Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 22 1 2 10 11 12 13 14 21 22
Conrad #3306356 01/08/2009 06:54
mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak. W głównej mierze opiera się na "sensacjach", bo taki jest "target"... Onet od pewnego czasu spasował, natomiast na maksa w bruk poszła Wirtualna Polska.
Co ciekawe, jest to świadome... Bo mimo że ludzie protestują i się oburzają, piszą w komentarzach jakie to dno... za 5 minut wracają w newsa na nowo, chociażby po to, żeby sprawdzić odpowiedź duch

A omijając krajową telewizję informacyjną tracisz niewiele, o ile cokolwiek smile

Bonus: Unibet
mgr #3306367 01/08/2009 07:01
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Na szczęście krajowej telewizji mi nie brakuje, nawet gdy jestem w Polsce. TV służy mi głównie do transmisji sportowych, resztę oglądam dzięki płytkom (seriale, filmy). smile

Nasze portale spadają coraz niżej i niewiele wskazuje by ten trend się odwrócił. A szkoda, bo pewnie coraz więcej osób przestanie tam klikać na newsy...

Conrad #3306379 01/08/2009 07:10
mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na portale sportowe popyt jest i będzie, szczególnie jeśli odpowiednio wykorzystane zostaną mistrzostwa Europy w piłce, a i coraz więcej mamy innych imprez, vide koszykówka we wrześniu...

Popyt jest, bo w Polsce jest wielki potencjał. Kwestia odpowiedniego trafienia i dostarczenia tego, czego chcą i niekoniecznie "sensacji", choć to się dobrze sprzedaje i będzie sprzedawało. Ale te "sensacje" też są różne i ważne, by były zgodne z przekonaniami...

mgr #3306472 01/08/2009 08:54
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Ktoś tu dzisiaj napisał na forum jak to widział w Warszawie kiboli którzy rozrabiali... czemu ich nie upomniałeś ? szkoda, że wszyscy są tacy twardzi w necie a mecze oglądają tylko i jedynie na polsacie lub na sopcascie. Z ciekawości obejrzałem dziś tvn-owskie fakty i co się wysuwa na pierwszy plan ? chuligani z Legii laugh Połowa ludzi opowiadających się tak mocno za policją nie było na dalszym wyjeździe niż 200 km i mają nijakie pojęcie o jakimkolwiek ruchu kibicowskim w Polsce ale ostro potępiają kibiców Legii którzy przejechali kupę kilometrów żeby dopingować swój klub.Nie obrażaj jeden z drugim jakichkolwiek kibiców bo nawet koło nich nie stałeś, nigdy nie poczujesz co to jest miłość do klubu jeśli nie przemierzysz za nim kiluset(tysięcy) kilometrów. Słuchacie tvn-u, czytacie fakt, wyborczą i jesteście kurewsko mądrzy a tak na prawdę gówno wiecie, bo nie macie pojęcia co policja robi na wyjazdach, ze zwykłymi kibicami. Ale dla wam to zawsze panowie w mundurach będą lepsi, szkoda, że tylko w necie.
Panowie, niech sobie piszą, że pedalstwo i chołota (jak to napisał użytkownik Cobra ), oni i tak wiedzą najlepiej i najmocniejsi są w internecie szkoda nerwów na takich. W dupie byli- gówno widzieli.

