Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 15 1 2 6 7 8 9 10 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem jak mozna od tak odpuscic sobie taka kwote pierwszy farmazon jaki nalezalo napisac to ze nic nie wiesz o tamtym koncie i jaki mialbys interes jego zakladania przecierz skorzystales z bona którego teoretycznie mogłes wykorzystac na tamtym !!!Powiedziec ze pewnego czasu miałes włamania na maila kilka dni potem na portale moneybookers przez który mozna dostac twoje dane osobowe i prawdopodobnie ten ktos podszyl sie pod twoja osobe zakladajac konto w bah w jakim celu? nie masz pojęcia widocznie ktos chce zajsc ci za skore..i pytac czy dokonywał on jakis tranzakcji? dokonał weryfikacji danych ??Jezeli nie, nie mieli zadnych podstaw by cie tak potraktować....Pozatym co? gram sobie na bah ktos kto mnie nie lubi zrobi mi psikusa i zalozy na mnie konto wiec co wszystko strace??Chyba weryfikacja danych jest jedna z procedur własnie do tego typu sytuacji..

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to widze mam farta tongue
Kiedys jak dawali bonusy 5zl ( laugh ) wysylane na maila zalozylem dwa konta, nawet dostałem od nich 2 listy pocztowe! z potwierdzeniem zalozenia konta laugh
To bylo bardzo dawno temu, a rok temu z okazji ME dawali bonusa 300zl, na 1 z kont wplacilem kase i gralem, wyplacilem ok 1000zl bez problemow. Widze mialem farta, ale fakt ze oni mi przyslalui poczta 2 listy to troche lol laugh

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Po przeczytaniu tego tematu napisałem do BAH czy aby nie posiadam innych kont. Okazało się ze mam nawet 2 dodatkowe, na ktore nigdy nic nie wpłacałem. Nie mam pojęcia kiedy je założyłem tongue pewnie kupe lat temu przy jakimś bonusie. Przezornym polecam to samo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no i co z wiazku z tym ze masz 3 zablokowali dwa i zostawili jedno ??

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Tak jak piszesz. Żadnych problemów nie robili.

M
stranger
stranger
M Offline
To bardzo dziwne szutek co piszesz , skoro Ja mam dwa konta , a korzystam z jednego tylko , to czemu dopieprzyli się właśnie do Mnie ? Widocznie przestraszyła ich ta Kwota , te 15 koła. Nie wiem , myślę poważnie ,czy nie ruszyc z tym do prasy? Chociaż o tamtym koncie wogóle nie pamiętałem , nie wiem czy nerwowo podołam tej sprawie?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Z tego co pisałeś wcześniej wynika, ze chodzi im o to, że nie zgłosiłeś faktu posiadania dwóch kont, więc niby umyslnie założyłes nowe w celu dostania bonusu. Prasa na pewno by się zainteresowała, ale myslę ze musisz mieć jakieś dowody na potwierdzenie swych słów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
matejz ... ja nie uwazam BAHa za cos extra, ale gralem tam rozrywkowo bo mi kase dopisywali bez problemu na podstawie scanu przelewu w 5 minut

wyplacalem z BAH kilka razy wieksze kwoty i zero problemu, fakt nie mialem podwojnych kont

nie bronie BAH, ale jak zaczynasz proponwoac unibet zamiast niego ... ten unibet ktory tak strone zrobil ze sie przegladarka zawiesza..to raczej porazka

nie masz mzoe zadnych skanow z BAH? dowodow ze miales tam konto? maila od nich? forum wszystko zniesie, ale kilka osoba chcialo by wiedziec ze prawda co piszesz

M
stranger
stranger
M Offline
Proszę bardzo mail potwierdzający założenie konta:

Witaj Mateusz!

Dziękujemy za zarejestrowanie się na www.bet-at-home.com [bet-at-home.com], jednym z najpopularniejszych bukmacherów w Europie. Z danymi dostępu (Numer konta gracza i PIN), możesz w każdej chwili zalogować się na swoje osobiste konto gracza i skorzystać z obszernej oferty.

Twój numer konta gracza: 135*****
Twój PIN: *****

Prosimy nie udostępniać tych danych osobom trzecim! Zakłady mogą być oddane dopiero po dokonaniu wpłaty na konto gracza! Do Twojej dyspozycji oferujemy atrakcyjne i wygodne możliwości wpłaty:

Karta kredytowa
Moneybookers

paysafecard
Przelew bankowy

Ukash

Wpłata na konto bankowe:

Odbiorca: bet-at-home.com
Nazwa banku: Bank PEKAO SA w Warszawie
Numer konta: 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza

IBAN: PL23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
BIC: PKOPPLPW

Ponadto: Twoja pierwsza wpłata do bet-at-home.com opłaca się podwójnie. Podaj w nawigacji "Wpłata/Wypłata" kod bonusu "FIRST", a automatycznie otrzymasz – całkowicie za darmo - podwojoną sumę wpłaconej kwoty. Nie przegap takiej okazji na start! Więcej informacji znajdziesz na: www.bet-at-home.com [bet-at-home.com]

W przypadku dalszych pytań jesteśmy do Twojej dyspozycji pod [email protected] oraz na LIVE Support.

