i jeszcze ten debil będzie mówił, że to był przypadek faul z premedytacja powinna być kara zawieszenie kurwa co za pech jeden z lepszych obrońców polskich, twardziel, ale nie wiadomo jak psychicznie to wytrzyma, powrót po czymś takim ... wszystko od psychiki zależy, a on jako obrońca musi walczyć 90minut i nie odstawiać nogi, a Eduardo spełniał inną rolę ... Wasilewski będzie miał trudniej wrócić po czymś takim do najlepszej formy
Koszmar... ale Wasze komentarze chyba strasznie emocjonalne... Kazda taka kontuzja jest niesamowicie smutna.. ale czy naprawde mysliscie ze ten koles to planowal?? Nadzieja belgijskiego futbolu Axel Witsel.. najlepszy pilkarz w 2008 roku.. jesli mnie pamiec nie myli... nie wierze ze w tym momencie myslal o faulu i o czyms takim.... Niesamowicie zal mi naszego rodaka.. ale postarajmy sie byc obiektywni.. ja w jakakolwiek premedytacje nie wierze
Właśnie, biegnąc za piłka ciężko tak nagle się zatrzymać, zmienić kierunek czy postawić nogę obok, to za szybko się dzieje, dlatego tez wątpię aby to było specjalne. Kto dużo gra w piłkę wie jak to jest.
Z drugiej strony, tracimy prawdziwego fightera, osobiście mojego ulubionego piłkarza kadry, taki polski Gennaro Gattuso, ciężko będzie bez Niego w eliminacjach. Mocno wierzę, że wyjdzie z tego i to jeszcze przed MŚ
wiedział, że nie zdąży zresztą jeśli chciałby uderzyć piłkę to przy takim zagraniu po prostu by na niej stanął, bo atakuje całkiem od góry dla mnie sprawa ewidentna