|
|
stranger
|
|
stranger
W zwiazku z tymi 10 dniami nie korzystam nigdy z bonusów:) Moim zdaniem maja jedna ogromna zalete - super szybkie wyplaty. Jesli zlecam wyplate przed 9 to jest tego samego dnia ok 15. Nie robili tez nigdy opoznien/problemów w zwiazku z kwota (chociaz wypłacalem zawsze max kilka tys). Oferta nie jest może tak urozmaicona jak u innych bukow, ale najważniejsze zdarzenia sa. Kursy tez nie najgorsze. Niewatpliwie szkoda ze nie ma zakladów live - i to sie chyba szybko nie zmieni - widac ze strona jest technologicznie wiele lat za konkurencja. Mimo tego w zwiazku z szybkimi wyplatami i mila obsluga jest to jeden z moim ulubionych bukow.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Promocja do 22 listopada dla juz majacych konto 30% od depozytu do kwoty 250 pln .Warunki w mailu rozsylanym dla wybranych klientow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od początku powstania tego bukmachera, nie ufam im i nie wpłacę tam nawet złotówki. Już sama amatorska grafika (jakieś graffiti na stronie, błędy językowe!) strony BetGun zniechęciła mnie do jakichkolwiek kontaktów z tą firmą. Co ciekawe, nigdy nie podawałem tam swojego maila a mimo to, co jakiś czas dostanę od nich jakieś oferty promocyjne itd. Skąd BetGun dotarł do mojego prywatnego adresu email pozostaje zagadką. Kolejne podejrzane zachowanie! Powtarzam, nie ufam im 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Promocja do 22 listopada dla juz majacych konto 30% od depozytu do kwoty 250 pln .Warunki w mailu rozsylanym dla wybranych klientow Jak juz podajesz informacje, to podawaj poprawna, czyli 35%.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od początku powstania tego bukmachera, nie ufam im i nie wpłacę tam nawet złotówki. Już sama amatorska grafika (jakieś graffiti na stronie, błędy językowe!) strony BetGun zniechęciła mnie do jakichkolwiek kontaktów z tą firmą. Co ciekawe, nigdy nie podawałem tam swojego maila a mimo to, co jakiś czas dostanę od nich jakieś oferty promocyjne itd. Skąd BetGun dotarł do mojego prywatnego adresu email pozostaje zagadką. Kolejne podejrzane zachowanie! Powtarzam, nie ufam im  Ja mam konto u nich z 2 lata i póki co zero problemów, wypłaty ( niezbyt duże kwoty po kilkaset złotych) na MB sa na drugi dzien o 9 rano na koncie , a przy zleceniu na mBank na drugi dzien o 18-30, wiec maja chyba najszybsze wypłaty na rynku. Co do grafiki, to faktycznie jest amatorska , ale to uważam za plus bo dzieki temu mozna przynajmniej szybko dokonac zakladu,a nie jak np. w Unibecie przez animacjemenu na zakłady otwiera sie godzine.Dodatkowym plusem w Betgunie jest przejrzystemenu zakładów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja do 22 listopada dla juz majacych konto 30% od depozytu do kwoty 250 pln .Warunki w mailu rozsylanym dla wybranych klientow Jak juz podajesz informacje, to podawaj poprawna, czyli 35%. tylko dla tych co sa u nich na minusie... a buk nie jest taki zly, limity tragiczne, ale czasem znajdzie sie jakas perelka, no i wyplaty na konto extra szybkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szybkie wyplaty na konto to ma duzo bukow tylko po co zasmiecac sobie historie na koncie no chyba, ze ktos sam sie prosi o klopoty. Teraz to najlepiej miec MB i NT. A sam buk beznadziejny po obrocie kasy jeszcze przez 10 dni nie mozna wyplacic (ktory tak ma?) no chyba ze cos sie zmienilo?.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Te 10 dni to faktycznie malizna była  , w ostatnim mailu o promocji zmienili na 2  . Czasem puszcze sobie u nich kuponik, póki co bez problemów (może dlatego, że w sumie śrubki wypłacałem, max 800zl)
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Jak tam teraz jest z wyplatami do Mbanku?
