrótce  z wigu20 polecam sie przyjrzeć sie tpsie , ostatnio szły na tym papierze wielkie paki , poza tym bez zmian surowce i banki ogólnie wygląda na to ,ze wyszliśmy już z boczniaka i teraz przed nami letnia hossa z kilkoma przystankami które warto bedzie wykorzystać do powiększenia swego portfela oraz z nieustannym oglądaniem się na wielkiego brata zza wielkiej wody , jednak czyli wyjezdzamy na wakacje .ale o giełdzie nie zapominamy POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak bedzie teraz z USD i EURO? w dluższym okresie czasu będą spadać? Jestem laikiem a chciałbym mniej wiecej mieć jakis obraz szczególnie na Euro czy warto trzymać w papierze czy czas sprzedać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co znaczy dluzszy okres ???
bo dla jednych to miesiac, dla innych rok , a jeszcze dla innych 10 lat !!
dolar jak widzisz doluje i pewnie tak bedzie az do zalamania gieldy na co sie w tej chwili nie zanosi.
co do euro nie powiem Ci bo szczerze mowiac nie obserwowalem tej waluty tak wnikliwie jak zielonego
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Astrata juz kupiona ? słodka spółeczka słodkie wzrosty juz wkrótce  z wigu20 polecam sie przyjrzeć sie tpsie , ostatnio szły na tym papierze wielkie paki , poza tym bez zmian surowce i banki ogólnie wygląda na to ,ze wyszliśmy już z boczniaka i teraz przed nami letnia hossa z kilkoma przystankami które warto bedzie wykorzystać do powiększenia swego portfela oraz z nieustannym oglądaniem się na wielkiego brata zza wielkiej wody , jednak czyli wyjezdzamy na wakacje .ale o giełdzie nie zapominamy POZDRO ELDO ASTARTA kupiona  i dokupiony LOTOS
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dzisiaj mała korekta w locie słabe dane o inflacji z Francji indexu Feda , małe odreagowanie dolara po wczorajszym zjeżdzie , wszystko to nie ma jednak wiekszego znaczenia , bedziemy rosnąć  LOTOS PKOBP ASTRATA SYGNITY SKOTAN --- oto moj obecny portfel POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LOTOS, BRE, ASTARTA, TPSA ----- a to mój skromny portfelik 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
zjazd na Bre i to mocny się szykuje z okazją do tanich zakupów 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
LOTOS, BRE, ASTARTA, TPSA ----- a to mój skromny portfelik  mój skromniejszy  >> LOTOS i ASTARTA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co znaczy dluzszy okres ???
bo dla jednych to miesiac, dla innych rok , a jeszcze dla innych 10 lat !!
dolar jak widzisz doluje i pewnie tak bedzie az do zalamania gieldy na co sie w tej chwili nie zanosi.
co do euro nie powiem Ci bo szczerze mowiac nie obserwowalem tej waluty tak wnikliwie jak zielonego myśląc o roku albo 2ch ale tez co sie bedzie działo teraz z euro np do końca roku.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
ASTRATA  rośniemy , bedą przystanki , ale jedziemy w kierunku 2300 na wigu  POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj do Astraty dorzuciłem BRE i Tepsę
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Dzisiaj do Astraty dorzuciłem BRE i Tepsę LOL co do 1-go pełna zgoda , co do drugiego i trzeciego coż to forum hazardzistów przecie  POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Kapitanie  latwo mi sie teraz wymądrzac kiedy trend jest już określony , prawda ?  ale w lutym byłem jednym z pierwszych , którzy go widzieli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd ta pewność co do trendu i kierunku 2300?
z tego co pamiętam na wakacje przewidywany był zjazd, a nie małe osunięcie i znowu wybicie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Problem właśnie w tym, że przewidywane są wszystkie kierunki. W poniedziałek wzrosty, we wtorek spadki a w środę trend boczny. Więc racja zawsze potem siłą rzeczy jest 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kapitanie  latwo mi sie teraz wymądrzac kiedy trend jest już określony , prawda ?  ale w lutym byłem jednym z pierwszych , którzy go widzieli Zgadza sie ,nie da sie ukryc -mam nadzieje ,ze prognozy przelozyly sie na worek z $$$$$.  Ja z tej chwili zdecydowanie ide w kierunku scalpow ,wiec wystarcza mi jak racje mam przez krotki czas . No i ciagle mnie gnebia te konie i wyczyny Adama Heathcote'a .
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
rosniemy . otwiera sie luka na wigu na 2050 
|
|