|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie mam do Was prośbę. Jako że uzbierałem dość poważną sumkę na BF, chciałbym część wypłacić. Na początek ok. 50tys. PLN. Czy możecie mi poradzić jak sprytnie tego dokonać? Przelać od razu całosć na konto bankowe, czy może robić to w ratach w różnych odstępach czasu? A może jest jeszcze jakiś inny sposób? Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Agassi...jak zwykle podszedles do tematu zbyt powierzchownie... a co to kur.wa jest temat o BF czy Mój blog ?  przykro Mi,że Cie nie uszczęśliwiłem  "Mi", "Mój" - stary...sorry Stary - nie przesadzaj...
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
ale mi jakoś brakuje w tej jego wypowiedzi jeszcze tego nadużywanego '' ps'' 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
zabawny z Was fanklub 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mnie najbardziej brakuje "BTW"... ale sam należę do fanklubu z o R r o 
|
|
|
|
|
|
|
mnie najbardziej brakuje "BTW"... ale sam należę do fanklubu z o R r o  BTW u zoRro jestem honorowym członkiem  pozdro 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie mam do Was prośbę. Jako że uzbierałem dość poważną sumkę na BF, chciałbym część wypłacić. Na początek ok. 50tys. PLN. Czy możecie mi poradzić jak sprytnie tego dokonać? Przelać od razu całosć na konto bankowe, czy może robić to w ratach w różnych odstępach czasu? A może jest jeszcze jakiś inny sposób? Z góry dzięki. nikt nie chce pomoc koledze to moze ja zdecydowanie najprosciej i jednoczesnie najsprytniej bedzie przelac calosc na konto bankowe a nastepnie wyplacac w ratach w najrozniejszych odstepach czasu. oczywiscie bankomaty musza byc rozne a i zgubic ewentualnego ogona nie zawadzi powodzenia
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam do Was prośbę. Jako że uzbierałem dość poważną sumkę na BF, chciałbym część wypłacić. Na początek ok. 50tys. PLN. Czy możecie mi poradzić jak sprytnie tego dokonać? Przelać od razu całosć na konto bankowe, czy może robić to w ratach w różnych odstępach czasu? A może jest jeszcze jakiś inny sposób? Z góry dzięki. nikt nie chce pomoc koledze to moze ja zdecydowanie najprosciej i jednoczesnie najsprytniej bedzie przelac calosc na konto bankowe a nastepnie wyplacac w ratach w najrozniejszych odstepach czasu. oczywiscie bankomaty musza byc rozne a i zgubic ewentualnego ogona nie zawadzi powodzenia hmmm... banki maja obowiazek zglaszac "sluzbom skarbowym" przelwy powyzej jakiejs sumy; nie wiem jaka to suma, nie wiem czy dotyczy to pojedynczego przelwu, czy sumy kilku przelewow z jednego zrodla w jakims okresie czasu (np. miesiaca); ja slyszalem wersje ze to 10 tys euro w ciagu miesiaca ale zlotowki nie postawie na to, ze tak wlasnie jest; w kazdym razie jezeli nie potrzebujesz calej tej gotowki "na wczoraj" sugeruje przelw bankowy w kilku transzach... a na przyszlosc polecam wyplacac przynajmniej czesc wygranych na biezaco
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, banki mają obowiązek zgłaszać do US wszystkie transakcje powyżej 10 tyś euro oraz tzw. transakcje podejrzane, czyli m. in. kilka przelewów z tego samego źródła w krótkich odstępach czasu (co oznaczają "krótkie" odstępy czasu - nie wyjaśnię  ). Nie trzeba jednak przelewać kasy na jedno konto. Za pomocą MB lub Netellera można sobie rozłożyć daną kwotę na kilku kontach.
|
|
|
|
|
|
|
Tak, banki mają obowiązek zgłaszać do US wszystkie transakcje powyżej 10 tyś euro oraz tzw. transakcje podejrzane, czyli m. in. kilka przelewów z tego samego źródła w krótkich odstępach czasu (co oznaczają "krótkie" odstępy czasu - nie wyjaśnię  ). Nie trzeba jednak przelewać kasy na jedno konto. Za pomocą MB lub Netellera można sobie rozłożyć daną kwotę na kilku kontach. jeśli ich łaczna wartość dobija do tych 10 tys. ojro . zawsze przy takich okazjach piszę: po jaki chu.j prowadzicie konwersację na tak drazliwy temat publicznie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam do Was prośbę. Jako że uzbierałem dość poważną sumkę na BF, chciałbym część wypłacić. Na początek ok. 50tys. PLN. Czy możecie mi poradzić jak sprytnie tego dokonać? Przelać od razu całosć na konto bankowe, czy może robić to w ratach w różnych odstępach czasu? A może jest jeszcze jakiś inny sposób? Z góry dzięki. Wypłac troche na konto bankowe, troche wypłac na Moneybookers z z MB wypłac na INNE konto bankowe. Musisz uwazac z taka kasa
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Mam pytanie chcialem wyplacic troche kasy z betfair ale mam napisane ze musze przejsc przez proces weryfikacji.wyplacalem juz wiele razy i nie bylo problemu ale widocznie zmiana regulaminu
Jak zrobic to najprosciej i najszybciej? Ile czasu to bedzie trwalo? z gory dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacał ktoś ostatnio z BF na MB? Czy możliwe żebym czekał na kasę ponad 24 h  Pamiętam, że kiedyś była to kwestia godzin.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja czekam na kase w MB juz od piatku rano...cos BF sie opuszcza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tamtym tygodniu wyplacalem dwa razy; w czwartek i w sobote okolo poludnia; pierwszy przelew doszedl po kilku godzinach na drugi czekam do tej pory.
Z poczatku winilem za te sytuacje "weekendowe rozprezenie", teraz juz sam nie wiem co mam myslec; z tego co pamietam nigdy nie zdarzylo mi sie czekac na kase dluzej niz dwa dni; to na pewno zaden powod do paniki i nerwowych krokow, ale ta zwloka jest co najmniej dziwna.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Drogi xxx,
Dziękujemy za nadesłany email.
Uprzejmie informujemy, iż w chwili obecnej mamy problemy techniczne związane z wypłatami do portfeli internetowych (Moneybookers, Neteller oraz PayPal) przez co wszystkie zlecone wypłaty są w chwili obecnej zawieszone.
Zapewniamy, iż nasz Dział Techniczny wraz z Działem Finansowy pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Niestety nie jesteśmy w stanie podać dokładnej daty rozwiązania tej sprawy.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz prosimy o cierpliwość.
Aby uzyskać więcej szczególowych informacji prosimy o kontakt na poniżej podany email/adres.
Z poważaniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś długo trwają te problemy techniczne. Nie ukrywam, że zamrożenie pieniędzy jest dla mnie mocno nie zrozumiałe. Uważam, że wszelkie zlecone wypłaty powinno się po prostu anulować a w tym przypadku: na koncie betfair pieniądze odjęte a zero informacji kiedy należy ich oczekiwać w swoim banku, trochę mało poważne jak na taką firmę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5 dni walczyć z problemami technicznymi to rzeczywiście lekka przesada. Może to sygnał, że mają problemy finansowe. 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|