przemekwn #3306720 01/08/2009 17:16
wieczny student
wieczny student
W ogóle przed meczem było bardzo spokojnie. Aż dziwnie biorąc pod uwagę, że ponad połowa czekała na bilety. Podczas trwania rozmów z Błędowskim i poprzez niego z Miklasem, Kosmalą ktoś wszczynałby burdy? Jeden gość stanął na środku i zaczął ogłaszać, jaka jest sytuacja i że kibice z biletami mogą wejść na stadion. Nie zdążył skończyć, kiedy dopadło do niego 10 policjantów. Tak się zaczęło. Później już poszło. Stałem od tego 2-3 metry więc widziałęm to naocznie.
Później kibice, którzy w dupie mieli jakieś walki, chcieli obejrzeć mecz. Przez 2 wejścia dało się oglądać jedną połowę boiska. Jednak, gdy zebrało się więcej ludzi zostaliśmy zaszczuci przez policję z psami. Poszliśmy dalej. Chwilę oglądaliśmy mecz na TV przez szybę w barze klubowym. Chcieliśmy wejść i kupić legalnie browar, ale nic z tego. Następnie wyłączyli wszystkie telewizory. Niektórzy mieli bilety kupione przez Duńczyków na ich sektory. Bywały sytuacje, że wskazywali ochronie, którzy to Polacy i następnie wyprowadzali z trybun, mimo posiadania biletu. Byliśmy tam jak śmieci
Ale nie. Najlepiej myśleć, że pojechała banda troglodytów.

podstawek #3306755 01/08/2009 17:35
ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Słuchajcie moi mili, jest to forum bukmacherskie i uważam, że ciężko będzie większości ludzi cokolwiek wytłumaczyć.
To jest Polska i tutaj zawsze kibice będą postrzegani jako bandyci (no chyba, że coś się zmieni), przecież teraz nikt nie powie dlaczego były burdy. Dodatkowa sprawą są media, które zrobią/zrobiły swoje, na to nic nie poradzicie.

Kto nigdy nie był na wyjeździe nie ma zielonego pojęcia jakie ''atrakcje'' mogą towarzyszyć meczowi, chodzi oczywiście o kibiców gości, nie z ich winy! Ale to już dłuższy temat którego nie będę poruszał.

Originally Posted by podstawek87
Jeden gość stanął na środku i zaczął ogłaszać, jaka jest sytuacja i że kibice z biletami mogą wejść na stadion. Nie zdążył skończyć, kiedy dopadło do niego 10 policjantów. Tak się zaczęło.

No i sprawa powinna być oczywista, Legia później nie stała i nie patrzyła jak zawijają chłopaka. (być może za nic, nie byłem nie widziałem) Zaczęło się a potem to już poszło. Wiemy też jak się skończyło. ''Bandyci mieniący się kibicami Legii pojechali do Kopenhagi'' itd. itd.

(L) wytrwałej walki z ITI.

Tyle ode mnie.

19marcin08 #3306762 01/08/2009 17:42
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
no tak my to wiemy, ale banda idiotów czytających rozne gowna, bedzie myslala inaczej, kto jest glebiej w temacie, wie jak naprawde dziala policja i mocno by sie zdziwil

jerome #3306768 01/08/2009 17:56
K
old hand
old hand
K Offline
Nie myśleliście o uświadomieniu społeczeństwa. Może parady jak robią geje? parady przyjaźni na których informowalibyście społeczeństwo, że jesteście spox, norlmani ludzie, a nie bandyci.

W tej chwili większość społeczeństwa uważa kibiców za gorszych od policji na równi z bandytami, jak nic z tym nie zrobicie to tak pozostanie.

Większość kibiców to grzeczni chłopcy, którzy w pojedynkę nawet by się krzywo nie spojrzeli na innego człowieka.

kowalwls #3306788 01/08/2009 18:09
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ja nie jestem zadnym chuliganem, po prostu chodze na stadion, czasami zwyzywam sedziego i pzpn, mam prawo. Ale przed moja stadionowa przygoda jakos nigdy nie wiedzialem ze stroz prawo, potrafi nalac na lezacego obezwladnionego czlowieka przy aprobacie swoich kolegow, jakos nie przypominam sobie by gazety pisaly jak to policja na jakims zadupiu kaze lezec ludziom na ziemi pare godzin, nie zwracajac uwagi czy to chorzy, czy kobiety i za kazdy sprzeciw spuszczaja wpierdziel. I gdzie jest Gazeta Wyborcza?

