Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Z ta druga siła to bym nie przesadzał....
Zapowiada sie jeszcze większy transfer do JW. Ciekawe kto, Schoeps? smile
Giba wraca do ojczyzny, Abramov do Polski to i może Niemiec odejdzie

Bonus: Unibet
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Moze ten transfer przyciągnie innych, ale z Shopsem to jakos nie chce mi się wierzyć, że w Wawie.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Winiarski w Skrze... po cholere im tyle przyjmujacych? laugh

M
Didżej
Didżej
M Offline
Dziś jak przeczytałem wiadomość, że Skra chce kupić Winiarskiego, to również się zdziwiłem, a teraz już informacja, że Michał podpisał na 3 lata kontrakt, ciekawe... smile

___

"Być może po tym okresie działacze mistrza Polski zdecydują się kogoś wypożyczyć. W swojej drużynie chętnie widzieliby np. Dawida Murka szefowie AZS Częstochowa.... "

Myślę, że Murek lub Kurek zostaną gdzieś zapewne wypożyczeni, większe szanse daje właśnie Dawidowi.. widzimy co ostatnio wyprawia młody Kurek grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by yaaho
Winiarski w Skrze... po cholere im tyle przyjmujacych? laugh

"Winiara dopadl chyba syndrom Mariuszka - latka leca (we wrzesniu skonczy 26), plecki tez juz nie te... trzeba odpoczac. A jak odpoczywac, to tylko w PlusLidze. Mistrzostwo Polski na stojaco z paluszkiem w dupie i slona pensyjka z pewnego zrodla (spolka Skarbu Panstwa). No i nie zapominajmy, ze kariera sportowca nie trwa wiecznie."

Cytat z innego forum z ktorym sie w pelni zgadzam.

Skra Kurka nie odda, Murek gdzies poleci. Najprawdopodobniej wlasnie do AZsu Czestochowa bo u nas po hitowym transferze Luki laugh laugh laugh kiepsko na przyjeciu. Tylko co z tego jak Murek to juz jest kaleka i on calego wyczerpujacego meczu nie wytrzyma a co tu mowic o ciagnieciu druzyny przez caly sezon laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ze niby 26 lat i bedzie kariere konczyl i rodzine ustawial? no nie zartujcie sobie smile

!!Visca el Barça!!
!!Visca el Barça!!
Originally Posted by ssaczu
"Winiara dopadl chyba syndrom Mariuszka - latka leca (we wrzesniu skonczy 26), plecki tez juz nie te... trzeba odpoczac. A jak odpoczywac, to tylko w PlusLidze. Mistrzostwo Polski na stojaco z paluszkiem w dupie i slona pensyjka z pewnego zrodla (spolka Skarbu Panstwa). No i nie zapominajmy, ze kariera sportowca nie trwa wiecznie."

Zazdrosny kibic rywala zza miedzy?? grin

ps. post do kasacji

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Skra z takim składem jeśli nie awansuje minimum do FF to ja juz nie wiem. I to minimum bo z takim przyjęciem i siłą w ataku, do tego z każdym rokiem lepszy środek i rozegraniem gwarantującym niezly poziom to są dla mnie faworytem do wygrania Ligi Mistrzów.
Mistrzostwo Polski spacerkiem, puchar pewnie też. Łatwa grupa w LM, czego chciec więcej.
Co do transferu Winiarskiego to zrobił to co dla niego najlepsze.
Po co miał walczyć o miejsce w składzie Trento i mordować się na treningach i w meczach jak w Polsce jest u siebie w domu, nie namęczy się tak jak we Włoszech, co rok mistrzostwo Polski, LM moze wiecej niż raz? Kasa pewnie podobna, podjął najlepszą możliwą decyzje jak dla mnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest też coś takiego jak poziom sportowy zawodnika... Grając w Trentino i walcząc o skład na pewno bardziej by się rozwinął, bo w takim wieku jest to przecież możliwe. W Skrze mecze na poziomie będzie grał jedynie w LM i to też od późniejszych rund. W lidze włoskiej miałby takie mecze co kilka tygodni. Wg mnie być może poleciał na kasę, bo nie wiem jak wygląda porównanie jego kontraktu z Włoch i teraz, a być może jest po prostu zbyt leniwy i tak jak napisał @muminek nie chce mu się walczyć o pozycję na treningach...

M
Didżej
Didżej
M Offline
> tutaj < [reprezentacja.net] możemy przeczytać zdanie Winiarskiego, dlaczego właśnie postanowił wrócić do Polski.

Tak czy siak, ja szanuję jego wybór, choć naprawdę nie wierzyłem, że może on znowu zagrać dla Skry

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Moim zdaniem Winiarski grając we Włoszech rozwinął się już tak bardzo,ze gdyby został na kolejne lata to duzego postępu by juz nie było bo w tej chwili jest juz jednym z najlepszych na świecie i nie da sie nawet na siłe znaleźć u niego słabszego punktu. A że zalezy mu na zdrowiu to rozumiem, we Włoszech wygrał i lige, i LM więc wracać tam już nie musi. Może teraz będzie bardziej oszczędzany w klubie i reprezentacja będzie miałą z niego większy pozytek. Tak czy siak bardzo dobrze sie stało ze taki gracz wrócił do naszej ligi.

M
Didżej
Didżej
M Offline
Nie będziemy sprzedawać żadnych przyjmujących - takie słowa rzucił Nawrocki, po transferze Winiarskiego do Skry...

Wstaję, patrzę, czytam.. iiii... Murek w AZS Częstochowa grin

Jednak... mieli za dużo tych przyjmujących i każdy się tego spodziewał, że Dawid pójdzie sobie do klubu w którym osiągał sukcesy w swojej młodości, aj pamiętam te pamiętne mecze w LM grin Galaxia! grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by ssaczu
Murek gdzies poleci. Najprawdopodobniej wlasnie do AZsu Czestochowa bo u nas po hitowym transferze Luki laugh laugh laugh kiepsko na przyjeciu. Tylko co z tego jak Murek to juz jest kaleka i on calego wyczerpujacego meczu nie wytrzyma a co tu mowic o ciagnieciu druzyny przez caly sezon laugh

Wiedzialem laugh laugh

Marny los AZSu w tym sezonie.

Olimpijczyk
Olimpijczyk
Brawo.. moje sny sie spelnily... pozbyli sie Murka.. ufff wink

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, latajaca_holenderka, Sensei, forty, alfa), 2,121 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,364
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026