Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja bym powiedział - Joe Torre wielkim trenerem jest ! dokonał ciekawych roszad transferowych, zatrudnił niepokornego Mannyville i widać efekty duch nie przeceniałbym również roli Ganja Mana wink Kemp ma wybitny sezon, a Furcal, Ethier i Loney mocno nie odstają. Nadspodziewanie dobrze jednak wypadli pitcherzy Dodgersów, za co również trzeba ich pochwalić.

http://sports.yahoo.com/mlb/blog/big_league_stew/post/Hollywood-swingin-Photos-that-prove-Dodgers-be?urn=mlb,195234

osobiście czekam na kolejnego sweepa, gdyż zagłosowałem w ankiecie na Angels, finał LAA-PHI ? czemu nie ? grin

Bonus: Unibet
M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline
Originally Posted by Baqu
finał LAA-PHI ? czemu nie ? grin

grin

Jakie pytanie taka odpowiedz wink. Bo skład finału ja juz znam grin Yanki - Dogers never in doubt wink

Ale za poczucie humoru nalezy Ci sie jak z "deszczu pod rynne" (troche prywata tongue ) zimny Bosman , niech bedzie zielony grin

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co tak cicho?
Po raz pierwszy od dawna zwycięzca był jak najbardziej spodziewany i zasłużony. Do Yankees mam stosunek obojętny, ale obiektywnie patrząc byli w tym sezonie najlepsi.
Matsui dostał MVP finałów co nie dziwi, ale ja jestem pełen podziwu dla Dereka Jetera. Kolejny sezon udowadnia, że jego droga do Hall Of Fame będzie bardzo krótka. Hail Jeter piwo

No i gdzie teraz są krytycy CC? wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Teraz czekamy na nagordy.

Wiesz - CC poczatek sezonu jaki mial taki mial [0 K z Baltimore - słownie zero , po sezonie z ponad 250 K], ale pozniej gral wmiare OK.
Gdyby Tigers awansowali ... Verlander vs CC in Game 1 - miód i to odrazu w ALDS.

Phillies na przyszły sezon musi :

- Sprowadzić porzadnego SP [Sheets zdrowy ?? - ale te z inni]
- Hamels musi sie wsiąść do roboty.

Prawa taka , że w NY jakoś nie widzieliśmy tej wspaniałej ofensywy - a tylko przez to mogli wygrać.
Utley i Werth oraz Victorino grali przyzowicie.
Howard - nowy rekord w K w WS.
Rollins - bez jaj.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, latajaca_holenderka, Sensei, forty, $-man, alfa, aker), 842 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,474
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025