|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dziś nastąpiło to czego w życiu nie spodziewałbym się. W dniu inauguracji III i IV ligi piłki nożnej (grup, które gram regularnie i czasami coś nawet wygrywam) zablokowano mi konto w tobet. Chciałem tylko wejść i zobaczyć jak porozliczano moje fajne, wygrane kupony. Niestety mam blok na koncie. Dodam, że mam tylko jedno konto, konto zarejestrowane na siebie, wpłacam pieniądze ze swojej karty kredytowej oraz swojego konta bankowego. Ktoś się z tym już spotkał? Co radzilibyście zrobić?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Dziś nastąpiło to czego w życiu nie spodziewałbym się. W dniu inauguracji III i IV ligi piłki nożnej (grup, które gram regularnie i czasami coś nawet wygrywam) zablokowano mi konto w tobet. Chciałem tylko wejść i zobaczyć jak porozliczano moje fajne, wygrane kupony. Niestety mam blok na koncie. Dodam, że mam tylko jedno konto, konto zarejestrowane na siebie, wpłacam pieniądze ze swojej karty kredytowej oraz swojego konta bankowego. Ktoś się z tym już spotkał? Co radzilibyście zrobić? wyślij im skany dowodu wyśl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
? jakie skany dowodu, skoro konto mam zweryfikowane od 7 miesięcy i dokonywałem wielu wpłat oraz wypłat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie zagrales jakiegos meczu ktory sie odbyl a byl nadal w ofercie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
to napisz do supportu i czekaj na odpowiedź
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też niedawno zablokowali mi konto ,wszedłem na ich czat,odpowiedziałem na pytanie osobiste i po kilku minutach wszystko było o.k.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
może mi ktos powiedzieć gdzie mam kliknąć, by dostac bonusa? Bo ja chyba ślepy jestem. Dostałem maila z info o bonusie. Klikam w niego i otwiera mi się regulamin. W regulaminie jest napisane, by kliknąć w link, ale tam żadnego linka nie ma  Zeby nie było tak, że wpłacę, a bonusa nie będzie. Zaloguj się z tej strony z regulaminem i wpłać. Ja tak zrobiłem i po dwóch minutach bonus miałem dopisany 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Odblokowane i nawet nie wiem dlaczego. Support bowiem nic nie odpowiedział. Naprawdę dziwna sprawa. Ważne, że skończyło się dobrze.
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Tobet do weryfikacji konta woła tylko skany dowodu czy jeszcze dodatkowo jakieś rachunki np za prąd? 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Tobet do weryfikacji konta woła tylko skany dowodu czy jeszcze dodatkowo jakieś rachunki np za prąd?  Skan jedynie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak dlugo idzie wyplata na konto bankowe (mBank)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak dlugo idzie wyplata na konto bankowe (mBank) u mnie szlo 14 dni. Zlecilem wyplate prawie calych srodkow (42.89 zl), zostawilem sobie 0.97 zl, zeby miec na ostre zagranie na MUtd lub Liverpool i wyjac jakies 1.13 zl, reszte wyplacilem, bo byly urodziny brata, wiec chcialem mu kupic dwa buty. Szlo dlugo, niecierpliwilem sie, urodziny przeminely, brat zostal bez butow. Tak wiec nie polecam tego buka, cale srodki przenosze do jedynego buka, na jakim moge polegac, czyli do BWin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak wiec nie polecam tego buka, cale srodki przenosze do jedynego buka, na jakim moge polegac, czyli do BWin. nie ma to jak wchodzic z deszczu pod rynne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie no poważnie pytałem ile idzie na konto kasa, 14 dni to chyba konto założyłeś w Mongolii..
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Nie no poważnie pytałem ile idzie na konto kasa, 14 dni to chyba konto założyłeś w Mongolii.. U mnie poniżej 24h 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Do dziś chodzi boso... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Boso to bedzie Tobet chodził bo widze ostro z kursami sie jeb... !!! Nie wiem jak to rozliczaja, ale widze ewidentna pomyłke :)))
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do dziś chodzi boso...  Spoko, odkuję się. Zainwestowałem 2.45 zł na Barcelonę 28 sierpnia Superpuchar z Szachtiorem, postawiłem całość kasy (wiem, ze powinno się stawiać po trochu, ale poszłem wabank) na 1X @ 1.02, wiem że to ryzykowne, bo Barca gra na neutralnym terenie, ale z podpórką remisem typ wydaje się być pewny, bo Barcelona to potęga. Jak wygram, 2.50 zł postawię na coś pewnego, np. mecz w Premiership ManUtd u siebie po @ 1.2, i powolutku moje imperium finansowe w Bwin zacznie rosnąć. Małymi kroczkami do przodu i na wiosnę, nie na urodziny, ale na imieniny brata kupię mu na Stadionie jakieś fajne chińskie trampki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|