|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Teraz jest promocja za samo zarejestrowanie 5euro i do tego jeszcze podwojenie pierwszej wpłaty do 30euro!
Jak z wiarygodnościa tego bukmachera i jakie są metody wpłat/wypłat i ewentualne prowizje? weryfikacja przez przesłanie skanu dowodu przed wypłatą, wypłata na moneybookers w ciągu kilkunastu minut po zleceniu, rzecz jasna za darmoszke, innych metod wyplaty nie probowalem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Danielsan, a jak z obrotem? trzeba postawić te 5 euro 3 razy? czy jak z pierwszego kuponu ugrałem jakąś sumkę to mogę to od razu wypłacić?? A i czy wpłacałeś coś, żeby móc wypłacić ? Bo w ich warunkach pisze coś o wpłacie koniecznej... Sami poprosili Cię o skan dowodu??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja kiedyś u nich grałem i można było wypłacić na MB bez żadnych skanów z dowodami tożsamości ale ostatnio dostałem maila w którym było że do 31 lipca trwa promo: 100% do 30 EUR - korzystne warunki obrotu - tylko 3 krotnie po kursie 1.5 !! (promocja obejmuje każdą formę wpłaty, moneybookers także !) -> www.mybet.com [mybet.com]wpłaciłem przed północą jeszcze mi nie przyznali 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Też przed północą to zrobiłem i przed godziną mi przyznali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem ze ten bonus to tylko dla obecnych graczy? Bo dla nowych widze tylko bonus do 50 EUR ale jako 25% od depozytu :/ Słabe promo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem ja tam wcześniej grałem faktycznie dopisali bonus 100% od wpłaty chyba do 31 lipca to promo trwa.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ktoś ma z nimi kontakt ? bo ja od tygodnia próbuje kase wypłacić. najpierw im sie scany dowodów nie podobały, a jak już wysłałem w idealnych kolorach to od 4 dni cisza :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ktoś ma z nimi kontakt ? bo ja od tygodnia próbuje kase wypłacić. najpierw im sie scany dowodów nie podobały, a jak już wysłałem w idealnych kolorach to od 4 dni cisza :/ Niestety potwierdzam ze nie ma żadnego kontaktu z bukiem zarówno po angielsku jak i po polsku ostatni kontakt z nimi miałem 26 Lipca otrzymałem info ze moje konto kwalifikuje sie do ich promocji no to wpłaciłem ale od tego momentu ani bonusa ani tez jakiejkolwiek odpowiedzi mam pytanie czy od nich ktoś coś wypłacił w ostatnim czasie bo coraz bardziej mnie niepokoja
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja już notuje szósty dzień bez żadnej odpowiedzi, ani bez pieniędzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po przeczytaniu posta xloremon zleciłem wypłatę. Pieniądze przyszły o godzinie 11:46 czyli 39 minut po tym jak xloremon tego posta napisał. Może nie jest jednak tak źle.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Po przeczytaniu posta xloremon zleciłem wypłatę. Pieniądze przyszły o godzinie 11:46 czyli 39 minut po tym jak xloremon tego posta napisał. Może nie jest jednak tak źle. Rozumiem Twoja radość ale mnie bardziej chodzi o sama informację czy Oni padają stad ten brak kontaktu bo te 30Euro to odżałuje wszak wpłaciłem na promo a tu nici z tego jednak ciary mnie przeszły bo pól roku temu u nich ugrałem kilkaset drobnych i udało się uffff ale Ja może już swój limit szczęścia wyczerpałem bo udało mi się wypłacić z trzech buków tuz przed ich plajtą tak że te drobne przeżyje bardziej chodzi mi o info co z nimi jest nie tak bo nie śledziłem ich jakiś czas.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Spróbujcie napisać na [email protected]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzięki za info spróbujemy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
violent, daj znać czy Ci odpisze.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
violent, daj znać czy Ci odpisze. ok dam znać ten adres jest do gościa z supportu z nim miałem ostatni kontakt w dniu 26 Lipca no zobaczymy czy odpisze bo kolega z forum podał nam chyba jego prywatny adres.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
u mnie też ostatnio zlecona wypłata na MB jak na razie nie rozliczona (5 dni)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no więc mybet laskawie sie odezwal. i teraz uwaga !!! po seri wyslanych scanow, wczoraj jakby nigdy nic, ponownie chcieli scan, jakby pierwszy raz o to prosili. wyslalem scan, po godzinie kasa na mb. z tym ze byla to niewielka kwota. po rozliczeniu dnia, postanowilem wyplacic wszytko i pozegnac sie z tym bukiem. jak tylko to zrobilem dostalem maila ze oni nie moga zaakceptowac moich scanow i chca fotografie dokumentow :| co za pojebany buk :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no więc mybet laskawie sie odezwal. i teraz uwaga !!! po seri wyslanych scanow, wczoraj jakby nigdy nic, ponownie chcieli scan, jakby pierwszy raz o to prosili. wyslalem scan, po godzinie kasa na mb. z tym ze byla to niewielka kwota. po rozliczeniu dnia, postanowilem wyplacic wszytko i pozegnac sie z tym bukiem. jak tylko to zrobilem dostalem maila ze oni nie moga zaakceptowac moich scanow i chca fotografie dokumentow :| co za pojebany buk :/ A kto się podpisał z supportu u Ciebie pod odpowiedzią?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wczoraj Sarah Sierra a potem jak zlecilem wyplate reszty kasy Alexander Kandler
|
|