Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 10 1 2 3 4 5 6 7 9 10
A
old hand
old hand
A Offline
dobrze, ze odzyskales haslo, to sie mozna troche usmiechnac w poludnie smile

Polacy znaja Slowakow jak nikt inny?
WOW, dlatego, ze ostatnio zagralismy z nimi raz i wygralismy? a wczesniej przez pare ladnych lat moze tylko jakies smieszne sparingi?
nasi w kazdym meczu maja przestoje i nawet taka Slowacja, ktora jest na poziomie Hiszpanii moze to wykorzystac, po 2,0 sie po prostu nie oplaca.

Francuzi moze i sa przecietni, ale ten 3 rozgrywajacy odbija lepiej niz nasz drugi, wiec ja bym ich nie skreslal, wg mnie oni lub Niemcy beda w czworce.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by Valverde
W mojej ocenie Rosjanie nie będą kalkulować. Ich duma i tak już została wystarczająco nadszarpnięta w 2007 kiedy na własnym terenie zostali upokorzeni w finale przez Hiszpanię. A że skład mają świetny (co pokazał chocby wczorajszy mecz z Serbią, gdzie równie dobrze mogli powieźć rywali 3:0) to powinni teraz zacząć się z meczu na mecz rozpędzać.

Z tego też powodu zagrałem ich zwycięstwo z Włochami w stosunku 3:0 . Makarony mają słabiutką drużynę (są lata świetlne za ekipą z lat 90-tych, która wygrywała prawie wszystko i wszedzie), zaś Rosjanie nie będą chcieli tracić sił przed arcyważnym meczem z Bułgarią. Różnica umiejętności jest zbyt duża, a i Włosi są w słabiutkiej formie.
jakie ma znaczenie ten mecz> chyba żadne, bez względu na wynik awansuje Rosja i Bułgaria, chyba, że myślisz że to będzie miało psychologinczne znaczenie

Znaczenie ma bo będą rozstawieni z 1 miejsca, a do nich dolosowywani z drugich miejsc.

Tak czy inaczej 3:0 siadło, chociaż muszę przyznać, że przy 20:13 dla Włochów w I secie prawie straciłem wiarę. Prawie... tongue

Volkov i Połtavski piwo

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by kuerten
Nie wytrzymałem.
Musiałem odzyskać hasło na forum i wrzucić swoją opinię.
Wszyscy rzucili się dziś na Niemców, dlaczego?! Oni nic nie grają, dostali w dupę od Francuzów, którzy są przeciętną drużyną z 3 rozgrywającym.
Hiszpania wczoraj zagrała bardzo dobre! Zaskoczyli Polaków w pierwszym secie, później Nasi wznieśli się na wyżyny i zaczęli wygrywać, ale przecież nie da się utrzymać wysokiego poziomu nonstop i Hiszpanie odrodzili się w 4 secie. tie-break każdy widział mieli w górze piłkę meczową i zostali zablokowani, później już blok ich dobił, którego Niemcy nie mają wink

To bez sensu, bo przecież mecz trwa, ale Hiszpanie go wygrają (1set: 25:19, 2set: 13:16)
Dlaczego? Bo są zdecydowanie lepsi, z taką grą jak wczoraj będą w półfinale. Zobaczycie.. mają na to szansę, więc na pewno dziś nie odpuszczą..

Szkoda mi tylko ludzi, którzy to wszystko czytają i tracą kasę - przez takich expertów jak Wy.

dzieki ekspercie, masz jeszcze jakies dobre typy ?

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
kuerten smirk co za koles... nikt nikomu wplacac kasy do bukow nie kaze, nikt nikomu grac podawanych tutaj zakladow nie kaze.

dzisiaj zagram dogi a raczej zaklady [+2,5 set] na slowacje i Holandie. Jestem zdania ze zarowno Polska jak i Bulgaria nie wygra tego 3-0. Wczoraj Polacy zagrali slabo, moze wynikalo to z dluzszej przerwy, a moze po prostu Hiszpanie mieli ten dzien. Holandia niewygodny przeciwnik, mysle ze bede w stanie powalczyc i wygrac seta

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Arsen
Nie wytrzymałem.
Wszyscy rzucili się dziś na Niemców, dlaczego?! Oni nic nie grają, dostali w dupę od Francuzów, którzy są przeciętną drużyną z 3 rozgrywającym.
Hiszpania wczoraj zagrała bardzo dobre! Zaskoczyli Polaków w pierwszym secie, później Nasi wznieśli się na wyżyny i zaczęli wygrywać, ale przecież nie da się utrzymać wysokiego poziomu nonstop i Hiszpanie odrodzili się w 4 secie. tie-break każdy widział mieli w górze piłkę meczową i zostali zablokowani, później już blok ich dobił, którego Niemcy nie mają wink

To bez sensu, bo przecież mecz trwa, ale Hiszpanie go wygrają (1set: 25:19, 2set: 13:16)
Dlaczego? Bo są zdecydowanie lepsi, z taką grą jak wczoraj będą w półfinale. Zobaczycie.. mają na to szansę, więc na pewno dziś nie odpuszczą..

Szkoda mi tylko ludzi, którzy to wszystko czytają i tracą kasę - przez takich expertów jak Wy.

dzieki ekspercie, masz jeszcze jakies dobre typy ?

dokladnie piwo gosciu sie wypowiedzial jak WYROCZNIA smirk

dzieki mistrzu zwlaszcza za typ Polska -Slowacja 3-0 grin

W
old hand
old hand
W Offline
Może niech lepiej mu znowu hasło zginie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wytrzymałem.

