Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z nudów przeglądałem ofertę fortuny na zakłady długoterminowe poszczególnych lig i w oko wpadł mi taki typ:

kl.konc.-kto l.09/10

W.Brema-Wolfsburg - 1.60 - 2.06

Poprzedni sezon to kompletna klapa w wykonaniu Bremeńczyków. Wątpię, aby powtórzyli tak haniebny wyczyn, ale cudów sie nie spodziewam, tym bardziej że odszeli dwaj najlepsi strzelcy z poprzedniego sezonu Pizarro oraz Diego. O ponowne mistrzostwo dla Wilków łatwo nie będzie, ale miejsce w ścisłej czołówce nie powinno być dla nich problemem. Rozważam zagranie na Wolfsburg, ciekaw jestem Waszej opini.

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Czy jakiś buk ma już w ofercie zakłady na króla strzelców?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
@ Hakan:

a ja myślę, że to właśnie Bremeńczycy zajmą wyższą pozycję. pamiętajmy, że pomimo faktu, że VfL nie pozbyło się żadnego ważnego piłkarza to straciło chyba najważniejsze ogniwo tego zespołu - charyzmatycznego i bardzo dobrego trenera. ponadto, ile razy to się już zdarzało że po wyjątkowo pięknym sezonie poprzedzonym latami nieurodzaju dana drużyna zawodziła?

@ Szypii:

w unibecie masz takowe zakłady

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, Sensei, JelineK, burbon, ElNinho[mmdea], 11kera11), 903 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,943
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025