|
|
stranger
|
|
stranger
generalnie jestem wrogiem razcieczania wodą lepiej gorzałą 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wie ktoś skąd bierze się ten spirytus ?? mam na myśli ten w plastiku od oleju z żółtą nakrętką jakaś gorzelnia go robi , czy to lewa produkcja??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś skąd bierze się ten spirytus ?? mam na myśli ten w plastiku od oleju z żółtą nakrętką jakaś gorzelnia go robi , czy to lewa produkcja?? ta ruska gorzelnia  to jest spiryt przemyslowy od ruskich korzytsalem z niego(1raz) ale w moim wojewodztwie ktos sie przekrecil od tego spirytu i dalem sobie spokoj 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam chęć na babski trunek, a mianowicie na advocata, podrzucicie sprawdzonym i szybkim przepisem 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
brakuje Szczypiora (domniemany król podziemia spirytusowego w Rzeszowie) on miał wiele do powiedzenia choćby na temat spirytusu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
robicie coś? cisza i pustki  alkohol jest ale nie z Czech, chęci są i ... plany do malinówki, aroniówki, pigwowki może jeszcze żurawinówka choć ostatnio mi nie wyszła i się zaraziłem bo najlepsza żurawina to ta z mokradeł i bagien  śliwek dużo jest, nie robiłem jeszcze, brak konkretnego przepisu. podrzucicie co można wypić w zimowe wieczory, czosnkówka odpada!
|
|
|
Link skopiowany do schowka