Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by Boubson
a mnie o 12.30 sranie zlapalo na polu namiotowym... od razu na kibel polecialem... a ze zakladalem faktyczny koniec swiata to nie widzialem potrzeby brania papieru... troche glupio wyszlo wink

piwo grin laugh laugh laugh Boubson pozamiatałeś teraz laugh laugh laugh

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by polskignom
Bez zartow...atak byl upozorowany i do dzis sie dziwie, ze jeszcze niektorzy sie nad tym zastanawiaja.

uważasz, że bush i jego ludzie byli jednymi z organizatorów ataku?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co do innych ciekawostek paranormalnych, moze za duzo filmow sie oglądało ale sądzicie, że powiedzmy usa posiada ukrytą strefę gdzie może przechowywać ( juz nie mowie ze ciało "obcych" czy statki ) ale jakieś tajne dowody na temat istnienia czego kolwiek? jesli ktos ma jakies artykuły lub filmy na ten temat bede wdzieczny

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Obejrzałem własnie Zeitgeista, aż ciarki przechodzą. Wszystko tam wydaje się cholernie realne, począwszy od obalenia mitu Jezusa, a skończywszy na mistyfikacji 9/11

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a mnie zniechęciło do oglądanie tego filmu naśmiewanie się z religii. Powiem tak, nie jestem jakimś religijnym maniakiem tylko zwykłym wierzącym. Autor od razu obala istnienie Boga wymieniając jakieś chore argumenty. Zdaje mi się ze to temat długi jak rzeka ponieważ ja wymieniłbym mu wiele argumentów przepowiadających za istnieniem. Napewno tym najwięszym było wcielenie się Boga w ciało Jana Pawła II. Jego czyny, uzdrowienia, zamykająca się księga po jego śmierci.
Wydaje mi się, że rezyser jest po prostu innej wiary lub bez wiary, taki sam film mogłby nakręcić inny wyznawca i ukazać jak on to widzi a wtedy tez wielu z nas zaczeło by się zastanawiać czy moze nie ma racji. Sam nie wiem co o tym sądzić

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by kubi20
zamykająca się księga po jego śmierci.
co masz na myśli z tą księgą?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a mnie zniechęciło do oglądanie tego filmu naśmiewanie się z religii. Powiem tak, nie jestem jakimś religijnym maniakiem tylko zwykłym wierzącym. Autor od razu obala istnienie Boga wymieniając jakieś chore argumenty. Zdaje mi się ze to temat długi jak rzeka ponieważ ja wymieniłbym mu wiele argumentów przepowiadających za istnieniem. Napewno tym najwięszym było wcielenie się Boga w ciało Jana Pawła II. Jego czyny, uzdrowienia, zamykająca się księga po jego śmierci.
Wydaje mi się, że rezyser jest po prostu innej wiary lub bez wiary, taki sam film mogłby nakręcić inny wyznawca i ukazać jak on to widzi a wtedy tez wielu z nas zaczeło by się zastanawiać czy moze nie ma racji. Sam nie wiem co o tym sądzić

grin cmoon wymieniaj te argumenty

D
journeyman
journeyman
D Offline
Napewno tym najwięszym było wcielenie się Boga w ciało Jana Pawła II.

To chyba jakas prowokacja shocked

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Master Flamaster
zamykająca się księga po jego śmierci.
co masz na myśli z tą księgą?

zapewne ma na mysli moment pogrzebu gdy na trumnie stala otwarta ksiega, zawial wiatr i ją zamknął

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Film "Zeitgeist" robi wrażenie, faktycznie przez wieki manipulowano ludźmi i zawsze chodziło o władze i pieniądze, różnymi środkami, ale chyba nie ma bardziej potężniejszej broni niż teraz mamy, telewizja i internet. W pewnym sensie bukmacherka też jest bronią do manipulowania ludźmi, aby wyzyskać od nas jak najwięcej pieniędzy np. ile razy chodziły po internecie analizy "super pefffka izi typeczek" po kursie 1.20 i nie wchodziło, i jeszcze te darmowe bonusy, na początku dużo wygrywasz, ale żeby wypłacić trzeba wpłacić i obracać, a potem już tak się nie wygrywa dużo jak wcześniej i zjeżdża się do 0.00. U bukmacherów naziemnych zawsze wywieszają wygrane tygodnia; duże wygrane przewarznie pociągi, i ludzie sobie myślą: "jak oni wygrywają to ja też mogę" i przez to są takie kolejki przez dziadków którzy ślą tasiemce po 2 złote.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
koleszka z bukmacherka to nie przesadzaj, nie ma to nic wspolnego z manipulowaniem ludzmi smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powiem tak, nie jestem jakimś religijnym maniakiem tylko zwykłym wierzącym.

chyba jednek maniakiem grin

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
http://biznes.onet.pl/die-welt-brown-chce-by-g20-byla-swiatowym-rzadem-g,18493,3037309,1949451,9,1,news-detal

brzmi znajomo ?
rzecz w tym,że to nie filmik Alexa Jones tylko propozycja Premiera Anglii

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Agassi w erze globalizacji rząd światowy jest nieunikniony

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, alfa, Sensei, burbon, Lukasz111, aker, poozon, forty, 11kera11, rymoholik), 1,922 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,655
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025