|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie czy za kolejne wypłaty w miesiącu na MB bet365 pobiera jakąś prowizję??
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Panowie czy za kolejne wypłaty w miesiącu na MB bet365 pobiera jakąś prowizję?? nie  bywały miesiące że z 15 razy zlecałem wypłaty 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
w 1 dzień roboczy kasa z wypłaty na kartę  wow brawo bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi bet365 wlasnie blednie rozliczyl kupon wg nich nich mecz Cienciano 1 - 1 Deportivo San Martin zakonczyl sie wynikiem 2-1 i under 2,5 rozliczyli jako przegrany. Zobaczymy co odpisza na maila. nawet inne buki maja wynik u siebie 1-1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi bet365 wlasnie blednie rozliczyl kupon wg nich nich mecz Cienciano 1 - 1 Deportivo San Martin zakonczyl sie wynikiem 2-1 i under 2,5 rozliczyli jako przegrany. Zobaczymy co odpisza na maila. nawet inne buki maja wynik u siebie 1-1 spokojnie dostaniesz w przeciagu 12 h meila z przeprosinami ze blednie rozliczyli i wsio zostalo poprawione mialem tak u nich pare razy z 8 moze wiecej i zawsze tak bylo 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
mam pytanko odnośnie blokowania "konta" jeżeli wyciągam dziennie 300zł do 500zł zysku systematycznie 30dni w miesiącu co daje jakieś 10kafli to mogą mnie blokować nie wiem nie wypłacić kasy czy nałożyć limit jakiś jak jest z tymi limitami bo sporo słyszałem o tym że nakładają buki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam pytanko odnośnie blokowania "konta" jeżeli wyciągam dziennie 300zł do 500zł zysku systematycznie 30dni w miesiącu co daje jakieś 10kafli to mogą mnie blokować nie wiem nie wypłacić kasy czy nałożyć limit jakiś jak jest z tymi limitami bo sporo słyszałem o tym że nakładają buki jeśli generujesz takie zyski to prędzej czy później (raczej prędzej) dostaniesz limit u prawie wszystkich bukmacherów
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
to ile moge mniej więcej max wyciągać na miesiąc żeby mi nie nałożyli jakich śmiesznie niskich stawek? :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ile moge mniej więcej max wyciągać na miesiąc żeby mi nie nałożyli jakich śmiesznie niskich stawek? :/ 100tys
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Toretto - dlaczego chcesz mieć mniej mleka z krowy którą doisz ? tylko dlatego, że boisz się iż ona Cie kopnie ? nie martw się tym, zbieraj tyle mleka ile się da, jeżeli Cie kopnie wtedy przebierzesz się za kogoś innego i już Cie nie pozna, a dojenie będzie zaprawdę jeszcze bardziej przyjemne ;-) pozdr, 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ehehe Baqu - jakbym czytał ELDORADO  Tak jak piszą akurat w Bet365 spokojnie możesz więcej wyciągać (patrz: amkwish)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tak się zastanawiam jaki w tym syf i bałagan musi być w tym całym bet365... od pięciu godzin czekam na rozliczenie zakładu live shakhtar- zorya 1 ht; po godzinie pytam na czacie co się dzieje, otrzymuję odpowiedź że "traderzy oczekują na oficjalne potwierdzenie wyniku" - myślę sobie oglądali transmisję, a czekają na oficjalny wynik, hmmm ... po dwóch godzinach nadal nie ma rozliczenia, znów pukam na czat i o to dowiaduję się że popełnili przeszacowanie w kursie i traderzy myślą co z tym zrobić; dodam tylko że dawałem w 22 minucie przy 0-1 na to; że donieck będzie prowadził do przerwy po kursie @5 (skończyło się 2-1 ht); pomijam już niekompetencję kobiet z supportu, one tam chyba są po to żeby być, pomijam że kurs @5 w takim momencie meczu i przy takim wyniku nie wydaje mi się przeszacowany, ale że od zakończenia 1 połowy meczu do teraz szanowni traderzy nie rozwiązali sprawy to już jest przesada- gówniana obsługa, zero kompentencji, oferta dobra ale skala ich przerasta po prostu, zresztą to nie pierwszy raz, miesiąc temu udowodniałem im (z sukcesem) że było więcej rógów w meczu koge niż naliczył obsługujący live- paranoja;
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chat jest z dupy 0 rzeczowosci 0 cierpliwosci i na koncu czy jest jeszcze cos w czym moge panu pomoc...po wcisnieciu dwuch klawiszy chat sesja sie konczy  co do twojego zakladu to z pewnoscia sporadyczny incydent nie badz w goracej wodzie kąpany .... ja u nich sporadycznie gralem w piatek zlecilem wyplate na bank pieniadze (nie wiem jakim cudem) byly juz w sobote :)wielki + dla firmy personel do wymiany 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
w końcu godzinę temu rozliczyli ... co do wypłat to owszem, realizują je szybko, ale to już standard u większości buków. denerwuje mnie natomiast rozliczanie zakładów na rogi- są drużyny z dobrymi skrzydłowi, gdzie rogi warto grać, zasadniczo gram tylko wtedy te zdarzenia gdy mogę oglądać mecz i często, bardzo często zdarza się że zaniżają ich liczbę (pewnie sobie prowadzący dłubie w nosie albo w kiblu siedzi i zapomni dodać róg), a potem żądają byś jako gracz udowodnił im ze było więcej, co jest zupełnym nieporozumieniem(!!!)- w bardziej popularnych ligach nie ma z tym problemu, ale w niszowych już tak, dlatego najczęściej asekuracyjnie nagrywam stream, bądź robię screeny z końcowych plansz. w zasadzie tylko mnogość live mnie tam trzyma ...
|
|
|
|
|
a.k.a. "typer 1986"
|
|
a.k.a. "typer 1986"
mialme takiprzypadek ze chcialem postawic na live jakies zdarzenie ale nie zatwierdzilemgo poprzed kikniecie "kontynuuj",wybralem inne zdarzenie i w tym momencie poprzednie automatycznie sie zagralo.... mieliscie podobny przypadek?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dopiero zrozumiałem po co są wielkie litery, znaki przestankowe i spacje. Zasady ortografii pomijam ... A bet365 to dla dorosłych ludzi fajny buk, uwierzcie !
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|