|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam jaki jest waszym zdaniem najpepszy Buk w sieci???? mam problem z wyborem mysle ze nietylko ja sam 1.mozecie mi doradzic (pytam o te najlepsze nie te w ktorych gracie) 2. narazie sklaniam sie ku BETNDWIN ale niwiem!!!! 3.mozecie tez przedstwiac jakies wady????
z gory dzieki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Najlepszego buka nie było, nie ma i nie będzie każdy ma swoje wady i zalety. Pozdro
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zalezy do czego, jakie zaklady grasz? Do grania za stawki nie wieksze niz 100zl ( i nie przesadzania z wygrywaniem) b&w moze byc. Bardziej do zabawy niz do powaznej gry.
najwikesza wada b&w sa limity i pogrywanie sobie w kulki z klientami.
Buki z duzymi limitami, z dobrymi kursami jak dla mnie
pinacle pointbet centrebet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kazdy pewno ma inne zdanie na ten temat. Ja na przyklad korzystam z expekta i unibeta i przez 2 lata nie mialem zadnych problemow z nimi. Limitow tez zadnych choc nie wiem jak przy bardzo duzych stawkach bo gralem kilka razy za 700 ale nie za wiecej. Teraz mam zamiar zapisac sie do bet365
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Taki temat niewiele Ci pomoże ponieważ wszystko zależy od tego co szukasz u buka. Jeśli np. kursy na polską ligę piłkarską są ważne to na samym starcie odpada większość z nich. Proponuję przejrzeć te dwa tematy, a tak ogólnie to najlepiej się samemu rozejrzeć i zobaczyć co każdy buk ma do zaoferowania: Sonda na temat bukmacherow (link) [ mecz.org] Sonda na temat bukmacherstwa - suplement (link) [ mecz.org]
|
|
|
Link skopiowany do schowka