Kiedys pamietam, ze juz na nasteony dzien mozna bylo sie spodziewac pieniedzy na koncie, a teraz jak jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys pamietam, ze juz na nasteony dzien mozna bylo sie spodziewac pieniedzy na koncie, a teraz jak jest? na next dzien
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Kiedys pamietam, ze juz na nasteony dzien mozna bylo sie spodziewac pieniedzy na koncie, a teraz jak jest? na next dzien O, to gitarka. Dzieki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys pamietam, ze juz na nasteony dzien mozna bylo sie spodziewac pieniedzy na koncie, a teraz jak jest? Wypłata zlecona w ostatnią niedzielę, w poniedziałek 15:30 na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun  bo oni maja godziny jak w webdollar tylko mzoe az nei do minuty na mB wyplacaja od 9-10 rano i 21-22 wieczorem a przelew bankwoy jest miedzy 15-16 na koncie zazwyczaj 2 dnia
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun  Co z tego ,wypłacisz jeszcze raz to Cię zlimitują!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat z Betgun wypłacałem już nie raz. Jakichś dramatycznych problemów z limitami u nich nie miałem, ale jednocześnie muszę przyznać, że za jakieś szalone kwoty nie gram. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie chcieli przyjąć kuponu za 100 czy 200 zł, a za więcej pojedynczych kuponów nie gram. Natomiast fakt, że wypłata jest błyskawiczna dla mnie ma bardzo duże znaczenie. Do tego ciekawa, jak dla mnie niemalże w pełni wystarczająca oferta, a dodatkowo szeroka w zakresie skoków czy F1, gdzie każdy może znaleźć odpowiednią parę dla swojego kuponu. W mojej opinii Betgun to ścisła czołówka, choć dla osób, które obracają dużymi kwotami limity są tutaj kwestią zaporową.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun  Co z tego ,wypłacisz jeszcze raz to Cię zlimitują! Limit jak limit, ale najgorsze jest to że ci konto mogą zamknąć bez podania przyczyny i nawet depozytu nie oddadzą. Buczek to jedna wielka porażka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun  Co z tego ,wypłacisz jeszcze raz to Cię zlimitują! Limit jak limit, ale najgorsze jest to że ci konto mogą zamknąć bez podania przyczyny i nawet depozytu nie oddadzą. Buczek to jedna wielka porażka. nie wiem co zrobiles zeby CI zamkneli ja nie odczuwam limitow boz atyle nie gram ale ten buk jak dla mojego poziomu stawkowania klasa sama w sobie tak cenie tez bet365
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tym razem na MB. Wypłata zlecona o 19:50. O 21:42 na koncie.  dla Betgun  Co z tego ,wypłacisz jeszcze raz to Cię zlimitują! Limit jak limit, ale najgorsze jest to że ci konto mogą zamknąć bez podania przyczyny i nawet depozytu nie oddadzą. Buczek to jedna wielka porażka. nie wiem co zrobiles zeby CI zamkneli ja nie odczuwam limitow boz atyle nie gram ale ten buk jak dla mojego poziomu stawkowania klasa sama w sobie tak cenie tez bet365 W BET365 gram i jest to buczek pierwsza klasa, a Betgun..... zamknął mi konto i nawet nie raczył odpowiedzieć na żaden email, a na live chat jak się pytałem to od razu rozłączali rozmowę.Jak można taką firmę uważać za porządną???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłaciłem od nich trochę złotówek jak dla mnie sporo zero problemów z pieniędzmi z rozliczeniem zakładów po prostu zero problemów
ciekawy jestem dlaczego w Twoim przypadku tak zareagowali
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|