Życzymy dużo zabawy i niesamowitych emocji przy zawieraniu zakładów i wygrywaniu!

Twój bet-at-home.com-Team
www.bet-at-home.com [bet-at-home.com]

bet-at-home.com Ltd., Office M5, Block 12, Tigne Place, Tigne Street, Sliema SLM 15, Malta

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
bardziej mógłbyś jakiegoś screna zrobić bo takie coś to każdy może sobie wkleić (bez urazy oczywiście)

enthusiast
enthusiast
Screena też można zrobić, a w ogóle ten temat "pachnie" tanią prowokacją. Nikt normalny tak nie gra ani nie postępuje z kasą na koncie u buka - choć być może było tak, że właściciel konta świadom że mogą być kłopoty (dwa konta czy inne kombinacje) - grał dla zabawy za duże kwoty, ryzyk fizyk i teraz próbując coś wskórać i nadaje sprawie rozgłosu (a może reklamy?)

Generalnie kurs na to że jest to wielka ściema wynosi 1,30 i dla mnie i tak nieatrakcyjny do gry smile

M
stranger
stranger
M Offline
Antyhazardzista , powiedz mi czemu miałbym ściemniac ?
Jestem człowiekiem , któremu nie zależy na rozgłosie. Po prostu mi szczęście dopisało , a bukmacher robie teraz wielkie halo , łapie się regulaminu ,zeby to konto zablokowac i pieniędzy nie wypłacic. Prawda jest taka ,że lepiej upierdzielic kogoś na 15 tyś. euro niż powiedzmy oszukac 100 osób , a kazdą dziabnąc na 100 euro , jedna osoba nie narobi tyle hałasu , prosta sprawa. W kazdym razie prosiłem ich o weryfikację konta i nic z tego , nadal nie odpowiadają na maile, czy to jet poważna spólka ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Mi również zablokowali konto. Ja mialem niestety, stety duzooo mniej niz matejz. Bukmacher raczył odpowiedzieć jedynie na 2 maile. Jak napisałem maila z konkretnymi argumentami przestał odpisywać....

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Czy w tym buku działa livesupport?? Kiedy nie wejdę, to zawsze otwiera mi się białe okienko, w którym nic się nie dzieję. Próbowałem na różnych przeglądarkach Mozzila, IE, Opera..

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ładna sumka się uzbierała w konkursie 50E każdego dnia. 1200E w chwili obecnej czyli 24 dni bez wygranej. Został ktoś tam kiedyś wylosowany ?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Poinformowałeś na forum i nijaki Zbigniew z Polska przytulił 1200 ojro wink

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
pewnie Boniek, on chyba ma tam konto...

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Dostałem na maila.

bet-at-home.com podaruje Tobie 350 PLN!

Zarabianie kasy nigdy nie było prostsze! Od 21. września do 12. października 2009 bet-at-home.com oferuje bonus 100 %*. Oznacza to, że każdy Użytkownik, który zasili w tym czasie swoje konto gracza otrzyma podwojoną wpłatę w postaci bonusa. To może być nawet 350 PLN!

Skorzystaj już teraz z jednej z wielu atrakcyjnych opcji płatniczych oferowanych przez nasz serwis aby zasilić swoje konto gracza.

Dane naszego banku:
Numer konta bankowego: 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
Tytuł przelewu: Numer konta gracza otrzymany podczas rejestracji

Ważne: Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie, wejdź pod "Moje konto - Wpłata/Wypłata - Realizacja bonusu" i wpisz słowo BONUS w ten sposób aktywujesz Twój ekskluzywny Bonus 100%!

oli #3414705 21/09/2009 20:09
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Można przez P24 przelac.

oli #3414720 21/09/2009 20:24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by oli
Dostałem na maila.

bet-at-home.com podaruje Tobie 350 PLN!

Zarabianie kasy nigdy nie było prostsze! Od 21. września do 12. października 2009 bet-at-home.com oferuje bonus 100 %*. Oznacza to, że każdy Użytkownik, który zasili w tym czasie swoje konto gracza otrzyma podwojoną wpłatę w postaci bonusa. To może być nawet 350 PLN!

Skorzystaj już teraz z jednej z wielu atrakcyjnych opcji płatniczych oferowanych przez nasz serwis aby zasilić swoje konto gracza.

Dane naszego banku:
Numer konta bankowego: 23 1240 6247 1111 0000 4972 8376
Tytuł przelewu: Numer konta gracza otrzymany podczas rejestracji

Ważne: Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie, wejdź pod "Moje konto - Wpłata/Wypłata - Realizacja bonusu" i wpisz słowo BONUS w ten sposób aktywujesz Twój ekskluzywny Bonus 100%!

a sprawdziles ze to rzeczywiscie ich numer konta? smile
bo jak na bah to jakas nowa akcja promocyjna

Strona 8 z 15 1 2 6 7 8 9 10 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, burbon, $-man, Szuman, alfa), 2,761 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,547
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025