|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nastepny nowy nick na forum i ten sam problem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUERTEN olej dziadostwo cos sie wydaje podejrzane i moze to byc sprawka jakiegos pajaca z innej firmy
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nowy nick i ten sam problem bo zagrany ten sam challenger ... wiadomo jak informacja jest podana na forum bukmacherskim to gra kilka osob ten sam bet wiec czy w tym jest cos dziwnego ? Postanowilismy naglosnic publicznie to ze firma Betclick robi co chce... uwazaj zalayeta bo jak zagrasz typ z mecz.pl a za Toba kilka innych osob i wygracie to bedziesz mial podobnie i wtedy nie bedziesz chcial olac.... Zreszta kilka osob z tego forum zapewne mnie kojarzy (RL to tylko inicjaly) i Sylvie rowniez wiec sie opamietaj z "pajacowaniem" .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
KUERTEN olej dziadostwo cos sie wydaje podejrzane i moze to byc sprawka jakiegos pajaca z innej firmy Zalayeta nie znasz ludzi to sie nie wypowiadaj,ja znam i wiem ze taka sutuacja ma miejsce
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
A dokładnie skąd mieliby Cię kojarzyć?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mnie nie ,ale Tomo ,retox,Fro sylwie kojarza wierz mi
|
|
|
|
|
|
|
Pytanie było do R_L. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dokładnie ja też potwierdzam, że sylvia jest wiarygodną osobą. Opisana sytuacja nie jest prowokacją a czystym faktem. Niestety.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
betclick-smiech na sali, wiele osob w tym temacie ostrzega przed graniem u nich, gdyby ludzie czytali ten temat przed zalozeniem konta a nie dopiero jak sa problemy to nie byloby co czytac teraz  , ja sam dopiero jak sie przejechalem to postanowilem zwracac uwage na opinie innych forumowiczow na temat bukow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie narzekam kolejna szybka wyplata na MB i zero problemow jak na razie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
szybkie wyplaty to chyba jedyny ich plus
|
|
|
|
|
|
|
sylvia i aguero to ta sama osoba, tak więc ciekawa manipulacja tu wychodzi w tym temacie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Conrad super z ciebie detektyw ale sie mylisz,moj ostatni post jest z tego samego ip bo jestem u Sylwi.sprawdz sobie poprzedni
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Conrad czyzbys staral sie o prace w Betclicku, ze tak ich bronisz? Juz ludzie nie moga miec takiego samego problemu? Ja np. gralem te tenisy z Betssonie i nie robili zadnego problemu i wyplacili. Betclick wchodzi na rynek polski z wielka pompa a nie radza sobie z riskiem, i pozniej jak czegos nie zrzuca na czas to blokuja konta ludziom po trafionych kuponach. Niech sobie daruja poszerzanie oferty jak nie maja o niczym pojecia.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wszystko fajnie ,ale nie mozecie sobie pobiadolic na zamknietym forum gdzie sobie typy podejecie tylko tu akurat musicie .Mnie akurat ta firma mało obchodzi ,ale wkurza mnie takie cos .Dwie prawie identyczne posty .Przypadek  Tia na 100% Bo co ? Nie rozliczyli i nikt tam nie zajrzy i tego nie przeczyta Żal
|
|
|
|
|
|
|
Aha, czyli nie jesteś tą samą osobą... tylko piszesz z jej kompa.  O, ekspertazzo się zjawił... z całymi 6 postami w całym 2009 r.  Ja nie mam z BC nic wspólnego tak więc skończ z dramaturgią. Nawet konta gracza tam nie mam i nie zamierzam zakładać... To tyle ode mnie, dzielcie się opiniami na temat tej firmy, ale róbcie to bez "rozbijania" swoich wywodów na kilka nicków.  A ja i tak nie będę tam grał bo mam już swoją "stajnię" buków i nie potrzebuję kolejnych, a bonusy mnie nie obchodzą..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak cie nie nie interesuje ta firma to nie wchodz tu,jest dzial o betclicku to tutaj piszemy ze nie sa ok,takze by przestrzec innych.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak sie składa ,ze jestes ostatnia osobą ,ktora bedzie mi mowiła gdzie mam wchodzic a gdzie nie .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Conrad nie wiem mzoe ty nie jestes rozgraniety za bardzo,pisze ci jak jest,nie mam powodu zmyslac.
|
|
|
Link skopiowany do schowka