|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jebani kierowcy miejskiej komunikacji  nie podobaja sie to na piechodze chodz.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Szkoda że już nie siedzi tyle na forum, warto było czytać jego posty, gdzie z tanich cwaniczków w wymianie zdań robił miazgę ośmieszjąc ich za każdym razem. Takiego zostan modem MLS to by zjad i wysrał w 5 minut  zapomniałes dodac że zanim robi tą ,,miazgę'' banuje rozmówce zeby nie miał mozliwosci odpowiedzenia zeby wyszło ze ,,zgasił go'' a tak to każdy frajer potrafi. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Otóż ten "frajer" nie ma takich uprawnień. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co mnie wkurza przegrana polakow w pierwszym secie wczoraj remi widzewa
dzis kur...... 10 pkt i 500 zł
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni Czyja to wina, że jeździsz nie przepisowo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni Czyja to wina, że jeździsz nie przepisowo? przekroczona predkosc o 36 ale dopierdzielili sie o gasnice ze nie ma stempla i zarowka nie taka a tak wogole to jesli masz prawko to co jezdzisz zgodnie z przepisami ?? nie osmieszaj sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez tej gasnicy i zarowki byloby 6 i pewnie 200 zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak wogole to jesli masz prawko to co jezdzisz zgodnie z przepisami ?? nie osmieszaj sie W tym momencie Ty się ośmieszasz. Rozumiem, że prędkości ciężko przestrzegać, ale trzeba umieć jeździć nieprzepisowo...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Witam w klubie tez dzis dostalem mandat. 100 zl i 5 pkt karnych za wjazd w z jednokierunkowej ulicy w dwukierunkowa ulice, w ktorej odcinek 50 m posrodku ma zakaz ruchu, chyba, ze jest sie proboszczem albo pracownikiem naukowym lub ma sie pozwolenia na wjaz. Wiec zeby sie dostac na parking trzeba zrobic ladne kolo i wjechac z drugiej strony, ale tam tez mozna jechac tylko jednym dojazdem, bo drugi jest jednokierunkowy, wiec zeby wjechac na zasrany parking trzeba zrobic 3 km  Takie rzeczy tylko w tym kraju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni Czyja to wina, że jeździsz nie przepisowo? przekroczona predkosc o 36 ale dopierdzielili sie o gasnice ze nie ma stempla i zarowka nie taka a tak wogole to jesli masz prawko to co jezdzisz zgodnie z przepisami ?? nie osmieszaj sie Nie mam, ale jak będę miał to będę  Trzeba szanować innych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wtopa za wtopą czas odpocząć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni Czyja to wina, że jeździsz nie przepisowo? przekroczona predkosc o 36 ale dopierdzielili sie o gasnice ze nie ma stempla i zarowka nie taka a tak wogole to jesli masz prawko to co jezdzisz zgodnie z przepisami ?? nie osmieszaj sie I potem się dziwią że tyle ludzi ginie w wypadkach, jak nie przez alkohol to przez bez myślne zachowania kierowców. Drogi to nie tor wyścigowy.Także...przemyśl co piszesz i co robisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jak tu wyzyc jak na zakladach czlowiek przegrywa to i w dodatku dostaje od parow po kieszeni Czyja to wina, że jeździsz nie przepisowo? przekroczona predkosc o 36 ale dopierdzielili sie o gasnice ze nie ma stempla i zarowka nie taka a tak wogole to jesli masz prawko to co jezdzisz zgodnie z przepisami ?? nie osmieszaj sie I potem się dziwią że tyle ludzi ginie w wypadkach, jak nie przez alkohol to przez bez myślne zachowania kierowców. Drogi to nie tor wyścigowy.Także...przemyśl co piszesz i co robisz. chciałbym zobaczyć jak jedzies do 50 na 50tce itp. Przepraszam ale nie uwierzę. Chyba ze nie masz prawka. ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedyś oglądałem program na TVN Turbo do celu chyba... było tam pytanie odnośnie gaśnicy, musi być, aczkolwiek może być nie ważna, czytaj może być przeterminowana. Podobno kodeks tego nie reguluje. Zweryfikuje ktoś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powinni zabronić jeździć ciężkim samochodom z bydłem (czy innymi śmierdzielami) w dzień 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś mi się wpieprzył na gg  wiem, że były głupie opisy, nie wiem czy do kogoś pisał  Zmiana hasła wystarczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Ojapierdole  Ale o co tam poszło? Co za koncert  U mnie na mieście coraz więcej frajerstwa w koszulkach SLU  <załamka>
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|