|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym powiedział - Joe Torre wielkim trenerem jest ! dokonał ciekawych roszad transferowych, zatrudnił niepokornego Mannyville i widać efekty  nie przeceniałbym również roli Ganja Mana  Kemp ma wybitny sezon, a Furcal, Ethier i Loney mocno nie odstają. Nadspodziewanie dobrze jednak wypadli pitcherzy Dodgersów, za co również trzeba ich pochwalić. http://sports.yahoo.com/mlb/blog/big_league_stew/post/Hollywood-swingin-Photos-that-prove-Dodgers-be?urn=mlb,195234 osobiście czekam na kolejnego sweepa, gdyż zagłosowałem w ankiecie na Angels, finał LAA-PHI ? czemu nie ? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
finał LAA-PHI ? czemu nie ?   Jakie pytanie taka odpowiedz  . Bo skład finału ja juz znam  Yanki - Dogers never in doubt  Ale za poczucie humoru nalezy Ci sie jak z "deszczu pod rynne" (troche prywata  ) zimny Bosman , niech bedzie zielony  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tak cicho? Po raz pierwszy od dawna zwycięzca był jak najbardziej spodziewany i zasłużony. Do Yankees mam stosunek obojętny, ale obiektywnie patrząc byli w tym sezonie najlepsi. Matsui dostał MVP finałów co nie dziwi, ale ja jestem pełen podziwu dla Dereka Jetera. Kolejny sezon udowadnia, że jego droga do Hall Of Fame będzie bardzo krótka. Hail Jeter No i gdzie teraz są krytycy CC? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Teraz czekamy na nagordy.
Wiesz - CC poczatek sezonu jaki mial taki mial [0 K z Baltimore - słownie zero , po sezonie z ponad 250 K], ale pozniej gral wmiare OK. Gdyby Tigers awansowali ... Verlander vs CC in Game 1 - miód i to odrazu w ALDS.
Phillies na przyszły sezon musi :
- Sprowadzić porzadnego SP [Sheets zdrowy ?? - ale te z inni] - Hamels musi sie wsiąść do roboty.
Prawa taka , że w NY jakoś nie widzieliśmy tej wspaniałej ofensywy - a tylko przez to mogli wygrać. Utley i Werth oraz Victorino grali przyzowicie. Howard - nowy rekord w K w WS. Rollins - bez jaj.
|
|
|
Link skopiowany do schowka