|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na zakwasy? ;/ Rozbiegac , roztruchtać. 10-15 minut truchtu, potem rozciąganie, jeszcze raz trucht i rozciąganie. Pod prysznicem możesz sobie zrobić masaż wodny polewając strumieniem bolące mięśnie. jeszcze jedno, po 45 minutach lapią mnie skurcze. jakieś wskazówki jak temu zaradzić? Tu równiez klucz leży w rozciąganiu. Rozciąganie to podstawa  Zapewne nie jesteś dobrze wytrenowany skoro tak szybko łapią Cię skurcze. A co do odżywiania to polecam pomidory i buraki (ewentualnie soki z tych warzyw) oraz czekoladę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem pierwszy mecz po ponad rocznej przerwie i to od razu 90minut. Źle nie było, bo zajebałem taką bramkę, której nie strzeliłem nigdy  to się pochwale. od poprzeczki, ziemia i siatka pod poprzeczką  wiem że nie rozciągnąłem się za dobrze i takie są teraz skutki. Tą czekoladę to przed meczem czy jak??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie zapominaj ze banki spoldzielcze wplacaja kase na lokaty, trzymaja pare dni i dopiero przelewaja do docelowego banku Nie do końca. BPS jest w Elixirze więc do 48h pieniądze powinny być na rachunku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem pierwszy mecz po ponad rocznej przerwie i to od razu 90minut. Źle nie było, bo zajebałem taką bramkę, której nie strzeliłem nigdy  to się pochwale. od poprzeczki, ziemia i siatka pod poprzeczką  wiem że nie rozciągnąłem się za dobrze i takie są teraz skutki. Tą czekoladę to przed meczem czy jak?? ogolnie to chodzi o to ze magnezu Ci brak  kup sobie w aptece, łykaj i po problemie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anfalast mówisz o zakwasach czy skurczach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem pierwszy mecz po ponad rocznej przerwie i to od razu 90minut. Źle nie było, bo zajebałem taką bramkę, której nie strzeliłem nigdy  to się pochwale. od poprzeczki, ziemia i siatka pod poprzeczką  wiem że nie rozciągnąłem się za dobrze i takie są teraz skutki. Tą czekoladę to przed meczem czy jak?? ogolnie to chodzi o to ze magnezu Ci brak  kup sobie w aptece, łykaj i po problemie  Dokładnie. A po meczu możesz sobie zjeść czekolade w celu uzupełnienia węglowodanów 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
zakwasy są bodajże od braku potasu  ja po wysiłku lubię wypić pół litra mleka. mi pomaga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zakwasy są bodajże od braku potasu  ja po wysiłku lubię wypić pół litra mleka. mi pomaga potas z pomidorow, magnez z buraków i będzie git 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra dzięki Panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos orientuje sie czy normalnie można wyjść nad morskie oko czy są jakieś przeszkody? bo słyszałem ze mozna jedynie wyjechać końmi bo dalej droga jest ograniczona dla ruchu pieszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie polecilibyście konto walutowe w euro... w jakim banku??
chodzi tylko w wpłaty i wypłaty, nie chodzi o oprocentowanie konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem w funtach w WBK, siostra miala w Euro, wszystko bylo okej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki sprawdzę ody dwa...i coś wybiore 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto cos mi powie na temat Alior Banku ? Mam w inteligo, ale troche mnie kusi wlasnie Alior.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto cos mi powie na temat Alior Banku ? Mam w inteligo, ale troche mnie kusi wlasnie Alior. http://gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,6886898,Konto_z_lokata_nocna_w_Alior_Banku__Gdzie_ta_kultura.html Przeczytaj dyskusję pod artykułem i wyrób sobie zdanie 
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
To ja mam pany takie pytanie Jak nazywa sie to coś co piłkarze z długimi włosami noszą na głowie zeby im włosy nie przeszkadzały w grze ?? Chodzi mi o to coś co przypomina wyglądem sznurówke od buta Czy jest jakas profesjonalna nazwa tego ?? i czy mozna gdzies to kupic ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki Szewa  Jesli jednak jeszcze ktos jest zwiazany z bankiem to bede wdzieczny za opinie :]. pytanie nastepne, jakas bramka do playa sprawdzona to ejst ? ktos chyba kiedys o to pytal, votel nie dziala ;/
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
To ja mam pany takie pytanie Jak nazywa sie to coś co piłkarze z długimi włosami noszą na głowie zeby im włosy nie przeszkadzały w grze ?? Chodzi mi o to coś co przypomina wyglądem sznurówke od buta Czy jest jakas profesjonalna nazwa tego ?? i czy mozna gdzies to kupic ?? Nie wiem czy to to ale na pewno coś podobnego http://www.allegro.pl/item684695607_opaska_na_glowe_pilkarska_nike_pilkarskie.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest tu ktos kto ma prawko kat. C ??
|
|