|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mnie tu dawno nie bylo  Co tam shane brachu, moze niedlugo sie spotkamy w jednej lidze :/ Co do imprez, to czekolada teraz najpopularniejsza chyba, w sobote nie bylem, ale pewnie ubrany musisz byc ogarowo. W Cuba nie bylem jeszcze, ale podobno drogo jest. Terytorium jeszcze jest z popularniejszych, Alcatraz w remoncie. A Tuba to jest dobry club jak sie chcesz zajebac i pokrecic szalone, najebane nastolatki hehe  Ale to glownie w czwartki i tak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Damn it  Wszyscy wyjechali, nie mam gdzie kimać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra. Prośba do jakiegoś mieszkańca Poznania. Może mi ktoś tu wkleić link do akademika położonego stosunkowo niedaleko STAREGO MIASTA? Bardzo mi na tym zależy.  PS. Nie musi być akademik, po prostu jakiś tani pokój, hostel. Dzięki z góry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet w czasie  A na 1/4 jutro? ;-) Jest po co rezerwować czy na pewno dostane?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobra. Prośba do jakiegoś mieszkańca Poznania. Może mi ktoś tu wkleić link do akademika położonego stosunkowo niedaleko STAREGO MIASTA? Bardzo mi na tym zależy.  PS. Nie musi być akademik, po prostu jakiś tani pokój, hostel. Dzięki z góry. 618 485 836 http://meteor.turystyka.pl/schroniskotpd,poznan.html
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
A Tuba to jest dobry club jak sie chcesz zajebac i pokrecic szalone, najebane nastolatki hehe  Ale to glownie w czwartki i tak. Tuba  Średnio rozgarnięty, w miarę noormalny facet nie postawi dwa razy nogi w tym lokalu,rozumiem, raz, mozna się pomylic, jakis zlosliwiec polecil celową wtopę:D no w każdym razie ja tyle nie jestem w stanie wypić żeby drugi raz tam wejść chyba że ktoś lubi podlotki niskich lotów, bardzo niskich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, no muszę Wam uwierzyć na słowo, bo rok temu nie wyglądało to aż tak fatalnie jak z Waszych opisów, by wynikało  Mało osób strasznie, może dlatego, że mamy okres wakacyjny. W tym roku na pewno zmiana miejsca - dużo osób poleca Czekoladę i Czarną Owcę. Alcatraz zamknięte, niestety. Co do wyboru miejsca noclegowego to chyba zdecyduję się na to, które wkleił mi Self-Confident. Na korty prowadzi praktycznie prosto ul. Małopolska. Chociaż ta odległość od ul. Drzymały do Starego Miasta mnie martwi trochę. Jak ten odcinek czasowo wygląda? I czy jest jakieś wygodne połączenie MZK.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...chyba że ktoś lubi podlotki niskich lotów, bardzo niskich  im niżej podlotka zejdzie, tym lepiej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hehe, no muszę Wam uwierzyć na słowo, bo rok temu nie wyglądało to aż tak fatalnie jak z Waszych opisów, by wynikało  Mało osób strasznie, może dlatego, że mamy okres wakacyjny. W tym roku na pewno zmiana miejsca - dużo osób poleca Czekoladę i Czarną Owcę. Alcatraz zamknięte, niestety. Co do wyboru miejsca noclegowego to chyba zdecyduję się na to, które wkleił mi Self-Confident. Na korty prowadzi praktycznie prosto ul. Małopolska. Chociaż ta odległość od ul. Drzymały do Starego Miasta mnie martwi trochę. Jak ten odcinek czasowo wygląda? I czy jest jakieś wygodne połączenie MZK. tramwaj nr 9 odjeżdża z ul. Nad Wierzbakiem jakieś 150 m od Hostelu i wysiądziesz na ulicy Fredry, chyba piąty przystanek i już jesteś na Starym mieście. Jakieś 15 min. drogi. Z budynku Hostelu pójdź w prawo, na skrzyżowaniu w lewo i następne skrzyżowanie w prawo i ~10 metrów i jest przystanek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra. Suma summarum załatwiłem tam gdzie wszyscy z mecz.pl kimają - onda z Artkiem i zludna z koleżanką. Wojska Polskiego 85  ktoś wpada na before party?  vamos! [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zaluje ze mnie nie bedzie z Wami. Milej zabawy i udanych typow
Pozdrawiam Venon
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda napisz mi gdzie bedziecie jutro tanczyc może dołącze po pracy.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zludna i koleżanka chętnie poznam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry Cukier - wyciszyłem telefon - i cholera zobaczylismy z Artkiem 10 minut temu ,że dzwoniłes  Dzwoń jak masz ochotę ! My jutro oglądamy rakiety - potem smigamy na rynek - potem sie obaczy ! Qrwa jako stróż nocny pracujesz , że masz taki harmonogram ? Pozdrowionka - siedzimy , obstawiamy , chlamy i wygrywamy  Spanie na razie nie przewidziane ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Onda napisz mi gdzie bedziecie jutro tanczyc może dołącze po pracy..  My nie dansiory - my ...jebuny...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No, niedługo w drogę. Sobota, a godzina taka nieludzka. Czas śmigać na PKP. Artek dziś p r z y k u r w i a w dens 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Najpierw laluchno to trzeba trochę kaski zarobić na paletkach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
shane: wszyscy mnie oszukali, miała byc latwa kasa, a wyszlo jak zawsze. skandal. cukrowe wały zawiodły 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Pedalski turniej. Nic nie zarobiłem, wszyscy mnie oszukali. a tak na serio ekipa zajebista, Poznań w moim rankingu zdeklasował Łódź. dzięki wszystkim za przybycie, za rok zdecydowanie powtórka, ale trzeba na dłużej zawitać. zresztą ja i tak będę w Poznaniu wcześniej, może nawet jeszcze w sierpniu. akademik pierwsza klasa, 33zł za noc. korty w odległości 5 minut spacerkiem + dobra knajpka przy akademiku z kelnerką, która dostała od nas prezencik. na imprezie byliśmy w Czekoladzie, Cukier zdobył MVP swoją drogą muszę do Czekolady jeszcze wrócić, bo sprawa kelnerki została niezałatwiona  onda, zludna, Artek, Cukier, Jelle Klassen, Daria, Dawid  ps. Ola Szwed <3 ps. 2 [ Linked Image] [ Linked Image] Na zdjęciu zmanierowane beztalencie polskiego tenisa - Jerzy Janowicz  oj Jerzyk zdecydowanie na minus. no, ale tak czy siak lubię tenis i Poznań. [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|