podstawek #3306807 01/08/2009 18:23
Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by podstawek87
W ogóle przed meczem było bardzo spokojnie. Aż dziwnie biorąc pod uwagę, że ponad połowa czekała na bilety. Podczas trwania rozmów z Błędowskim i poprzez niego z Miklasem, Kosmalą ktoś wszczynałby burdy? Jeden gość stanął na środku i zaczął ogłaszać, jaka jest sytuacja i że kibice z biletami mogą wejść na stadion. Nie zdążył skończyć, kiedy dopadło do niego 10 policjantów. Tak się zaczęło. Później już poszło. Stałem od tego 2-3 metry więc widziałęm to naocznie.
Później kibice, którzy w dupie mieli jakieś walki, chcieli obejrzeć mecz. Przez 2 wejścia dało się oglądać jedną połowę boiska. Jednak, gdy zebrało się więcej ludzi zostaliśmy zaszczuci przez policję z psami. Poszliśmy dalej. Chwilę oglądaliśmy mecz na TV przez szybę w barze klubowym. Chcieliśmy wejść i kupić legalnie browar, ale nic z tego. Następnie wyłączyli wszystkie telewizory. Niektórzy mieli bilety kupione przez Duńczyków na ich sektory. Bywały sytuacje, że wskazywali ochronie, którzy to Polacy i następnie wyprowadzali z trybun, mimo posiadania biletu. Byliśmy tam jak śmieci
Ale nie. Najlepiej myśleć, że pojechała banda troglodytów.
fajny post, troche rozjasniłes sytuacje takim jak ja, ktorzy czerpia wiedze z mediów a na wyjazdy nie jezdza a od swieta ida na lige na niebieskich...
pewnie prawda lezy gdzies po srodku ale ja mimo wszystko za bardziej winnych wskazywałbym huliganow ( nie kibiców ).

cobra #3306810 01/08/2009 18:24
Luc Nilis
Luc Nilis
chuliganów... sory

cobra #3307357 01/08/2009 21:31
M
veteran
veteran
M Offline
http://www.legia.com.pl/pl/26068,Policyjna_prowokacja_No_jasne.html

manfred78 #3307390 01/08/2009 21:50
K
old hand
old hand
K Offline
Ile tych chuliganów jest jest w grupie 200 osób, może z 10, reszta to niegrożni chłopcy, a media nawet z nich robia bandytów.

kowalwls #3308444 02/08/2009 05:55
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kowalwls
Ile tych chuliganów jest jest w grupie 200 osób, może z 10, reszta to niegrożni chłopcy, a media nawet z nich robia bandytów.
No i co z tego reszta nie ma nic do powiedzenia i ma słuchać oraz wykonywać polecenia tych 10 bo jak nie to skończy się to dla nich nie miłym oklepem od "swoich".
Ile jeszcze będzie tego płaczu w internecie że nazwali mnie bandytą. Płaczecie jak stare baby które się boją ze mama łyknie newsa z TVN i na mecz więcej nie puści. Jak w ryj zarobisz od gościa z innej ekipy to jest ok ale jak milicjant da w łeb to jest wielki płacz. Jak skatują cię inni sportowcy to ok i wielki honor ale jak milicja zęby wybije to płacz jakim prawem.
Uświadomcie sobie w końcu że teraz są inne czasy i kiedyś zła milicja biła dobrych robotników teraz dobra policja bije złych kolejarzy, stoczniowców, górników czy kupców a społeczeństwo to aprobuje i nazywa ich chołotą, bandytami czy chamstwem.
Ale jak widze kogoś kto pisze że policja dobrze zrobiła bo spuściła wpieprz handlarzom w KDT a tu płacze ze bije się kibiców to normalnie pusty śmiech ogarnia.

ultra1978 #3308455 02/08/2009 06:02
C
C Offline
Ja akurat narzekam, że bandyckich ciułaczy z KDT nie spałowano znacznie szybciej i (co najmniej) 10x mocniej. Zawiodłem się na mieście, powinni te bydło przepędzić w 10 minut, z samego rana.