Mały typ naprzód: a może i dwa
Polska-Słowacja 3-0 kurs 2.0

Polacy przebudzeni i skończą dziś szybko, znają Słowaków jak nikt inny. (:)

Serbia (-1.5) - Finlandia [1] kurs 1.42

Finowie kompletnie bez formy na tym turnieju, Nic nie grają, totalna klapa. Są rozbici, a Serbowie to nie byle kto, którzy walczą o 5 miejsce w mistrzostwach, oni nie odpuszczą.

No i chyba się trochę ośmieszyłeś... To co, może warto znowu zgubić hasło?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korver - i po co taki tekst ze może warto zgubić znowu hasło?
po kija te napinki ZAL MECZ.PL!

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
dobra Francja zaraz jedzie Grecje, bo musi wygrac zeby byc w top 4. 1,37 przed meczem nie rozpieszcza wiec reszte dobierze sie na live

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Snajper2
Korver - i po co taki tekst ze może warto zgubić znowu hasło?
po kija te napinki ZAL MECZ.PL!

przeczytaj post kolegi:

'Szkoda mi tylko ludzi, którzy to wszystko czytają i tracą kasę - przez takich expertów jak Wy.'

Jak widzę coś takiego to mi się nóż w kieszeni otwiera i odechciewa czegokolwiek pisać, dzielić się informacjami etc. smirk

puke na takich zawodników...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
O ktorej i kiedy jest losowanie par polfinalowych? w piatek czy sobote? ma ktos jakies info?

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Originally Posted by barciu
O ktorej i kiedy jest losowanie par polfinalowych? w piatek czy sobote? ma ktos jakies info?

Jeśli dobrze dziś zrozumiałem komentatora to losowanie jest w czwartek po zakończeniu ostatniej serii spotkań

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
panowie co sie liczy przy rownej liczbie punktow. Bo teraz mam ladna rozkminke czy Polska ma juz zapewnione 1 miejsce i czy analogicznie Francja tez awansowala? na cev nie pisza o Francji czyli jakby Niemcy mialy szanse, tyle ze Francuzi wygrali bezposredni mecz i maja lepszy stosunek setow i malych punktow. wiec? Jesli oba kraje maja pewny awans to mysle dubelek Grecja + Hiszpania jest realny.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Za siatka.org:

'Dzięki zwycięstwu 3:1 nad reprezentacją Grecji, drużyna z Francji bliższa jest awansu do półfinałów mistrzostw Europy. Jeśli jutro zwycięży z Hiszpanami, będzie obok Polski, drugim zespołem, który z grupy E zagra o medale.'

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Francja nie ma jeszcze pewnego awansu, według mnie liczy się ratio małych punktów przy końcowym rozrachunku jeśli punktów jest tyle samo.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
W cev sety się liczą
Z drugiej strony w Lidze Mistrzów liczy sie bezposredni mecz więc nie wiem jak to jest dokładnie, ale Francja wygrała z każdym walczącym o drugie miejsce w grupie więc jej dzisiejsze każde zwycięstwo daje jej awans do półfinału na 100%. Mogą nawet wygrać 3:2(25-23, 25-23, 0-25,0-25, 15-13)

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
"Polska jest już pewna udziału w półfinałach mistrzostw Europy w Izmirze. Jutro z Grecją zagramy o pierwsze miejsce w grupie i komplet zwycięstw w fazie grupowej, ale będzie to także mecz, w którym cześć naszych podstawowych zawodników dostanie okazję do odpoczynku.

- Cześć chłopaków dostanie jutro wolne, bo rozegrali już tutaj pięć spotkań i czują już to w nogach – zapowiadał bezpośrednio po dzisiejszym meczu drugi trener polskiej reprezentacji, Krzysztof Stelmach. – Sądzę, że jutro szanse dostaną ci, którzy dotąd byli poza dwunastką, jeden z nich, a może nawet obaj, ale podkreślam – ja tu nie dowodzę, ja tylko pomagam trenerowi.

Zatem wszystko wskazuje na to, że jutro w meczu z Grecją będziemy mieli okazję zobaczyc Marcela Gromadowskiego i Krzysztofa Ignaczaka.

Na obszerną rozmowę z drugim trenerem polskiej kadry Krzysztofem Stelmachem zapraszamy jutro do serwisu Reprezentacja.net"

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Polska-Grecja 2(hand +2.5 set) za 1.5 bwin może być
dobrym rozwiązaniem
Jakoś nie mam przekonania do naszych
Przynajmniej set zawsze muszą odpuścić aby sie obudzić

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Dobrym typem wydaje się być Słowacja +2.5 z Niemcami. Słowacy potrafili z Polską ugrać dwa sety, z Francją też ugrali seta to tym bardziej z Niemcami mogą ugrać przynajmniej jednego. Tylko mam pytanie czy dla Słowaków ten mecz nie jest o przysłowiową pietruszkę.

Z
newbie
newbie
Z Offline
witam
może ktoś doradzi czy te 2 mecze można tak zagrać?

Niemcy-Slowacja(Gr.E)
(H 0-1.5) 2 2.40
Polska-Grecja(Gr.E)
(H 0-1.5) 2 2.05
to jest z buka http://www.wzbmilenium.pl/?m=8&ids=5
proszę o pomoc...

Strona 5 z 10 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, kamel, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, Lukasz111, Akhu, rafal08, bukma), 2,387 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025