|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Polona Hercog (SLO) - Timea Bacsinszky (SUI) 1 @2.47 bwin
Kurs jak dla mnie przesadzony. Jak wiadomo turniej odbywa się w Turcji na twardej nawierzchni gdzie Bacsinszky nigdy nie szalała. Polona to młoda bardzo utalentowana zawodniczka. Ostatnio wystąpiła w turnieju Portoroz gdzie odpadła w pierwszej rundzie z groźna Brianti 6:4 7:5 (która dotarła do 1/2). Jak dla mnie sporym plusem jest to że zapoznała się z twardą nawierzchnią natomiast Timea prosto z ziemi przeskakuje na hard a wiadomo jak bywa z takimi przeskokami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polona Hercog (SLO) - Timea Bacsinszky (SUI) 1 @2.47 bwin
Kurs jak dla mnie przesadzony. Jak wiadomo turniej odbywa się w Turcji na twardej nawierzchni gdzie Bacsinszky nigdy nie szalała. Polona to młoda bardzo utalentowana zawodniczka. Ostatnio wystąpiła w turnieju Portoroz gdzie odpadła w pierwszej rundzie z groźna Brianti 6:4 7:5 (która dotarła do 1/2). Jak dla mnie sporym plusem jest to że zapoznała się z twardą nawierzchnią natomiast Timea prosto z ziemi przeskakuje na hard a wiadomo jak bywa z takimi przeskokami. A czy Hercog szalała gdzieś na hardzie  ? Bo szaleństwem nie można nazwać wygranej z Beatrice Capra dośc dawno temu  Bacsinszky z całą pewnością trenowała już na hardzie po wojażach na cegle.. Więc tu niewielka przewaga po stronie Polony. Hercog bardziej mi pasuje do gry na cegle niż na takiej nawierzchni jaka jest w Turcji. Szanse w tym meczu oceniam jako 55:45 na korzyść węgierki  Choć oczywiscie Buldog, po takim kursie napewno to warto przemyślec  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Juz jutro pojedynek Domakowszkei
Wygrala w koncu, w koncu odwrocila losy spotkania, w koncu gra na hardzie. Rezai mimo ze grala 2 sety to trwaly dluzej niz 3setowka marty. Pisze ze przyjechala vanem z rodzinka, moze bardziej wakacyjnie potraktuje wypad do turcji?:) Mimo wszystko kurs przekraczajacy 3,50 zacheca do patriotycznego typu
|
|
|
Link skopiowany do schowka