Conrad #3308501 02/08/2009 06:21
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Ja akurat narzekam, że bandyckich ciułaczy z KDT nie spałowano znacznie szybciej i (co najmniej) 10x mocniej. Zawiodłem się na mieście, powinni te bydło przepędzić w 10 minut, z samego rana.
Przecież większość tych ludzi to byli zwykli pracownicy (sprzedawcy) a nie właściciele stoisk. Poprostu zdesperowani ludzie. Czy przy oddawaniu zagrabionych przez PRL majątków Zydom i Niemcom też należy pałować bydło? Bo zgodnie z prawem międzynarodowym to ich prywatne własności.

ultra1978 #3308556 02/08/2009 06:48
C
C Offline
To była bandycka hołota, nad którą miasto się aż za bardzo troszczyło (proponowano im nowe lokalizacje, itd.).

Chciano im pomóc (mimo iż to nie jest zadanie władz miasta, by szukać lokali handlowych dla ludzi... od tego są agencje nieruchomości, itd.), ta hołota zaś zachowała się jak bydło, rzucając kostką brukową w innych ludzi, normalnie żenada. smirk

Miasto postąpiło zbyt łagodnie, chciało dobrze... choć od początku było wiadomo jak to się skończy. Prezydentowa miała dobre serce, ja bym od razu egzekwował prawo znacznie zdecydowaniej niż ona... smile

ultra1978 #3308599 02/08/2009 08:50
K
old hand
old hand
K Offline
Originally Posted by ultra1978
No i co z tego reszta nie ma nic do powiedzenia i ma słuchać oraz wykonywać polecenia tych 10 bo jak nie to skończy się to dla nich nie miłym oklepem od "swoich".
Ile jeszcze będzie tego płaczu w internecie że nazwali mnie bandytą. Płaczecie jak stare baby które się boją ze mama łyknie newsa z TVN i na mecz więcej nie puści.

Jakby chłopaki mieli odwage to zrobiliby w swoim gronie porządek, ale tych 10 oklepałoby im miski tak, że pozostaje im tylko płakać w internecie.

Narzekanie na policje że traktuje ich jak bandytów, ale sami nie mają odwagi postawić się tym którzy niszczą im wizerunek. Tak jak już wcześniej napisałem większość kibiców to niegroźne chłopaki które nie mogą wiele zrobić stawiając się swoim, jedyne co mogą zrobić to narzekać na policje w internecie, na forach. Rozumiem ich, walczy się tak jak natura pozwala.

kowalwls #3308603 02/08/2009 09:04
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Coś Wam się popierdzieliło.Przecież jest dosyć dużo"zadym" a kibice nie zawsze się skarżą.Ale Wy wszechwiedzący musicie twierdzić, że za każdym razem kibice płaczą.Tak to jest jak czyta sie gazety i ogląda wiadomości.Tylko tak dalej panowie.Nasz kraj idzie w dobrym kierunku.Zaczyna sie seozn niektórzy będą mieli kilka miesięcy możliwość pokazania swojego dobrego nastawienia do ludzi wink pozdrawiam smile

Conrad #3309151 02/08/2009 21:59
veteran
veteran
Originally Posted by Conrad
To była bandycka hołota, nad którą miasto się aż za bardzo troszczyło (proponowano im nowe lokalizacje, itd.).

Chciano im pomóc (mimo iż to nie jest zadanie władz miasta, by szukać lokali handlowych dla ludzi... od tego są agencje nieruchomości, itd.), ta hołota zaś zachowała się jak bydło, rzucając kostką brukową w innych ludzi, normalnie żenada. smirk

Miasto postąpiło zbyt łagodnie, chciało dobrze... choć od początku było wiadomo jak to się skończy. Prezydentowa miała dobre serce, ja bym od razu egzekwował prawo znacznie zdecydowaniej niż ona... smile

Ciułacze? Hołota? pomyśl zanim coś napiszesz.
By ty treż się zaliczasz do zwykłych nic nie znaczących, ciułaczy, zapewniam cię ze 1 dobre stoisko z towarem nie ma mniejszej wartości, niz to forum....

Strona 12 z 22 1 2 10 11 12 13 14 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, Sensei, burbon, latajaca_holenderka, wHiTe_StAr, Szuman, poozon, $-man, rafal08, 11kera11, alfa, rymoholik, Akhu), 3,484 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,009
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025